- 2019. 01. 12.
- 99
- 141
- V4 karakter
- Fariq Ara
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Neved:
< Danny Rollins >
A ban időpontja:
< 2019-01-31 20:35:21 >
A ban időtartama:
< 2019-04-01 21:35:21 >
Neve, aki bannolt:
< Chy >
A ban oka:
< Animbugoltatás lövöldözés közben >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos hát sziasztok! Nem szeretném hosszúra húzni a szót és feltartani titeket a regény olvasással ezért rövidre zárom. Volt egy lövöldözésünk pár haverral amikor fent GNI-be bementünk egy random házba menedék ként,én egy bizonyos szobában lévő függöny mögé bújtam be egy /handsup parancsal és ott rejtőzködtem. A terv az volt,hogy amikor bejön a rendvédelem,kiugrok és úgy fogom lőni őket,na viszont ez úgy alakult,hogy a társaimat lelőttek,és bent volt 3 darab PD-s köztük Chy,nem vártam már tovább igy előjöttem és elkezdtem darálni őket. Azt hozzátenném a függöny mögött ahova bújtam ott még volt egy kis hely szóval be is fértem,mivel a fal még hátrébb volt,be is fértem igaz csak hát neked Chy ez nem tetszett amit meg is értek persze és bannolva lettem,viszont rp-vel bújtam be a függöny mögé. Elnézést szeretnék kérni elsősorban tőled Chy,nagyon megbántam amit tettem,de nem tudtam hogy ilyet nem lehet csinálni rp-vel. Ezek után a többi rendvédelmistől is szeretnék bocsánatot kérni akiket sikerült lelőnöm...Ne haragudjatok. Nagyon hiányzik a szerver a barátok és az rp szituációk. Nagyon szépen megköszönném Chy,hogyha visszaengednél a szerverre,akár egy jail fejében. Remélem eltudsz a hibám melett most nézni,és mégegyszer bocsánat. >