Elutasítva Darryl Skinner / NOLDI - Bálint

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Arn

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
294
237
Győr-Moson-Sopron
V4 karakter
-
LV karakter
Jacky Musso
V2 karakter
Joanne Tremblay
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Darryl Skinner / NOLDI >

UID-d:
< eFEvDs7Om1yKlJt0pbt78gi6nII= >

Bann pontos időpontja:
< 2019.09.07. >

Bann pontos indoka:
< szerverszidás >

AKi bannolt:
< Bálint >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Van egy kettő ismerős akik itt játszanak és beszélgetnék velük. Meg ha néha feltévedek a szerverre és valamelyik adminisztrátor team speakon vár akkor fel tudjak jönni. >

Megjegyzés:
< Szia kedves olvasó! Elsőnek is leírnám az egész esetet hogy mi volt az eset leírásában nem fogok megnevezni senkit mint személy.
Az eset úgy indult hogy rá erős voltam az nap és moderátorkodtam, és volt egy ismerős aki kérdezgetett pár dolgot a szerverről és elmondtam a véleményem, hogy a szerveren levő frakciók azok tény és való legtöbbje a béka segge alatt van, pontosan így fogalmaztam hogy " pocsék" igaz az illetékesek akik moderátorok voltak azok amikor bemártották a saját társukat " azaz engem " azok persze már cifráztak hogy biztos legyen a bannolás. Nem a szerver módját szídtam hogy szarul van vagy scriptelve és hasonló hanem a szerveren levő frakciókról beszéltem. Bár én nem láttam az illetékesektől felvételt. Én legalább be vallotam hogy mit mondtam más tagadta volna. Nem kérem vissza a moderátori jogomat, sőt megkérdeztem egy nagyobb adminisztrátort bizonyíték nélkül nem is lehetett volna bannolni. Az nem bizonyíték hogy én bevallom. Mondani sok mindent lehet szerintem aztán hogy mi igaz belőle azt már egy másik téma. Nem teszek Bálintra sem panaszt, nem is érdekel a moderátori jog, csak annyit kérek hogy az unbankérelmet adjátok meg. " Kicsit így mellesleg megjegyezném igaz ez egy virtuális dolog de milyen társ az aki bepöki a saját társát? " Azért gondolkozzatok már el ezen is egy kicsit, szerintem nem valami becses húzás volt. >

Rider GMOD válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: aBalazs és Unu

#Bálint#

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
430
288
26
V4 karakter
Murakami Rui Misurugi
szép estét mindenkinek. hát nem is tudom hol kezdjem. Noldi én is mér nem egy beszéltem veled és akkor is meg volt a véleményed a szerveről. Én csak azt nem értem ha valaki nem szeret valamit akkor mért játszik rajta? vissza térve az ub-ra, egyenlőre NINCS UB. majd talén egy kiss idő múlva.

• Tetszik
Reactions: aBalazs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.