Darrell Russel --> Malcom Kearney [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Darrell

Újonc
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
65
45
V4 karakter
Sven Olofson
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Darrell Russel

Panaszra tett személy InGame neve:
Malcolm Kearney

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Buggoltatot kiszállás(?)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Első sorban leszeretném szögezni, hogy ez nem egy bosszú PK lenne, ráakartam kérdezni még IG is, viszont már nem volt lehetőségem, és későn szóltak a haverok is hogy ez buggoltatott kiszállás. Blaise egy haverral nyitott PKban leírta, hogy az egész animációt megkell várni, teljesen míg a karekterünk bezárja az ajtót. ( https://forum.see-game.com/threads/...rawlings-ra-blaise-biralat-szerkesztve.50523/ ). Sajnos a saját szemszögémből nincs videóm, viszont ebben is látni az egészet, simán előnyt nyert vele a Malcolm, még ha nem is kezdett el darálni egyből.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Cső!
A panaszt én fogom bírálni, várom Malcolm Kearney válaszát 24 órán belül.​

hAvocK

Le chevalier du ciel.
2019. 01. 10.
26
28
V4 karakter
Malcolm Kearney
Hey.

Nem bosszú PK? Végülis csak kiraktak 1 hétre, majd írtál rám egy PK-t. Aha.

[2019-08-03 12:49:27] [Output] : Brandon Russel: (( meg kell várni az ajtó becsukást mikor már a fegyver a kezedbe van ? ))
[2019-08-03 12:49:41] [Output] : Brandon Russel: (( elméletileg az is az anim része ))
[2019-08-03 12:49:54] [Output] : Admin[1] Smith: (( akkor már nem ))

Ha egyikük ezt, másikuk azt írja nem vállalok felelősséget azért, mert nincs egyetértés. DIREKT a kocsiban veszem elő mindig a fegyvert, mert én eddig mindig úgy láttam és értesültem, hogy ez így legit, ez így nem bugkihasználás. Viszont, ha azt kellene centizgetni, hogy megvárjam mire becsukja az ajtót nincs értelme tovább játszani, mert ez így vállalhatatlan. Csak logikusan gondolj bele picit.

• Vicces
Reactions: XeloreX

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi ismét.
Darrell, ma kaptál ezért 1 hetes kitiltást, hiszen kiszállásodkor majdnem még fel is borult a kocsi.
Malcolm kiszállásában nem volt probléma, nála volt már a fegyver, kiszállt, majd amikor már nem volt bugoltatott, lőtt.
"Nem bosszú PK"
Jogtalan.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.