Elutasítva Daniel Stephord UB kérelem --> Cameron

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rodikaa

Újonc
2019. 03. 23.
38
8
zoldlogo.png

Neved:
< Daniel Stephord >

A ban időpontja:
< 2019-05-17 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 >

Neve, aki bannolt:
< Cameron. >

A ban oka:
< Farmmal való átverés + Frakció itemek leadása [Redline] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nagyon hiányzik a Szerver már 1 hónapja nem játszhattam a seemta szerverén ha nem rom lott volna el a számítógépem kivettem volna , ha ezen múlt volna akkor akinek kiadtam irtam volna Facebook-on ,Skypon vagy ilyesmi helyeken de nem adott semmilyen elérhetőséget, a gépembe a tápegység sérült meg és 2 nap volt a kiszállitási idő én nem szerettem volna átverni senkit soha nem csináltam ilyet ,hogy valakit árverjek, ha kellet volna vissza adom neki a pénzt ha tudom ,hogy ez történik nem szerettem volna ,hogy egyáltalán bannoljanak a seemta szerverról a kedvenc időtöltésem az volt, hogy hazajövök tanulok leülök a gépelé és felmegyek a seemta szerverre de most nem tom ezt megtenni mert eltiltottak a szervertől egy esélyt ha kaphatnék Jail esetében megköszönném nagyon ha ezt megkapnám ennél hálássab nem lehetnék, Nagyon hiányzik már a szerveren az a közösség, hogy elmegyünk valahova és egy jót RP-zünk egy utlsó esély mindent megváltoztatni ha lehetne vissza csinálnék mindent de sajnos nem tudom elkerültem volna a bajt. Hiáynzol Seemta v3 Lv <3. :( >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.