Dave Ethan jelentkezése S.G.H-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Davee23

Újonc
2020. 06. 22.
4
0
V4 karakter
Dave Ethan
LV karakter
-
V2 karakter
Denis Newman
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Tényi Márk vagyok és jelenleg 14 éves. Justin mondta, hogy próbáljam meg és hátha el lehetne nézni azt az 1 évet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 3920 perccel rendelkezem, ez azért van mert volt egy kihagyásom január óta technikai okok miatt. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdéseket megválaszolni, kezdő játékosok segítése, hibák jelentése illetve TS-en való ügyfélszolgálatban lévő jelenlét. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Nagyon szeretnék segíteni a kezdő játékosoknak, mert nekem örömet okoz, ha tőlem megtudnak egy dolgot és az egész szerveren lévő jelenlétük alatt elsajátítsák és az adminoknak is szeretnék segíteni, hogy elkerüljék azokat a kérdéseket pl. "Szia! Mi az a parkolókártya?". Plusz szimpatikusak nekem az adminok. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Tanulékony vagyok, sokat vagyok online, ha megkérnek valamire megcsinálom. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Amennyit fent vagyok a szerveren. Hétköznaponként 17:00-tól tudok online lenni, de akár hajnali 2-3-ig is fent tudok lenni. Hétvégenként napi 1-2 órát tudok fent lenni sajnos. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/R6DSkgx >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/hwnZN0P
Itt látszik, hogy ebben az időben kezdtem, csak volt egy kihagyásom amit említettem. >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívak: Segítőkész, kedves(mások jelezték), komoly.
Negatívak: Néha sokat ő-zök (nem sokszor), néha túl sokat beszélek, egyes esetekben lehet nem tudok válaszolni 1 pm-re mert crashel az MTA >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Lehet meglepő, de nem. Szeretnék maradni SGH, mert inkább kisebb dolgokkal szeretnék foglalkozni és lennének nálam sokkal jobb adminok. Magamat inkább itt tudnám elképzelni. Plusz 14 évesen nem hinném, hogy felvennének. Voltam már más szerveren admin, de nekem fura módon nem jött be. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Úgy, hogy ez egy RolePlay szerver. Azaz egy szerepjáték, ahol azt alakítasz, amit akarsz. Vannak szabályok amiket be kell tartani. A karakterét saját maga irányítsa és akármi lehet belőle. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Írnám neki, hogy nem vagyok admin és én ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Mondanám neki, hogy ha IC ügy miatt (ütközés pl.) akkor admin se fog rajta segíteni, de ha OOC dolog miatt (pl. laggolt) és van bizonyíték, akkor írjon egy adminnak és küldje el neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá 93 Szia! Lehet éhen vagy szomjan haltál, vagy okkal megölt valaki. Ha biztos vagy abban, hogy nem IC dolog miatt haltál meg (pl. bug) és van bizonyítékod is akkor írj adminnak. További jó játékot! >>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.