Daniel Russel jelentkezése a déli autóbérlőhöz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Daneesz

Újonc
2020. 02. 09.
45
19
V4 karakter
Tracy Doherty
Déli Autóbérlő
Ügyintéző Jelentkezési Lap

((IC RÉSZ))

|Név|
<Daniel Russel>
|Telefonszám|
<
38761188805663>
|Édesanyja leánykori neve|
<Patricia Smith>
|Rendelkezik jogosítvánnyal? Ha igen, milyen kategóriában?|
<Rendelekezem B kategóriással.>
|Miért pont önt válasszuk?|
<Úgy gondolom, hogy itt igazán helyt állnék. Én minden feladathoz pozitivan, és 110%-osan állok hozzá, és próbálok nem hibázni. Emelett jónak tartóm a megoldoképességemet. >
|Önéletrajz /min.10 összefüggő mondat/|

<
Név: Daniel Russel
Születési hely, idő: 1992.04.21 Los Santosi Kórház
Telefonszáma: 38761188805663
Email: danielrussel@seemail.com

Szép napot, estét, reggelt kívánok az olvasóknak. Daniel Russel vagyok. Jelengleg kamion sofőr vagyok, viszont már megfordultam pár munkahelynél. SeeCity egyik kisebb falujában, szolgáltam a Nemzeti Adó-és Vámhivatalnál, a Taxinál, a TEK-nél, és még az önkormányzatnál is. Kiskoromban apukám elhagyott, így csak az édesanyukám, és az egyetlen testévrem, Steven Russel maradt mellettem. Viszont 16 életévemnél 180 fokos fordulatott vettem, és elmentem dolgozni a parton lévő étkezőbe. Sok pénzt nem kerestem, viszont azért, hogy megéljek belőle tökéletes volt számomra.. 18 évesen jelentkeztem a helyi szerelőtelephez, viszont ott sokra nem mentem, csak egy Szerelőig vittem. Szerelőt barátom halála után hagytam el, majd álltam át a taxihoz, Taxi mellet lehetőségem volt jelentkezi a helyi önkormányzathoz Probaidős Testőr pozícióra. Megkérdeztem a főnökömet, hogy benne lenne, és erre azt válaszolta, hogy igen. Ekkor elmentem a miniszterelnökhöz, érdeklődni a jelentkezés iránt. Az nap már fel is voltam véve Probaidős Testőr pozicióra. Testőrséget Veterán Testőrig vittem, mivel már feljebb nem lehetett lépni a ranglétrán. Ekkor elhagytam a Taxi-t, illetve az önkormányzatot is, és átmentem a NAV-hoz. Navnál Főtörzsőrmesterig juttotam, mikor úgy voltam vele, hogy ez nem nekem való. Ilyenkor eldöntöttem, hogy átállok a Terrorelhárítási központ oldalára, és jelentkezek oda a weboldalon, ezt meg is tettem, és fel is lettem véve, nagy sikeremre. TEK-ben Törzsőrmesterig juttotam, amikor kiléptem onnan. Most jelenleg is kamionsofőr vagyok, viszont a főnökömet annyira nem szeretem, mivel nem tiszteli meg a munkámat, és az elért eredményimet, ezért elhatároztam, én magam, hogy jelentkezek egy kisebb vállalathoz, hogy egy új életet kezdjek.
>

((OOC rész))

|Mi a neved?|
<Bacskai Dániel>
|Hány éves vagy?|
<
15.>
|Mennyi játszott perced van?|
<8668>
|Mutatkozz be pár mondatban!|
<Hát hol is kezdjem, Bacskai Dániel-nek hívnak. Budapesten születtem, 15. életévemet töltöm jelenleg. Pest megye egyik kisebb városában élek a szüleimmel együtt egy kertes házban. Hobbi szinten jelenleg kondizni járok, illetve természetesen, mint minden fiatalnak, a játék, és a gépezés. Szabadidőm nagy részében a SeeMTA szerverén játszom, akár barátokkal, akár egyedül, bár az előbbit jobban preferálom a csapatmunka, társalgás és RP szituációk szaporítása gyanánt. Nagyrész a napjaimban LOL-ozni, MTA-zni vagy CS:GO-zni szoktam, nagyrész spanokkal. Van 3 házi állatom. Pozitív tulajdonságaim : barátságos, kedves, és emellett humoros srácnak tartom magamat. Az új feladatokhoz nyitottan állok és nem ijedek meg az új feladatoktól. Negatív tulajdonságaim : Szókimondó, sértődékeny emberiség vagyok, Hírtelen haragú vagyok. Hamar szerzek barátokat magam mellé, és könnyen tudok beilleszkedi, úgynevezett csapatokba, közösségekbe.>
|Rendelkezel Discord fiókkal és életképes mikrofonnal?|
<Igen.>
|Heti szinten mennyi időt tudnál fordítani a bérlőre?|

<Napi átlagba olyan 3-4 órát szoktam mostanság tölteni a szerveren, abból egy 2-2 és fél órára számithattok nálam.>
|Megyjegyzés|
<->

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Roli05 és xabea

BLANCO.

?
Támogató
2019. 01. 29.
162
705
Budapest
V4 karakter
Sergio Romulus
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Daniel Russel!

A Déli Autóbérlő vezetősége átnézte a lapját. Örömmel értesítjük, hogy a lapja elfogadásra került!

Következő lépésként egy szóbeli meghallgatáson fog részt venni. 2022.05.07.-én, az-az most szombaton fáradjon be a bérlő területére.

Szombaton 18:00 és 20:00-ás időpontok közül választhat. Válaszüzenetbe jelezze, hogy melyik időpont lenne megfelelőbb.

Tisztelettel,
Sergio Romulus - Igazgató

• Tetszik
Reactions: Dijego

Daneesz

Újonc
2020. 02. 09.
45
19
V4 karakter
Tracy Doherty
Tisztelt Daniel Russel!

A Déli Autóbérlő vezetősége átnézte a lapját. Örömmel értesítjük, hogy a lapja elfogadásra került!

Következő lépésként egy szóbeli meghallgatáson fog részt venni. 2022.05.07.-én, az-az most szombaton fáradjon be a bérlő területére.

Szombaton 18:00 és 20:00-ás időpontok közül választhat. Válaszüzenetbe jelezze, hogy melyik időpont lenne megfelelőbb.

Tisztelettel,
Sergio Romulus - Igazgató
Szia, nekem a 18:00 órás megfelelő lenne!

Dijego

⚡️⚡️
2019. 01. 20.
820
1 721
Budapest
V4 karakter
🇪🇸 Diego M Perez 🇪🇸
Üdvözletem,
A lap elfogadásra került és a tag fel lett véve!

Aláírás:
Diego M Perez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.