Dave Guerrini - William W Omar [David]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DaveV2

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
296
251
V2 karakter
Dave Guerrini
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Dave Guerrini

Panaszra tett személy InGame neve:
William W Omar

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmi munkával való átverés

Szeretnék panaszt tenni a játékosra, mivel nem tartotta magát ahhoz amit megbeszéltünk. Elsősorban onnan kezdődött hogy kifizettem neki a taxi fuvardíjat, mivel -72.000 $ volt, ezt @Matt_ is alátudja támasztani, mivel ő is jelen volt. Utánna kapott tőlem még 76.000 $ azért hogy 3 farmot eltudja intézni (ganézás,itattás,etettés), de mivel 2 farmot én is bérelek ezért sajnos utána gondolkoztam hogy nem tudja azt a kettőt megcsinálni, ezért mondtam neki akkor hogy 3napig kivagy fizetve és csináljon 1 farmot (mivel nem tudta visszaadni a pénzem, mert - ba volt). Első nap semmi gond nem volt megcsinálta amit kértem, másnap amikor feljutottam a szerverre láttam hogy majdnem már meghaltak az állataim mert ő nem csinálta meg. Irtam neki DC-n is, de 2 napja se hang se kép.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

aDavid

Pötyögtető
2019. 04. 09.
495
332
Internet
www.instagram.com
V4 karakter
Anna Rossi
Mivel William W Omar 02.14 kitiltásban részeséült, ezért nem tudta megcsinálni a farmodat. A Kitiltása jelenleg is aktív, ezért következmények nélkül zárom a panaszkönyvet. A pénzt erre a panaszkönyvre hivatkozva vissza tudod igényelni SzuperAdmintól.

• Imádom
Reactions: DaveV2
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.