Elutasítva Darwin Webb - Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 091
4 327
LV karakter
Chris Foreman
zoldlogo.png

Neved:

< Darwin Webb >

A ban időpontja:

< 2019-10-07 23:09:39 >

A ban időtartama:

< Örök >

Neve, aki bannolt:

< Benett >

A ban oka:

< Súlyos UCP, videóban való FUN >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, szia Benett. Tudom, nagyot híbáztam azzal, hogy megtettem azt amit, VISZONT, érdemes (szerintem) figyelembe venni azt, hogy ki miatt lettem kibannolva. Mind tudjuk, az az illető közösségrombolás miatt lett eltávolítva a szerverről, és miután ez megtörtént nap mint nap rakosgatta ki a videókat. Történt egy olyan eset, hogy kirakta videóba azt a jelenetet amikor bent voltunk páran a házban (interiorban) és sok spikeot egyszerre raktam le. Ezt belátom, hülyeség volt. Egymás között röhögtünk egyet, viszont a játékostársaimnak ezzel nem akartam ártani. (nem is ártottam szerintem) Videóban való funolással nem értek egyet, mivel nem én raktam ki a videót, illetve nem is azért csináltam, hogy videóra felvegyük, csak szimplán kirakta videóba az a személy aki ki lett tíltva a szerverről. Súlyos UCP-vel egyetértek, viszont közel 210.000 percem van mindemellett, illetve az utóbbi fél évben már a játék lényegével foglalkoztam, az RP-vel. Több karatker topicot is vezettem fórumon, ezt gondolom láttad te is Benett. Remélem végigolvastad ezt, illetve hogyha igen, akkor légyszíves fejtsd ki a véleményed az egészről. Köszönöm, helló. >

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
mivel nem én raktam ki a videót, illetve nem is azért csináltam, hogy videóra felvegyük, csak szimplán kirakta videóba
Attól te ezt még elkövetted, és ki tudja, hogy még hány ilyen. Ez is véletlen derült ki.

• Tetszik
Reactions: Zacrow
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.