- 2021. 10. 19.
- 23
- 6
- V4 karakter
- Munir Arnautovic
- LV karakter
- Daniel Ramsay
- V2 karakter
- Nincs.
Neved:
< Daniel Ramsay >
A ban időpontja:
< 2021-05-10 19:28:23 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Norby >
A ban oka:
< Farmal való átverés. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia/Sziasztok! Elég késve írom ezt az unban kérelmet, de most érzem igazán azt hogy hiányzik a SeeMTA V3 LV, és újra szeretnék játszani a szerveren. A farmal való átverés nem volt a szándékom, és nem szerettem volna senkinek rosszat, nem állt szándékomban. Úgy történt az egész, hogy feladtam egy hirdetést hogy farmon munkát vállalok, és egy srác felhívott hogy nála kéne dolgozni, 1 hétig kellene csinálni a farmot, és el is vállaltam. Aztán 1 hétre adott 110.000$-t, és miután oda adta, megcsináltam, csak nem volt sok széna, illetve táp azt hiszem, és azt a 110.000$-t elköltöttem szinte egyből ahogy oda adta, vettem belőle egy kocsit, és így nem maradt semmi pénzem, így nem tudtam venni szalmát, sem tápot. Aztán volt a fejemben a Nagyker hogy csinálom és lesz pénzem, de nem volt időm géphez ülni és játszani.. Tehát semmi rosszat nem akartam, nem akartam elrontani senkinek a játék élményét, és így utólag ha tudnék bocsánatot is kérnék attól akitől kaptam a pénzt a munkáért. Remélem kapok még egy esélyt. >