Darien Pacheco - Walter S Tomasso (SGH) [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Punkanda

Újonc
2019. 01. 17.
54
37
27
V4 karakter
Darien Pacheco
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Darien Pacheco

Panaszra tett személy InGame neve:
Walter S Tomasso

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egyszerű közúti igazoltatás történt ami során természetesen a sofőr és az utasa is a (PK-ra tett személy) ellenőrzés alá került majd miközben ez folyamatban volt az utas kiszállt (Walter S Tomasso) és kis idő után tüzet nyitott ránk. Nem nagyon tudjuk hová tenni ennek a szituációnak az okát, érvényes fegyverengedéllyel rendelkezik illetve legálisan tartható Glock-ot használt. Szeretnénk tisztázni ennek a lövöldözésnek a miértjét mert nem nagyon tudunk erre egyelőre nyomos okot találni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ecsqxw

Megjegyzés:
Online irtam reportot de már nem voltak fent az eset után.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: bosg122

Jam

</>
2023. 06. 14.
68
211
25
matejambor.com
V4 karakter
Walter Berenson
Sziasztok,
A fegyverengedélyem egy másik karakteremhez tartozik (Klaus Goldbach), ezt elraktam a széfbe, illetve nem az illegál karakteremmel természetesen nem újítottam meg és nem is használom.
mta-screen-2023-08-29-21-45-55.png
Azt nem teljesen tudom, hogy az MDC miként kezeli a fegyverengedélyt és, hogy hol, vagy hogyan jelenik meg. (Kérdés: Az megoldható valahogyan, hogy félre legyen téve, mindaddig amíg illegál karaktert alakítok?)

Walter S Tomasso karakterem elítélt, fegyveres bűnöző. A közelmúltban több fegyveres rablást is elkövetett, illetve egy alkalommal tetten érés történt Palomino mellett. Továbbá, egy alkalommal a rendőrségi kihallgatóban valaki elszólta magát IC, így a karakterem azon információ ismeretében is van, miszerint az NNI megfigyeli őt. Mindezekből kifolyólag nyomós oka van azt feltételezni, hogy a hatóság a nyomában van és konkrét bűncselekményekkel gyanúsítják (hiszen tetten érték egy rablás során), több napja nem jár át határátkelőn, illetve rendkívül óvatos és ismeretlen búvóhelyen tartózkodik.

Itt megtekinthető a karaktertörténet is

A körülmény adott volt. Egyébként az igazoltatás során abban reménykedtem, hogy utasként nem leszek leellenőrizve, hisz még nem tudtuk, hogy mi okból álltunk félre és úgy egyáltalán nem lett volna helye a lövöldözésnek. Igyekeztem természetesen viselkedni, tettem egy megjegyzést Taker vezetési hibájára. Miután viszont elkérted a személyimet és lerádióztad a nevemet az egységnek, miszerint ellenőrizni szeretnéd a személyemet biztos voltam benne, hogy most fogok lebukni.

[2023-09-09 00:53:28] [Output] : Kaori Lenhart mondja (rádióba): A-130 egy ellenőrzést szeretnék Taker illetve Walter S Tomasso nevekre.

Ezt követően száltam ki és közelebb léptem hozzád. Igyekeztem szándékomra utaló jeleket is adni, hogy ne érjen nagy meglepetés téged sem és nyomtam az RP-t.

[2023-09-09 00:53:58] [Output] : *** Walter S Tomasso biccent párat, végignéz rajta
[2023-09-09 00:54:03] [Output] : Walter S Tomasso mondja: Hát rendben
[2023-09-09 00:54:08] [Output] : Walter S Tomasso mondja: Minden oké?
[2023-09-09 00:54:20] [Output] : Kaori Lenhart mondja: Pár pillanat és kiderül
[2023-09-09 00:54:24] [Output] : Kaori Lenhart mondja: Üljön vissza.

Mivel utasítottál arra, hogy üljek vissza és én eközben biztos voltam abbam, hogy le fogok bukni a rajtam lévő körözés miatt nem volt más választásom, mint a fegyveremért nyúlni és elmenekülni.

[2023-09-09 00:54:33] [Output] : *** Walter S Tomasso elbújik a Lada előtt
[2023-09-09 00:54:34] [Output] : [LOW] *Maroklőfegyvere a nadrágjába van dugva és pólójával letakarva ((Walter S Tomasso))
[2023-09-09 00:54:34] [Output] : *** [LOW] Walter S Tomasso feltűri a pólóját majd előrántja / elrakja a maroklőfegyverét
[2023-09-09 00:54:34] [Output] : *** Walter S Tomasso elővett egy fegyvert (Glock 19).

Ha mégsem volt rajtam körözés, akkor mulasztás történt korábban, mivel tetten érés volt biztos voltam abban, hogy köröznek. Miközben menekültünk a rablás helyszínéről jött is egyébként szembe velünk egy rendőr megkülönböztetővel, de valószínűleg ekkor még nem ismerte a rendszámunkat. (Feltételezem, a helyszínre tartott.) Mi akkor gyorsan autót cseréltünk és meghúztuk magunkat távol egy darabig.
A legtöbb esetről egyébként klipet is tudok küldeni, de nem gondolom, hogy szükség lesz rá. A leírtak alapján már számotokra is érthető lesz, hogy miért lőttem.
Az általad beküldött klip csak a lövöldözés pillanatát mutatja, kimaradt az előzmény és szubjektív előítéletet gerjeszt.
Itt megtekinthető egy hosszabb változat az én perspektívámból. Sajnos a sokkolót vettétek elő először, így nehéz helyzetbe kerültetek. :( Ettől függetlenül a roleplayt mindkét félnek pozitívan kellene megélnie. Feltételezem, hogy az általam leírtak elegendő lesz magyarázatként a részetekre.

Továbbá, még a megjegyzésedre szeretnék reagálni. Az eset után elmenekültünk a lakásunkba, megbizonyosodtunk arról, hogy senki nem követ minket. Kb. 15 perccel az esetet követően léptem le, ekkor nem láttam a reportot. Természetesen ha láttam volna, akkor még akkor tisztázni tudtuk volna.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: pumba és tommen.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 181
6 453
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Nem volt körözés az autódon, addig meg nem szabad lőni nem látható fegyverrel, amíg nem adnak a rendőrök olyan jelet, hogy téged beakarnak vinni, vagy átakarják nézni a ruházatod. Feleslegesen kockáztattad a karaktered testi épségét azzal, hogy itt elkezdtél lövöldözni.
Sosem volt engedve az, hogy te azért elkezdj lövöldözni nem látható fegyverrel, mert téged azelőtt bevitt párszor a rendőrség, ilyen elven mindenki előkaphatná a Glockját és lövöldözhetné a rendőröket minden igazoltatásnál.
Mivel utasítottál arra, hogy üljek vissza és én eközben biztos voltam abbam, hogy le fogok bukni a rajtam lévő körözés miatt nem volt más választásom, mint a fegyveremért nyúlni és elmenekülni.
Valóban mulasztás történt, pont ezért kellett volna megvárni mit akarnak ebből kihozni a rendőrök, nem tudhatod mindig 100% -ra, hogy körözés van az adott autón, ha tegyük fel azt mondják neked a rendőrök, hogy átakarnak motozni biztos vagyok benne úgyis lett volna lehetőséged lelőni őket, nem kellett volna egyből lövöldözni. Panasz jogos, az SGH keressen fel TS -en.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.