Panasztevő InGame neve:
► Dave Nolan ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Max Colins ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Számlatömbel való ,,fun/trollkodás" ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Nincs ◄
Miért számláztál ekkorát, illetve amikor rád írtam kiléptél dc csoportből?Hello
Csak néztem hogyan működik a számlatömb.Kérdés adott, miért írtál magadra teljesen feleslegesen ekkora számlát? @syreex
Értem, de akkor miért 999.999$-osat? Meg ha írok neked discord szerveren, nem írsz vissza kilépez, mikor érthetően elmondtam, hogy a számlák 20%-át lekel adózni...Csak néztem hogyan működik a számlatömb.
Nem tudtam hogy működik a számla rendszer. Meg nem trollkodásnak szántam ezt az egészet.Értem, de akkor miért 999.999$-osat? Meg ha írok neked discord szerveren, nem írsz vissza kilépez, mikor érthetően elmondtam, hogy a számlák 20%-át lekel adózni...
És akkor miért nem írsz vissza, lépsz ki a szerverről, amikor megakartam ezt beszélni. Elmondtam sokszor, hogy azt adózni kell... És akkor honnan jött neked a 999.999$?Nem tudtam hogy működik a számla rendszer. Meg nem trollkodásnak szántam ezt az egészet.
A discordot nem szoktam nézni azért nem írtam vissza. A 999.999$ az meg csak úgy írtam. De még egyszer mondom hogy a számlát nem azért írtam hogy neked ezzel rosszat tegyek.És akkor miért nem írsz vissza, lépsz ki a szerverről, amikor megakartam ezt beszélni. Elmondtam sokszor, hogy azt adózni kell... És akkor honnan jött neked a 999.999$?