Dave Rodriguez Benyujtott jelentkezési lapja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állományába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

thechris

Újonc
2019. 01. 23.
46
26
Degec
V4 karakter
chuck.blake
LV karakter
colin.foreman
V2 karakter
anton.de.la.torre
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Krisztián ~

[#2] Korod:
~ 15-éves vagyok ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2017-06-26-én regisztráltam a SeeMTA V2-es szerverére. jelenleg 42907 percel rendelkezem. ! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Sajnos voltam ADMIN jailban, ennek a nagyja olyan, miből ki lettem véve, vagy Frakció cucc leadással van. Viszont volt pár jogos jailem, amit én rontottam el, de tanultam belőle és nem követtem el többszőr.
cs.PNG

Bannolva nem voltam a szerverről!
sadsa.PNG
~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel már régebben is voltam tagja a frakciónak, és nagyon kedvelhető és befogadó közösség volt, ami remélem még mindig megmaradt, de a leaderi hozáállás amit láttam az nagyon tetszett. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mivel ahogy elöbb is említettem voltam a NAV tagja már régebbe, és ezen kívűl még több frakcióban is voltam jóideig, ahol a frakció tagoknak és a leadereknek nem volt panasza sosem rám. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Én egy 15- éves átlagos srác vagyok, Budapesten élek, hobbim a biciklizés, egyéb számítógépes játékok, amivel a szabadidőm nagy részét töltöm. Általában a barátaim Krisztiánnak hívnak. Nem vagyok hirtelen haragú se egoista. Ha valamit szeretnék elérni azt elfogom érni persze a lehetséges úton. Nem fáradok gyorsan el úgyhogy oda tudok figyelni minden eseményre. Mindenkiben megtalálom azt az oldalát ahol lehet vele beszélgetni esetleg barátkozni. ~

! ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Dave Rodriguez ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ See City , 1988.03.21 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A határok védelme, emelett az adók ellenőrzése és annak kiszabása, és emellett a kamionok rakományai és maga a kamion forgalmának ellenőrzése. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Elsősorban megafonban felszólítom, hogy áljon az út széllére! amint ez megvan megkérem a sofőrt, hogy száljon ki a gépjárműből és állítsa le ennak a motorját és megkérem lassan közelítsen a jármű csomagteréhez. ezután kiszállok és elkérem a forgami engedélyét, jogosítványá, személyi igazolványt. ezeket ellenőrzöm és ha minden rendben van akkor a jármű csomagterét átnézem. Ha minden rendben van akkor megköszönöm az együttműködst és tovább engedem útjára. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen, van! Jason Edishon , Peter Smith , Lily D Sanchez . ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel életem során régebben is szolgáltam a Nemzeti Adó- és Vámhivatal köreiben, csak sajnos a légköri változások melyek a vezetőségen mentem sokmindenben megakadályzta a munkálataimat! Emelett, már szogáltam más Rendvédelmi szerveknél is Többször is.~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Los Santos Városa, falvai és San Fierro városa ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az illető nem engedelmeskedik, esetleg bármiféle ellenállást tanúsít az ügy folyása közben. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Nevem Dave Rodriguez. 1988.03.21-én születtem Los Santos Gyermek kórházban. Mivel szüleim már az Adóhatóság területein helyezkedtek el, és mesélték minden este ennek történeteit engem megilletett kisiskolás koromban, hogy metán elvégzek minden kellő tanulmányomat jó értékeléssel megpróbálok elhelyezkedni én is a tálsaságban. mivel nem igy alakult, emiatt először az Önkormányzatnál lettem testőr, későbbiekben a rendőrségnél szolgáltam, majd a szerelőknél szereztem kis tapasztalatot, és végül Sikerült elhelyezkednem a légkörben. Mivel az igazgatóságot lecserélték emiatt az állománytagoknak lehetőséget adtak a maradásra, de én nem értem vele és az OMSZ he csapódtam, melyet későbbiekben elhagytam a sok stressz miatt és mivel nem is az a szakmám igy nem voltam mindenben sikerek és nem akartam emberek halálát okozni. ezekután megint a rendőrség területen helyezkedtem el, ahonnan kilepem mivel nem minden kollega nézett rám jószemmel kisebb hibák miatt. Ezután elutaztam a városból jóidőre, majd haverokkal találkozgattunk és feldobták, hogy utazzunk vissza és nézzük meg a város fejlesztéseit, majd láttuk, hogy toborzást tartanak is elkezdték írni a saját kis lapjukat, de mivel én aznap későn keltem így lekéstem aznap róla! Igy a mainap miután e-mailben tisztáztam egy két dolgot igy bátran írtam meg a lapomat az állományba. ~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Halo. Jicsit aok a jail de ha tenyleg tanultal belole akkor ok. Elfogadva. Ts en keress fel leadert tovabbiakert

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.