- 2019. 02. 23.
- 386
- 680
- V4 karakter
- Flynn_Powers
- LV karakter
- Ian_Vale
OOC
Neved?:
Bóka Dávid
Korod?:
Jelenleg 15 éves vagyok.
Játszott perc:
13810 percem van jelenleg!
Volt-e már bannod?: (UCP)
~Nem, nem volt és szeretném hogy ez így is maradjon! https://imgur.com/FCZkWrR ~
Volt-e már jailed?: (UCP)
~Igen sajnos már voltam, de 6-ból 5 az csak frakció kilépés utáni kulcs leadások amik fel lettek oldva! https://imgur.com/FCZkWrR~
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)
~Mert elég gyakorlottnak és tapasztaltnak mondhatom magam és szeretném kihasználni a frakció által nyújtott rp adottságokat és megismerkedni új emberekkel! Szeretném megtapasztalni hogy milyen adottsággal bír ez a frakció. És úgy gondolom hogy az én igényeimnek megfelel bőven ez a frakció és remélem hogy én is megfelelek a frakció igényeinek! ~
Miért téged válasszunk?: (70 szó)
~Szerintem azért engem kéne erre a posztra választani mivel én már elég tapasztalt vagyok ebben és elég kitartó! Emberekkel elég jól kijövök egyáltalán nem vagyok haragtartó másokkal szemben! Ahol tudok igyekszem segíteni legyen az bármi! Ezek kíséretében szeretnék szerencsét próbálni nálatok! ~
Mesélj magadról: (150 szó)
~Sziasztok kedves bírálók! Engem Dávidnak hívnak jelenleg 15 éves vagyok! IRL is igyekszem a rendvédelem irányába nézni, ugyan is a családunk nagy része rendvédelem szakos. pl: kereszt apám a helyi rendőrségen Alezredes, kereszt anyám informatikus szintén a helyi rendőrségen. Én Szekszárdon lakom Tolna megyében! Apám 2 hónapos koromban elhagyott minket azóta nem is láttam de szerintem nem vesztettem túl sokat vele! Hobbim a gépezés azon belül az rp-zés 4 éve rpzem! Régen elég sokat sportoltam mostanában inkább csak barátommal szoktam kondizni! ~
IC
Neve:
Davee Chortes
Születési éve:
1990.05.04-én születtem.
Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:
~A bűn felderítése és megakadályozása emellett a szabályok betartatása, a határzár ellenőrzése és azon átlépő emberek átvizsgálása fokozott ellenőrzés esetén. És az egyéb legális szervezetek bevételeinek és költekezésének karbantartása illetve feljegyzése! ~
Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Gyanús gépjármű esetén fényhidat felkapcsolva és megaphonal jelezve neki hogy húzódjon félre a motorját állítsa le majd szájon ki! Miután engedelmeskedett én is lehúzódnék és kiszállnék majd oda mennék a célszemélyhez és bemutatkoznék és elkérném a hivatalos papírokat, ha át adta megnézem ha minden rendben vissza adom és megnézem a csomagtartót hogy van-e e.ü doboz. Ez idő közben a kolléga megnézi az mdc rendszerben hogy körözött-e a jármű! Ha minden rendben akkor tovább engedem! (Fokozott ellenőrzés esetén megmotoznám a célszemélyt és a átvizsgálnám alaposan a kocsiját!) ~
Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:
~https://imgur.com/M93uD1u~
Van-e ismertsége az állományba?:
Igen van!
Miért pont önt válasszuk?
Szerintem azért engem kéne erre a posztra választani mivel én már elég tapasztalt vagyok ebben, és elég kitartó! Emberekkel elég jól kijövök egyáltalán nem vagyok haragtartó másokkal szemben! Ahol tudok igyekszem segíteni legyen az bármi! Ezek kíséretében szeretnék szerencsét próbálni önöknél!
Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
A bűn felderítése és megakadályozása emellett a szabályok betartatása, a határzár ellenőrzése és azon átlépő emberek átvizsgálása fokozott ellenőrzés esetén. És az egyéb legális szervezetek bevételeinek és költekezésének karbantartása illetve feljegyzése!
Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~1, Ha a célszemély veszélyes akár életet kioltó tevékenységet készül végrehajtani.
2, Ha a célszemély menekülni kezdd a felszólítás után.
3, Ha a célszemély lőfegyverét felém vagy bármely ártatlan emberre fogja.
4, Ha a célszemély nem engedelmeskedik utasításaimnak. ~
Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?
~Először is fedezékbe vonulok a társaimmal együtt majd, rádión jelentem hogy hol vagyok mi történt , és a felettesem sürgősségi rádión szól az illetékeseknek pl: Terror-Elhárítóknak ~
Önéletrajz: (180 szó)
~1990.05.04. a Las Vegas-i korházban jöttem a világra. Édesanyám Vanessza Chortes egy átlagos munkás nő volt aki 18 éves volt amikor én megszülettem. Anyám Mexikói míg édesapám Amerikai származású volt. Édesapám Biztonsági őrként szolgált különböző szórakozó helyeken, gyakran éjszakára járt dolgozni így alig látta hetekig mivel mindig elkerültük egymást. Sikeresen elvégeztem az általános iskolát, ezután gimnáziumba iratkoztam be . Amint itt sikeresen végeztem, elmentem a Rendészeti Főiskolára ahol kemény éveket húztam le . Később tovább tanultam egyetemen, mivel a szüleim azt mondták, hogy a rendőrök szép szóval buta emberek. Ezért beakartam bizonyítani nekik, hogy vannak okos rendőrök is. Az egyetem után kisebb bizniszekkel leginkább autókereskedéssel kerestem kenyerem, illetve áruszállítással. A szüleim 2018.12.24-én egy frontális karambolban meghaltak, azóta egyedül élek. Nagyon jól rendezem a helyzeteket és 28 évesen elég kitartónak is érzem magam, hogy sikeresen felvegyenek a rendőrséghez. ~
Aláírás és dátum:
Davee Chortes 2019.02.23.