Daniel Woof panasza

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dantrall

Újonc
2023. 10. 24.
34
44
V4 karakter
Daniel Woof
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
<< Daniel Woof >>

Panasztevő születési helye, ideje:
<< Vice City, 2001. 10. 10. >>

Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-392-9122 >>

Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Keller Főtörzszászlós >>

Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< 1255 >>

Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Alfa Romeo Giulia, AK-KD-08 >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro, Main Street, 2024.09.11. 20:40 >>

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< Koholt vádak alapján való megbírságolás kísérlete. Keller Főtörzszászlós úr először bukósisak nélküli motorvezetés, majd fényszóró használatának elmulasztása miatt kísérelt meg megbírságolni, viszont mindkét vád koholtnak bizonyult, amit még a helyszínen elismert. Tekintettel arra, hogy a Főtörzszászlós úr szeme előtt történt minden, nehezen hihető, hogy csak egyszerű félreértésről van szó. Ezért kérem az ügy kivizsgálását. >>

Melléklet:
<< A sisakomra rögzített kamera által készült felvétel itt tekinthető meg: ((RP a kameráról: , napilog: https://armin.kim/seepaste/y3bd, a felvételt későn mentettem vissza, de RP szerint a kamera folyamatosan vett mindent. Ami nem látszódik a videóban, az látszódik logban. 20:40-kor kezdődik az igazoltatás, 20:17:58-kor vettem fel a sisakot, logban látszódna ha a felszólítás után vettem volna fel.)) >>

Aláírás:
<< Daniel Woof >>

• Fire
Reactions: Néma

Milka

🐂🍫
Támogató
2019. 01. 10.
396
542
Veszprém
V4 karakter
Derren Conrad
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Az Ön által bejelentett esetet részletesen kivizsgáltuk. A rendelkezésre álló információk alapján megállapítást nyert, hogy Carl Keller pénzügyőr az igazoltatás előtt nem vette észre sem a bukósisakot, sem a motoron lévő fényszórót. Miután a panasztevő ezt jelezte, Keller pénzügyőr is felismerte a helyzetet, és ennek megfelelően intézkedés nélkül elengedte a panasztevőt.

Tekintettel arra, hogy az eset során nem történt törvénysértés, a panasz megalapozatlannak minősül.

Továbbá szeretnénk kifejezni sajnálatunkat az okozott kellemetlenségekért, és Carl Keller pénzügyőr nevében is elnézést kérni az alaptalan vádak miatt.

Carl Keller pénzügyőrt, szóbeli figyelmeztetésben részesítem.​

San Fierro, 2024.09.11.
Nil Marlon
Belső Ellenőrzési Osztály​

• Fájdalmas
Reactions: Néma
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.