Danny Moore (helyett írom),előző neve Beas Dani [Krisztián]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Danny Moore

Panaszra tett személy InGame neve:
Bryan Howell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
50.000$ feletti átverés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/p5s8Deqq

Megjegyzés:
Nem átruházható item eladása,illetve 50.0000$ feletti átverés. Bryan 25-ös szintű ezzel tisztában kellene lennie hogy nem csinálhat ilyet,még akkor sem ha vele szemben álló illető 4-es szintű!

Petii

Újonc
2020. 04. 09.
20
23
Szeged
V4 karakter
Bryan Howell
Siasztok szandekomban volt visszaadni a penzt viszont roviden a haverjaid odajottek es halalra vertek majd ebbol lett egy adminugy [2023-09-11 19:46:53] [Output] : Bryan Howell: (( majd ha vege az ugynek a csavonak vissza adom 100k )) viszont nem talaltalak ott ahol azelott voltal de en meg mindig visszaadom a penzedet, ha szeretned, viszont ha arra megy ki a jatek, hogy kilegyek bannolva a szerverrol nem tudok mit tenni. "Nem átruházható item eladása tilos" szabalyzatipont nincs, viszont ettol fuggetlenul vissza adom a penzed.

Utoljára szerkesztve:

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
Szerintem ezt alapból el sem kellett volna követni,persze útólag lehet mentegetőzni. Mindenki kapja meg azt ami jár neki,ha mi csinálunk valamit úgyanúgy vállaljuk a következményeit! Más részt meg ti sem vagytok különbbek a zacis maffia csapatoddal,hogy mindenkire rá mentek/beleköttök.

2019. 08. 23.
10
45
V4 karakter
Chris Valentine
LV karakter
-
V2 karakter
-
Annyit hozzá,hogy aki megölt,ugye te írtál rá egy jogos report-ot,kapta is érte a 90 perc jail-t! Pedig nem szándékosan ölt meg! Tömegbunyó volt! Ám akkor is jogos volt a 90 perce,attól mert nem akarta meg tette! Te viszont nem véletlenül csináltad azt amit tettél,így ennek a pk,-nak a jogossága nem figyelmen kívül hagyható!

Petii

Újonc
2020. 04. 09.
20
23
Szeged
V4 karakter
Bryan Howell
Más részt meg ti sem vagytok különbbek a zacis maffia csapatoddal,hogy mindenkire rá mentek/beleköttök.
En probalok korrekt megoldast talalni a dologra, te meg egybol minositesz, ez igen. Alapvetoen miutan atadtad a penzt a haverod jott oda kotekedni, hogy " Megver,stb" majd elkezdett utogetni, en megvedtem magam majd halalba vertetek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.