Daniel O Frederick panasza Lisa Blackbourn-re. [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Daniel O Frederick

Panaszra tett személy InGame neve:
Lisa Blackbourn

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bugoltatás, bugkihasználás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://gyazo.com/6e360fd0493924f4b...WajCi3OZNvoNjd8znWEN8W6hGMFO_dXeZ8sJlXBKPp39g
https://imgur.com/a/XICkiQX

Megjegyzés:
A gifen, illetve képen tisztán látható a bugkihasználás.
Teljesen igazszágtalannak tartom hogy amire én kiszállok, előveszem a fegyvert te addig mögém gurulsz, kibugoltatod magad a kocsiból, ezzel elcsalva a kiszállást, és fegyverelővétel animot.
Az eseten résztvevők hozzászólhatnak a PK hoz.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Helló.
A panaszt én fogom bírálni.
Várom Lisa_Blackbourn válaszát 24 órán belül.

Paul

Barangoló
2019. 01. 10.
101
87
V4 karakter
Paul F Curry
Sziasztok, ott voltam az esetnél, Daniellel egy kocsiban ültem, ezért szólnék hozzá a panaszkönyvhöz.
A gifen tisztán látszik, ahogy Lisa buggoltatva száll ki a kocsiból, és egyből tüzet nyit ránk, miközben mi, vagy még pár társunk száll ki.
Ennyit szerettem volna.

Twinyke

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
245
146
21
V4 karakter
aysoy.bayar
Sziasztok! Tényleg kicsit hamar vettem elő a fegyvert, bennem vot az adrenalis és hirtelen nyomkodtam mindent kb. Nem tudtam róla, hogy ez bugkihasználásnak számít-e, mivel a körülbelül fél szerver így csinálja kb, legalábbis, már láttam jó pár példát rá.

• Tetszik
Reactions: Danesz

Döme

♫ Partyképes faszagyerek ♫
Támogató
2019. 01. 10.
173
67
Eger
V4 karakter
Dwayne Blackbourn
LV karakter
Dwayne Blackbourn
Hálósztok!
Először is tudom, hogy nem voltam ott de, mint rendvédelmi tag hozzászólnék. Ha ez esetleg szúrja egy, vagy több moderátor szemét, akkor elfogadom a büntit.

Na szóval. Számomra teljesen szürreális ez a Panaszkönyv. Nem tudom mennyire vagytok jártasak a lövöldözésekben, üldözésekben. Ha esetleg nem lennétek elég tájékozottak, akkor leírom röviden, tömören..mindenki ezt csinálja. Mire akarok kitérni ezzel? Napi szinten jöhetnének az ilyenekkel kapcsolatban a Panaszkönyvek, akár frakció Panaszkönyvek is (!), hiszen ha csak a rendvédelmisek oldalát nézzük, rengetegen de tényleg rengetegen csinálják ezt. DE NEM CSAK ŐK! Civilek, illegál frakisok..mindenki konkrétan aki csak üldözéseknél hord magánál fegyvert és kiszáll darálni.
Baromságot beszélnék? Ássuk bele kicsit magunkat.
Elég csak a youtube csodálatos világába bekukkantani, és rálelhetünk egy-két szupertitkos felvételre.

(Megjegyezném, hogy a videók feltöltőit nem szeretném bevonni ebbe az ügybe, esetleg ha zavarja őket az, hogy kitettem ide szóljanak.)

Tisztán látni, takaro haverja, Totti is így száll ki és (bár ezt nem lehet jól látni, hogy nem így volt) takaro is "buggoltatva" száll ki.

Ha esetleg kifogás lenne, hogy ők nem rendvédelmisek és csak őket tudom "basztatni", akkor itt egy másik videó.

Tisztán látszik ismét, itt mindenki úgy száll ki, amit ti nem néztek jó szemmel.

Itt újra takaro egyik videóját láthatjuk, csak éppen rendvédelmisként.

