Davey Frederick, Davey Jonathan, Davey Jayden --> Patrick Hoffman[Laci]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Collusion

savesta
2019. 01. 19.
36
31
20
V4 karakter
Otto Joz
LV karakter
Frank Ribs

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Davey Frederick, Davey Jonathan, Davey Jayden

Panaszra tett személy InGame neve:
Patrick Hoffmann

Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC stílus, PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
OOC Stiílus: https://imgur.com/a/IptnrpB
PG: https://imgur.com/a/4PGeKs5, https://imgur.com/a/ajSHJz9

Megjegyzés:
Én meg Davey Jonathan, Davey Jayden IC-mebeszéltük hogy találkozzunk Patrick Hoffmannékkal, Los Santos Dokkoknál, majd mi elkezdtünk egy rablás RP-t.Majd észre vettük hogy Patrick Hoffmann kezében ott egy telefon. Ami teljesen kivehető a képen is. Majd amikor már vége felé érkeztünk a rablásnak, de nem mondtuk hogy vége, akkor Patrick Hoffmann fogdta és elkezdett menni amit a képen szépen lehet látni.

Utoljára szerkesztve:

//LACI//

Barangoló
2019. 01. 13.
84
30
V4 karakter
Adam Lavigne
LV karakter
Stoner Kyle
Sziasztok!
Én bírálom az ügyet!
Az panaszra tett játékos válaszát várom 24 órán belül!

EchoYT12

Újonc
2019. 01. 10.
15
9
V4 karakter
Patrick Hoffmann
Sziasztok. Nos Igen a telefon a kezembe volt mikor végeztünk a beszélgetéssel Elfelejtettem elrakni, viszont mikor szóltak ooc és megláttam egyből eltettem, rendőrt sem hívtam. A másikról azt mondanám, hogy mikor átkutattak és meglátták nincs nálam semmi azt mondták ic mehetek, elindultam és közbe fogták ráma fegyvert aztán meg írták hogy pg. Először mikor mentem és fogták rám a fegyvert azt gondoltam csak egy ideig követnek hogy ne hívjak rendőrt rájuk. Ma pedig nem rég Dylennel megbeszéltük a dolgot mikor egyszercsak okf laktanyán állok és tetőröl Jonathan el kezd lőni, majd megől. Dylennel a végén azt beszéltük, hogy akkor ic nem ismejrük egymást és vége. Azt is megkérdeztem, hogy mind 3ra vonatkozik e amit Dylennel megbeszéltünk. https://imgur.com/a/XpiCotn

geroczki

Újonc
2019. 01. 10.
15
13
V4 karakter
Ajahni Abbas
LV karakter
Adam T Sylard
Ehh, nem értem minek hozol fel ehhez az ügyhöz egy teljesen másik témát, ez az ügy már lelett zárva, meglett beszélve, ellettünk engedve, most épp az a lényeg hogy te PG -ztél, és ELVILEG stefan hívott rendőrt, csak az eset után LEMONDTA ebben nem vagyok 100% -ig biztos de majd erről a Teamspeak megbeszélésben bővebben..

Az meg hogy elsétáltál 1 másik téma, nekem nem igen rémlik az hogy azt írtuk volna elmehetsz, de szerintem ha követünk téged sörétes puskával nem kéne elsétálni, írta is a papi ( Davey Jonathan ) Állj már meg! Te pedig: Mi lenne ha nem köröznétek körülöttem?

Ezekhez mindd tudok képet csatolni, amit pedig OOC írtam az az Adminra vonatkozott, ugyanis ide látogatott rablás közben,
csak akkor mi nem fordultunk adminhoz..

Én pedig nem értem miért kellett ooc káromkodva leírni, bár az engem nem nagyon érdekel..

Az utolsóhoz nekem nincs közöm, főleg úgy hogy az az ügy már lezárult.. :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Tetszik
Reactions: Collusion
2019. 01. 19.
14
4
V4 karakter
Davej Jonathan
Ehh, nem értem minek hozol fel ehhez az ügyhöz egy teljesen másik témát, ez az ügy már lelett zárva, meglett beszélve, ellettünk engedve, most épp az a lényeg hogy te PG -ztél, és ELVILEG stefan hívott rendőrt, csak az eset után LEMONDTA ebben nem vagyok 100% -ig biztos de majd erről a Teamspeak megbeszélésben bővebben..

Az meg hogy elsétáltál 1 másik téma, nekem nem igen rémlik az hogy azt írtuk volna elmehetsz, de szerintem ha követünk téged sörétes puskával nem kéne elsétálni, írta is a papi ( Davey Jonathan ) Állj már meg! Te pedig: Mi lenne ha nem köröznétek körülöttem?

Ezekhez mindd tudok képet csatolni, amit pedig OOC írtam az az Adminra vonatkozott, ugyanis ide látogatott rablás közben,
csak akkor mi nem fordultunk adminhoz..

Én pedig nem értem miért kellett ooc káromkodva leírni, bár az engem nem nagyon érdekel..

Az utolsóhoz nekem nincs közöm, főleg úgy hogy az az ügy már lezárult.. :ROFLMAO::ROFLMAO:
Pontosan XD

• Vicces
Reactions: Collusion

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi.
Annyit azért hozzá tennék, hogy tegnap volt egy ügy amire Patrick hívott ki. Meg lett beszélve és még jailt se osztottam nektek. Ti azzal védekeztetek, hogy Patrick pgzett egyik nap. Én erre azt mondtam, hogy nem most kéne errol szólni hanem akkor kellett volna amikor tortent.(Ahogy nézem a képeket nem mai darabok). Elmondtam, hogy ez eléggé bosszú panasz mivel eddig nem szólt senki a pgrol visszont par nap múlva mikor Patrick hívott rátok egybol fel lett hozva. Meg is beszéltük senki nem kapott szankciót. Erre pedig pkra rakjátok Patrickot. Szerintem ez nem volt egy korrekt dolog annak tekintetében, hogy egyikotök sem kapott szankciót tolem.
(Bocsi telóról irtam)

dylan

slatt
2019. 01. 10.
246
1 919
V4 karakter
dylan g escobar
Hali!
Én is ideírok, ha már meglettem említve a PK-ban.. Lényegében ugyan ezt tudom mondani én is mint Justin. A DM-es ügyet intéztem nektek, aminek nem lett következménye, meg lett beszélve, hogy elfelejtitek egymást IC/OOC egyaránt. Nekem is ebből a PK-ból, egy bosszú jön le... Mint most már kiderült, hogy két admin is elengedett titeket, arra a PG-re tekintettel (ami nem volt durva PG) szerintem nagyon inkorrekt, hogy PK-t raktok Patrick-ra.. De ez csak az én véleményem, további szép napot mindenkinek. [teló]

• Tetszik
Reactions: ervo

//LACI//

Barangoló
2019. 01. 13.
84
30
V4 karakter
Adam Lavigne
LV karakter
Stoner Kyle
Justin elmondásai szerint az ügy már le van zárva/Elbírálva. A panasz jogtalan mivel Justin már elbírálta az ügyet és Dylan is. Szankciót természetesen nem osztok, nem is értem miért nyitottál/nyitottatok pk-t! (zárva/helyezhető)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.