Dave Nolan-Max Colins[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gidus

SzerverAdmin
v4
2023. 07. 03.
90
81
Szeged
V4 karakter
Charles Westfallen
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Dave Nolan

Panaszra tett személy InGame neve:
Max Colins

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Számlatömbel való ,,fun/trollkodás"

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Hali, várom a válaszát Max Colins-nak 24 órán belül.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: A_Vajda és arzen

Munyoz.

2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Kérdés adott, miért írtál magadra teljesen feleslegesen ekkora számlát? @syreex

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: A_Vajda és arzen

Gidus

SzerverAdmin
v4
2023. 07. 03.
90
81
Szeged
V4 karakter
Charles Westfallen
LV karakter
-
V2 karakter
-
Csak néztem hogyan működik a számlatömb.
Értem, de akkor miért 999.999$-osat? Meg ha írok neked discord szerveren, nem írsz vissza kilépez, mikor érthetően elmondtam, hogy a számlák 20%-át lekel adózni...

syreex

Újonc
2023. 12. 11.
10
18
V4 karakter
Max Colins
Értem, de akkor miért 999.999$-osat? Meg ha írok neked discord szerveren, nem írsz vissza kilépez, mikor érthetően elmondtam, hogy a számlák 20%-át lekel adózni...
Nem tudtam hogy működik a számla rendszer. Meg nem trollkodásnak szántam ezt az egészet.

Gidus

SzerverAdmin
v4
2023. 07. 03.
90
81
Szeged
V4 karakter
Charles Westfallen
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nem tudtam hogy működik a számla rendszer. Meg nem trollkodásnak szántam ezt az egészet.
És akkor miért nem írsz vissza, lépsz ki a szerverről, amikor megakartam ezt beszélni. Elmondtam sokszor, hogy azt adózni kell... És akkor honnan jött neked a 999.999$?

syreex

Újonc
2023. 12. 11.
10
18
V4 karakter
Max Colins
És akkor miért nem írsz vissza, lépsz ki a szerverről, amikor megakartam ezt beszélni. Elmondtam sokszor, hogy azt adózni kell... És akkor honnan jött neked a 999.999$?
A discordot nem szoktam nézni azért nem írtam vissza. A 999.999$ az meg csak úgy írtam. De még egyszer mondom hogy a számlát nem azért írtam hogy neked ezzel rosszat tegyek.

Munyoz.

2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Mivel a számla kiállítással nem lehet ilyen szinten előnyhöz juttatni magadat, hogy bármiféle pluszhoz juss (mivel a számlatömbnek minden számlának nettó összegének 20% adóját lekell adózni) ezért ez a része teljesen még felfogható egy ic dolognak is amiből akár adócsalás is kialakulhat természetesen ez már függ a roleplay szituációtól. Az, hogy magadra írtál egy áfás számlát nem a legmegfelelőbb módja volt, főleg ekkora összeggel "tesztelj". Legközelebb kérlek ilyenre ne legyen példa mert a következőnél már szankcióval is járhat, most csak szóbeli figyelmeztetésben részesítelek, ne csináljunk ilyet, tesztelni úgy is lehet, hogy az első adandó "vevő"-nek állítod ki de gyanítom már nem lesz erre példa a tesztelésre... A discordos témát meg nem tudom, hova rakni beszéljétek meg egymás között nem a panaszhoz tartozik.
Helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.