Teljes neve:
< Dante Sanders >
Születési helye, ideje:
< Palonimo, Los Santos >
Édesanyja lánykori neve:
< Anabelle Roth >
Jelenlegi lakcíme:
< Jefferson Street, 28, Las Venturas >
Hány éve él a városban?:
< 20 éve élek a városban. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mivel tapasztalt vagyok szerelés terén és ez az egyetlen telep ahol dolgozhatnák a szakmámban, mellesleg úgy hallottam hogy elég jó a vezetőség és az ott dolgozó szerelők is barátságosak. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mint már emlitettem tapasztalt vagyok és úgy érzem hogy egy jó munkaerő mindig elfér egy kiváló telepen. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Természetesen, mellesleg autószerelő végzettségem is van. >
Előző munkahelye(i):
< Boxter Mechanic Shop >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen rendelkezek. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Dante Sanders >
Játszott perceid:
< 16267 >
Eddigi frakcióid:
< LVMS, Las Venturas Taxi >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs. >
Mióta RP-zel?:
< Nagyon régóta RP-zek, kb See RPG (SA-MP) kezdete óta jelen vagyok az RP világában. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Azért mert úgy gondolom hogy kellően elegendő RP-t lehet teremteni a szereléssel, illetve nyugalommal dús munka ként tekintek rá. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Nem szeretném fényezni magamat de mint mondtam elég rég jelen vagyok az RP világában és nincs rossz UCP-m sem. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Voltál-e már szerelő?:
< Más szerveren voltam illetve a sima V3-on is >
Mennyi idős vagy?:
< 20 éves vagyok. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Körülbelül 1 éve. >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen, használok. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, használok. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Változó mivel 3 műszakban dolgozok de ez nem akadályozz abban hogy ne legyen meg a kellő duty percem, természetesen csak az változna hogy mikor vagyok eppen szolgálatban. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Sajnos ez változó. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Sajnos nekem teljesen alkalmas opciót nem találtam, de meghallgatáson szivesen egyeztetnék erről bővebben. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Az én valós nevem Tóth Krisztián, de az interneten csak Cappsynek ismernek az emberek.
Jelenleg húsz (20) éves vagyok.
Általában a szabadidőmben a Youtubeon szoktam tevékenykedni, legfőbb részt RP szerverekről szoktam élőadásokat indítani, de ezek mellett nem maradhat el a többi fergeteges játék sem mint például a PUBG, House Flipper vagy akár az ETS2.
Igazából elég rég mozgok az RP világában..még annó SA-MP -on kezdtem el RP szervereken játszani, eztán áttértem az MTA ra és így találtam rá az See LV szerverére is, ahol szintén elég aktívan jelen voltam. A lényegre visszatérve elég sok tapasztalatom van az RP -vel kapcsolatban.
Igazság szerint mindig a maximumot igyekszem kihozni magamból ezért garantálom hogy hétköznap napi 3-4 órát simán tudok a frakcióra fordítani, természetesen hétvégén ennél jóval többet is..akár 8 órát is.
Az erősségeimről röviden: Segítőkész, jó kommunikációs készség és becsületesség. >