- 2022. 01. 09.
- 19
- 15
- 16
- V4 karakter
- Josh Luciano
- V2 karakter
- daniele Francesco
JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Daniele Francesco
Születési helye, ideje:
Los Angeles. 1999.12.29
Személyi igazolvány száma:
111263982
Telefonszáma:
38761188804788
Lakóhelye:
Blue Berry U.S RTE. 95
Korábbi munkahelyei:
Magán taxizás, Pizza futár, Nagyker futár, Vidéki és - városi buszsofőr, Gyártósori munkás.
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Jobb jövő megteremtése miatt, és a közösség teremtés miatt!
Mik a tervei a jövőre nézve?
Saját boltot szeretnék nyitni, több farmal szeretnék rendelkezni, Barát és Pénz amiből sosem elég. Fő hogy én egy olyan baráti kapcsolathoz csatlakozzak ahol mindenki elfogad mindekit olyanra amilyen!
Volt már büntetve?
Igen egyszer lőszer árulás miatt, de ez már a múlt!
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
igen
Dolgozott már nálunk?
Nem, még nem volt lehetőségem!
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
...
-
Mi az IRL neved?
Tamás
Hány éves vagy?
14
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Én egy fiatal srác vagyok 14 éves. Szeretek rp-zni. A jó tanácsokat mindig megfogadom. Tudok/szeretek közösségben viselkedni/tartózkodni. Kedvenc ételem a spagetti. Idén végzek a 8-ik osztállyal. Nincs sok barátom ezért is szeretnék ide jelenkezni. Napi szinten játszok videójátékokkal, mivel egy pár év alatt függőségé vált bennem ez az egész. Jövőmre és a családomra úgy tekintek mint senki más! Sportolni nem igazán szoktam ezen is szeretnék változtatni. Kedvesnek, segítőkésznek tartom magam. Szerintem nincs is jobb annál mikor vannak olyan barátok akikkel jól elvagyunk! Kedvenc színem a kék és a citromsárga. vékony srác vagyok. 180 cm magas.
Mióta játszol a szerveren?
2022 január 3-a óta!
Mennyi a játszott perced?
7000 perc ez alatt az idő alatt több tapasztalatott szereztem mint más 15000 percel!
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Még nem volt szerencsém egy frakcióban sem szerepelni!
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Ki tartok magam mellet, Szeretnék közösségben játszani, kedves, inteligens embernek tartom magam, Segitőkész vagyok [azzal aki úgy szól/viselkedik velem]
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
4-6 óra között!
Van TeamSpeak 3-ad?
Igen van!
UCP előéletedről készített kép:
Utoljára szerkesztve: