Elfogadva Daniello Kennedy -->Miomate

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 03. 18.
28
11
21
V4 karakter
Roy Edwardson
LV karakter
Daniello Kennedy
V2 karakter
Shaun Feeride
zoldlogo.png

Neved:
< Daniello Kennedy >

A ban időpontja:
< 2019.04.26 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Jhnny, Miomate >

A ban oka:
< Kaszinó DM + Admint hülyének nézed, nem vagy ide való! ~Miomate >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Megbántam a tettem, és sajnálom amit csináltam. Szeretnék játszani a szerveren, és egy kicsit igazságtalannak is tartom ezt az indokot, és az erre kiszabott büntetést. Az eset úgy történt, hogy a kaszinóban volt egy srác, akivel összekaptam, és egy csúnya verekedés lett a vége. Meghalt az illető, majd eztán odajött Miomate. Belátom, kicsit ideges voltam, és nem v olt a legmegfelelőbb hangsúly amit vele szemben használtam. Nem szerettem volna a srácot megölni, és nem akartam kaszinó dm-et rendezni.

Ui: Miomateval beszéltem 1 hónapja, abban egyeztünk meg hogy a nyári szünet kezdete után írjak 1 ub-t, nyárra feloldja. >

Pityke

Zöldfülű
2019. 01. 10.
190
198
Kaposmérő
V4 karakter
Jaden C Myers
LV karakter
ExGa[5]
Szia, 600 perc AJ, és utolsó esélyesként (60 percnél nagyobb jail esetén örök ban kerül vissza rád UB esélye nélkül) megkaphatod ha ezt így elfogadod.

2019. 03. 18.
28
11
21
V4 karakter
Roy Edwardson
LV karakter
Daniello Kennedy
V2 karakter
Shaun Feeride
Nem értem mire a 600 perc aj, és miért vagyok utolsó esélyesként titulálva? Az UCP-m nem vészes, pár jailem van, azok is régiek. Valamint 2 évvel ezelőttről egy 2 napos ban. De természetesen ha máshogy nem, akkor megfelel.

Pityke

Zöldfülű
2019. 01. 10.
190
198
Kaposmérő
V4 karakter
Jaden C Myers
LV karakter
ExGa[5]
Az itt a probléma, hogy amit tettél az elég súlyos (bannal jutalmazandó történet). Én annak a híve vagyok, hogy mindenki kaphat egy második esélyt. És amikor kérded, hogy miért utolsó...hisz nem is vészes az UCP-d és stb, akkor sajnos azt kell mondjam, hogy az elsőt, az alapot már eljátszottad. ( Persze látom hogy megbántad, meg szeretnél játszani, de történt ami történt.) Itt a második (egyben utolsó) lehetőséged, hogy bizonyíts. Remélem ezzel amit most megadok, (talán nem sokan tennék meg helyettem...) élni fogsz a lehetőséggel, és nem visszaélni. Ha összekapod magad, odafigyelsz, komolyan veszed a szervert, nem száll el többet az agyad, akkor menni fog ;) Vasárnapi nap folyamán keress fel TS-en és akkor elintézzük!

2019. 06. 06.
20
4
V4 karakter
Thomson Rob
LV karakter
Ryan Broadway
Szerintem jobb ha elfogadod igy amit Mate irt és a szabályokat be tartva játszol nem lesz bannod! a 600 perces jail meg nem a világ vége :D Ki tartást by: Thomson Rob

2019. 03. 18.
28
11
21
V4 karakter
Roy Edwardson
LV karakter
Daniello Kennedy
V2 karakter
Shaun Feeride
Tegnap nem tudtam felmenni ts-re, ezért bocsi. Természetesen elfogadom az UnBant, és a vele járó feltételeket. Köszönöm a lehetőséget :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.