Elutasítva Dave Sweeney -> Csatahajo, Kistojas (FA/SA)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MilanV3

Újonc
2021. 04. 30.
9
5
V4 karakter
Arnold Shelby
LV karakter
Giovanni Wallace
V2 karakter
Dave Sweney
zoldlogo.png

InGame neved:
Dave Sweeney

A ban időpontja:
2022.01.22

A ban időtartama:
Permament - Örökös Kitiltás

Admin neve, aki bannolt:
Csatahajo, Kistojas

A ban oka:
Indoktalan menekülés, farmi munkával való átverés #PK

Amiért szeretnéd az unbant:
Elsőnek is szép napot kívánok a bíráló társaságnak! Kérvény nyitása oka, egyértelműen azt mutatja, hogy szeretnék már játszani a szerveren, és ami történt azt valóban megbántam, és át gondoltam. Figyelmes lettem egy hirdetésre, hogy farmi munkást keresnek, és én elvállaltam a lehetőséget, mivel őszintén eléggé rossz anyagi körülmények között voltam. Megbeszéltük telefonon, hogy találkozni fogunk, és megbeszéljük a részleteket a farm gondozása miatt. 1 hét, 75.000$ állapodtunk meg. Akkor még előzetesen megcsináltam neki pár dolgot, mivel időm is úgy volt még, és lehetőségem is. Átnyújtotta a 75.000 -s készpénzt, és én boldogan álltam hozzá, hogy pénzem is, és aktív munkám is van egy hétig. Az nap még sikeresen ellátottam a kijelölt feladatom, viszont a többi napi munkát már nem tudtam végrehajtani, mivel szüleim még az nap este kitalálták, hogy meglátogatjuk a születési falunkat, 1,5 hétig voltunk ott, internet lehetőségem sem volt, mivel nagymamámhoz látogattunk el. Sajnos nem kaptam semmilyen elérhetőséget, hogy tudjak szólni neki, hogy sajnálom, de mégsem tudom ellátni a feladatot. Fórumon nem voltam még voltam regisztrálva. Így sajnos a panaszkönyvet sem láttam, illetve az internet megoldás nem volt a legjobb. Őszintén már nagyon hiányzik a szerver, lehetséges egy hatalmas hibát tettem, viszont szeretném kijavítani, és eltölteni a napomat a szerveren. Köszönöm előre is!

Megjegyzés:
Akár TeamSpeak3-an az ügy részletesebb beszélését is vállalom egy kijelölt időpontban, vagy akár nagyobb adminisztrátori börtönt is leülök. Köszönöm a bírálatot! További szép napot!

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 775
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Kérelem korrekt,decemberben keress fel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.