Elutasítva Dareion Ramsey - Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TrexHD956

Újonc
2021. 03. 27.
25
19
V4 karakter
Ryan D Jackson
LV karakter
Dareion Ramsey
V2 karakter
Deshawn Brooke
zoldlogo.png

InGame neved:
Dareion Ramsey

A ban időpontja:
2021/03/27

A ban időtartama:
Örökös.

Admin neve, aki bannolt:
Jamie

A ban oka:
Súlyos admin, játékos szidás @Coco

Amiért szeretnéd az unbant:
Szeretnék újra a közösség tagja lenni.

Megjegyzés:
Az előző unban kérelmembe leírtad, hogy "Nem szoktak az Adminok sűrűn banolni TS-en, csak akkor ha nagyon muszáj és nincs más lehetőség. Ha ezekből kiindulunk, akkor szerinted mennyire lett volna normális, ha áldás békességben folytatod tovább a játékot? " én úgy tudom, hogyha nem követek el semmilyen szabálysértést szerveren, akkor egy ts miatt nem kellene ki legyek tiltva.(több admint is megkérdeztem) Szerintem elég nagy büntetés lett volna az is, hogyha ugye emiatt nem tudok menni frakcióba/beszélgetni a barátaimmal, stb.. "Inkorrekt voltál az Adminnal, illetve a játékostársaddal is -> nem tartunk rád igényt a közösségben." emiatt már elnézést is kértem és én úgy érzem hogy valahol, ha nem is teljesen de meg lett bocsátva, hiszen feloldották a kitiltást tsen. Viszont ez a "nem tartunk rád igényt a közösségben" mondat kicsit rosszul esett. Én ezt úgy tudom értelmezni, mintha engem valahol gondolatban már elástál volna a funoló, csak non-ni feljáró réteg alatt. Csak azt nem értem hogy miért.

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 183
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha továbbra sem érted, hogy mi a probléma azzal amit elkövettél akkor nincs miről beszélni.

A kitiltás marad.

• Tetszik
Reactions: szdavid
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.