Elutasítva Dareion Ramsey unban kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TrexHD956

Újonc
2021. 03. 27.
25
19
V4 karakter
Ryan D Jackson
LV karakter
Dareion Ramsey
V2 karakter
Deshawn Brooke
zoldlogo.png

InGame neved:
Dareion Ramsey

A ban időpontja:
Körülbelül fél éve-egy éve történthetet.

A ban időtartama:
Örökös.

Admin neve, aki bannolt:
Jamie

A ban oka:
Adminszidás, Játékosszidás @Coco

Amiért szeretnéd az unbant:
Szeretnék újra a közösség tagja lenni.

Megjegyzés:
Akkor el magyaráznám, hogy miért is lettem ki bannolva. Teamspeak3mon történt egy ügyintézés, aminek a vége az lett hogy ki lettem tsről bannolva. Majd szerveren egy 5 perc afk után arra jöttem vissza, hogy ugyanazzal az indokkal amivel tsen, szerverről is kilettem permázva, miközben ott semmilyen szabálysértést nem követtem el! A teamspeak3 szerverről lekerült rólam a ban, szóval ahogy a bannál összefüggöt a 2 dolog, szerintem úgy az unbannál is. :)

• Vicces
Reactions: Coco

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 183
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha TS ügyintézés során olyan magatartásbeli problémákat produkálsz, hogy azt szankcionálnia kell TS-en egy szerver Adminisztrátornak, akkor miért csodálkozol? Nem szoktak az Adminok sűrűn banolni TS-en, csak akkor ha nagyon muszáj és nincs más lehetőség. Ha ezekből kiindulunk, akkor szerinted mennyire lett volna normális, ha áldás békességben folytatod tovább a játékot? Inkorrekt voltál az Adminnal, illetve a játékostársaddal is -> nem tartunk rád igényt a közösségben.

Az, hogy TS-re újra feljárkálhatsz az nem azt jelenti, hogy szívesen várunk téged vissza a szerverre.

A kitiltás marad, a kérelmedet elutasítom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.