Lehet kicsit nagy próbálkozás, de igen, Pietrak (aki nem mellesleg főadmin) is ezt csinálta. Jól lehet látni.

De nem csak ezek a videók léteznek, felmész a youtube-ra, szétnézel SEE-s üldözős videók után és meg fogod látni, hogy szinte mindenki ezt csinálja.
Na de akkor kérdem, mindenkit bannoljunk ki, vagy szankcionáljuk akit csak meglátunk, hogy ilyet csinál legyen az videó vagy IG?!

(És zárójelben mégegyszer elmondanám, hogy a videókkal senkit sem szerettem volna minősíteni meg semmi, nem kell zokon venni, ha megláttad magad a videóban, vagy ha nem szeretnéd, hogy ott legyél leveszem a videót.

Köszönöm, ha elolvastad!

Paul

Barangoló
2019. 01. 10.
101
87
V4 karakter
Paul F Curry
Több admint is megkérdeztünk, már egyáltalán nem RP-s a kiszállás buggoltatása, IRL se szállsz ki egyből, "ugorsz ki a kocsiból a nagykaliberrel".
Ezzel a buggoltatással körülbelül 2-3 másodpercet lehet nyerni, épp ezért lőttek le minket, mert miután befejezte a karakter az animot, és lőttünk volna, addigra már nem volt fejünk.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Döme és Mrko101

Twinyke

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
245
146
21
V4 karakter
aysoy.bayar
Már bocsánat de nálam egy dezi van mivel hallgató vagyok... 1-2 golyót ha kilőtem de tudomásom szerint nem öltem meg senkit. Ha nem ígyvan akkor bocsi. Itt van pár irl videó is és kb ilyet csináltam én is.. véleményem szerint...

• Hűha
Reactions: komuves

Paul

Barangoló
2019. 01. 10.
101
87
V4 karakter
Paul F Curry
Akkor teljesen lényegtelen, hogy kiskaliber, nagykaliber, ugyan úgy buggoltattad a kiszállást, nem vártad meg, mire befejezte az animot. De persze megvárjuk Daniel meg Blaise véleményét is erről.

Peti

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
294
197
Kazincbarcika
ferkel.hu
V4 karakter
Marc Peris
Heló, ott voltam az esetnél, Lisa akkor ölt meg téged, amikor már (A gifen is láthatóan) ti is lőttetek ebből adódóan lehetőséget adott nektek is, szerintem. Csak ennyit szerettem volna.

Paul

Barangoló
2019. 01. 10.
101
87
V4 karakter
Paul F Curry
Hi, majd ha elolvastad a PK-t rendesen, akkor szólj hozzá, mert nem a megölésről van szó.
Mellesleg én csak az esetnél voltam ott, Danielt lőtte le.

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Ha neked ez régen RPsnek számított, az szerintem régen furaaaaa, szerintem mai napig kimeríti a BUG kihasználás fogalmát, én is ki tudtam volna bugoltatni magam, és nekiesni az opelnek az AK val, persze akkor most szerintem ti is máshogy állnátok a dologhoz.
Többen is kaptak érte bant tudtommal, ezentúl nem értem azt sem hogy a fél szerver ezt használja.
Értelmét nem látom hogy beküldtök random montageeknek ahol fel alá darálnak, bugoltatják magukat össze vissza.
Illetve IRL szerintem teljesen más mint a jelenlegi helyzet: https://imgur.com/a/XICkiQX
Nem tudom hogy ezt a képet mennyire találod RP snek, szerintem a szerveren nincs jelenleg erre lehetőség, de javíts ki ha tévedek.
Azt meg végképp nem értettem, hogy kipattanok AK val, fognám rátok, erre te kibugoltatod magad a kocsiból, és egyből tüzet nyitsz ránk.
További hozzá fűzni való részemről nincs, várom a bírálást.

