Dante Sanders Redline Auto Service jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
107
106
Germany
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Dante Sanders >

Születési helye, ideje:
< Palonimo, Los Santos >

Édesanyja lánykori neve:
< Anabelle Roth >

Jelenlegi lakcíme:
< Jefferson Street, 28, Las Venturas >

Hány éve él a városban?:
< 20 éve élek a városban. >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mivel tapasztalt vagyok szerelés terén és ez az egyetlen telep ahol dolgozhatnák a szakmámban, mellesleg úgy hallottam hogy elég jó a vezetőség és az ott dolgozó szerelők is barátságosak. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mint már emlitettem tapasztalt vagyok és úgy érzem hogy egy jó munkaerő mindig elfér egy kiváló telepen. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Természetesen, mellesleg autószerelő végzettségem is van. >

Előző munkahelye(i):
< Boxter Mechanic Shop >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen rendelkezek. >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Dante Sanders >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 16267 >

Eddigi frakcióid:
< LVMS, Las Venturas Taxi >

Jelenlegi frakciód:
< Nincs. >

Mióta RP-zel?:
< Nagyon régóta RP-zek, kb See RPG (SA-MP) kezdete óta jelen vagyok az RP világában. >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Azért mert úgy gondolom hogy kellően elegendő RP-t lehet teremteni a szereléssel, illetve nyugalommal dús munka ként tekintek rá. >

Miért pont téged válasszunk?:
< Nem szeretném fényezni magamat de mint mondtam elég rég jelen vagyok az RP világában és nincs rossz UCP-m sem. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
36149042ebb9f46043b628b35e4a3645.png
>

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
>

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
>

Voltál-e már szerelő?:
< Más szerveren voltam illetve a sima V3-on is >

Mennyi idős vagy?:
< 20 éves vagyok. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Körülbelül 1 éve. >

Használsz-e TS3-at?:
< Igen, használok. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, használok. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Változó mivel 3 műszakban dolgozok de ez nem akadályozz abban hogy ne legyen meg a kellő duty percem, természetesen csak az változna hogy mikor vagyok eppen szolgálatban. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Sajnos ez változó. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Sajnos nekem teljesen alkalmas opciót nem találtam, de meghallgatáson szivesen egyeztetnék erről bővebben. :) >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Az én valós nevem Tóth Krisztián, de az interneten csak Cappsynek ismernek az emberek.
Jelenleg húsz (20) éves vagyok.
Általában a szabadidőmben a Youtubeon szoktam tevékenykedni, legfőbb részt RP szerverekről szoktam élőadásokat indítani, de ezek mellett nem maradhat el a többi fergeteges játék sem mint például a PUBG, House Flipper vagy akár az ETS2.
Igazából elég rég mozgok az RP világában..még annó SA-MP -on kezdtem el RP szervereken játszani, eztán áttértem az MTA ra és így találtam rá az See LV szerverére is, ahol szintén elég aktívan jelen voltam. A lényegre visszatérve elég sok tapasztalatom van az RP -vel kapcsolatban.
Igazság szerint mindig a maximumot igyekszem kihozni magamból ezért garantálom hogy hétköznap napi 3-4 órát simán tudok a frakcióra fordítani, természetesen hétvégén ennél jóval többet is..akár 8 órát is.
Az erősségeimről röviden: Segítőkész, jó kommunikációs készség és becsületesség. >

• Hűha
Reactions: Felipe

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 245
5 300
LV karakter
Edward Paul
Szia, mik a frakció váltásod okai?

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
107
106
Germany
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
Szia, LVMS ből újraszervezés végett léptem ki, Taxiból meg azért léptem ki mert nem volt szimpatikus az új vezetőség. :(

• Tetszik
Reactions: Kon

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Csumi!
Szép lapot írtál, egy esélyt megérdemelsz. Sok sikert. ;)

• Tetszik
Reactions: Cappsy

Puri

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 10.
606
208
29
LV karakter
Purinsesu Aishiteru
V2 karakter
Emily Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.09.17. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

• Szomorú
Reactions: Cappsy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.