Daniil Palmer- Hurfi Biron [Daryl]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mister Daniil

Zöldfülű
2024. 03. 11.
219
84
Marosvásárhely
LV karakter
Daniil Palmer
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Daniil Palmer >

Panaszra tett játékos neve:
<
Hurfi Biron >

Panasz oka:
<
A videó látható szinte minden,a lényeg a végén látható ! >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/ytomcl >

Megjegyzés:
<
A haverral épp mentünk be a bányában bányászni erre nekünk jött a motorral az illető Tommy Jacob és mondtuk hogy viselkedjen IC-n,elkezdettt veszekedni... nem tellt ell pár perc ki jött a bányából semmi IC-zés néllkül (gondollom MG-tek) Hurfi Biron úgymond az apa és elkezdett kötekedni,a képen is látható hogy csak annyit mondtunk neki,hogy tanitsa meg a fiait visellkedni, ő erre fel el kérte az ütőt Tommy Jacob-tol és el kezdte ütni az autót ! Hivtam admint és azt mondta hogy itt tegyem meg a panaszom! Pár perc múlva vissza tért Hurfi Biron és oc-n elkezdte hogy ki fizeti a kárt én meg erre azt VÁLASZOLTAM OC-n ,hogy ha hibás vagy nem most kell ki fizetni... Elöbb gondolkodni kelletett volna és viselkedni ! Köszönöm ! >

Utoljára szerkesztve:

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
336
316
LV karakter
aiden.clark
Csáó! Én fogom bírálni a panaszkönyvet, várom az érintett fél válaszát 24 órán belül. Küldd el addig az aznapi teljes logodat Daniil.

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
336
316
LV karakter
aiden.clark
Nos, a kapott bizonyítékok alapján nem történt szabálysértés a panaszra tett fél részéről.
Folytatta mindkét fél a feszültségkeltést, ennek hatására ütővel összetörte Hurfi a kocsid motorháztetejét, teljes mértékben IC ügy. Hívj rá rendőrt, jelentsd fel.

Más részről amit OOC-n stílust megengedtél magadnak ezzel mást minősítve, nem elfogadható ezen a szerveren.

Daniil Palmer: (( tanulj meg rp-ni nem pedig non rp-ini. ))
Daniil Palmer: (( majd meglátom miről is beszél.... nézd a szintem 1 picit és utánna dumálgass itt nekem. ))
Daniil Palmer: (( tanulj meg normálisan rp*ni ))

Daniil Palmer: (( semmivel nem szaad szét törni más autóját... úgylátom nem vagy képben. ))

Erre a mondatodra válaszolva, amíg nem követ el vele szabálysértést szét lehet törni más autóját.

Daniil Palmer: (( majd meg tanulják hogy mik a következmények. ))

Én is ezt tudom mondani számodra, az általad leírtak következménye 120 perces szankció, OOC minősítés indokkal. Kiosztásra került a szerveren.
A panaszod jogtalan. Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.