Döme

Támogató
2019. 01. 10.
173
67
Eger
V4 karakter
Dwayne Blackbourn
LV karakter
Dwayne Blackbourn
Ha neked ez régen RPsnek számított
Ha elolvastad volna rendesen a kommenteket, akkor látnád, hogy nem nekem számított régen RP-snek, hanem Paul-nak. De minek rendesen átolvasni, igaz.

szerintem ti is máshogy állnátok a dologhoz.
Egyáltalán nem állnánk máshogy a dolgokhoz, mert megszoktuk, hogy rengetegen így szállnak ki, ti is megtehettétek volna akár és nem lenne PK részünkről, higyjétek el.

Többen is kaptak érte bant tudtommal, ezentúl nem értem azt sem hogy a fél szerver ezt használja.
Akkor szeretnéd, hogy soroljak neveket és frakciókat akik ezt csinálják? És bannoljuk le a az összeset? Azért ez vicces ne haragudj. És igen, a fél szerver használja..csak egy picit szét kellene nézni.

Értelmét nem látom hogy beküldtök random montageeknek ahol fel alá darálnak, bugoltatják magukat össze vissza.
Akkor kérlek mondd el, hogy mivel bizonyítsuk azt, hogy mások is csinálják. Mert ha ennyire szeretnéd, akkor adj egy hetet és felveszem az összeset, majd elküldöm neked.

Azt meg végképp nem értettem, hogy kipattanok AK val, fognám rátok, erre te kibugoltatod magad a kocsiból, és egyből tüzet nyitsz ránk.
Hát mit kellett volna csinálnia? Várni míg fejbelövöd?

Azért valljátok be szerintem, hogy teljesen felesleges PK volt ez, vagy akkor tényleg nyugodtan lehet tenni a frakció PK-kat, ha ennyire zavar titeket. Pacsi

• Vicces
Reactions: Mrko101

Paul

Barangoló
2019. 01. 10.
101
87
V4 karakter
Paul F Curry
Úgy látom, még mindig nem sikerült megértened azt, hogy a kiszállás buggoltatását már tilos csinálni. Felvághatsz vele nyugodtan, hogy tele van a youtube ezekkel, ezek a videók még akkor készültek, amikor még nem járt ezért semmi, mert konkrétan mindenki ezt csinálta.

Utoljára szerkesztve:

Döme

Támogató
2019. 01. 10.
173
67
Eger
V4 karakter
Dwayne Blackbourn
LV karakter
Dwayne Blackbourn
Tudnál nekem mutatni bármilyen szöveget ami megfogalmazza ezt a szabályt?

Döme

Támogató
2019. 01. 10.
173
67
Eger
V4 karakter
Dwayne Blackbourn
LV karakter
Dwayne Blackbourn
ez a szabály nemrégiben került be
Na most akkor hogyan is van ez? :D Döntsük el, hogy nemrégiben került be, vagy akkor régi szabály. (Állításod szerint, nemrég került be a szabály, mert eddig engedélyezve volt, de most meg elküldtél egy nagyon-nagyon régi szabályt. Ennek semmi értelme így. Átgondolhatnátok jobban.)

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Sziasztok újra.
A karakterünk autóból való kibuggoltatása annak érdekében, hogy gyorsabban elővehessük a fegyvert és gyorsabban lőhessünk a másikra egyértelműen bugkihasználásnak minősül. Mivel eddig is sokan használták ezt a módszert arra, hogy előnyt szerezzenek a másikkal szemben, ezért szeretnék megkérni minden frakció-, és nem frakciótagot arra, hogy terjesszék tovább az ismerőseik között, hogy ez tilos és szankcionálható.
Jelen esetben nem adok erre a szabálysértésre szankciót,
viszont a jövőben az ilyen és hasonló bugkihasználások elkövetése s
úlyos szankciót vonhat maga után.
A panaszt következmények nélkül zárom, helyezhető a lezárt panaszok közé.

• Tetszik
Reactions: Döme
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.