Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Bokor Dániel vagyok, 17. életévemet töltöm. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelen pillanatban 39010 percel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Többi játékostársnak való segítségnyújtás, kisebb kérdések megválaszolása, új játékosnak való RP tanítás, illetve az adminisztrátorok munkájának segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek az embereknek segíteni és fontos feladatokat betölteni mivel mindig a maximumot próbálom kihozni magamból. Szeretném magamat ezen a téren is kipróbálni, hogy hogyan tudnék teljesíteni. Valamint szeretek új közösségekbe bekerülni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Az ilyen kérdések megtudnak néha gyötörni, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Nehéz elmondani, hogy miért lennék jobb mint a másik, mivel ugye mindenki másban jó. Hogy megválaszoljam a kérdést, azt tudnám felhozni, hogy kifejezetten jó a probléma megoldó képességem, illetve nagyon könnyen tudok egy hullámhosszra kerülni szinte mindenkivel, ami egy ilyen feladatkör betöltésekor elég jól tud jönni. Az előző kérdésben leírtam már, de ide is leírom, hogy mindig a maxmimumot próbálom kihozni magamból szóval mindent ami tőlem telhető megfogom tenni, hogy egy kicsikét is, de jobbá tegyem ez SeeMTA közösségét. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ez nagyon változó, de így átlagban számítva körülbelül 5-6 órát tudnék fordítani az SGH-ra. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam bannolva és nem is szándékozom begyűjteni egyet sem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnos voltam. 2 régebben már, 2 nem olyan régen viszont a súlyossága se akkora. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Türelmes. | Szórakozott. |
Toleráns. | Kapkodós. |
Nyugodt. | Szókimondó. |
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Most jelen pillanatban nem szándékozom a közeljövőben adminisztrátor lenni, de lehet, hogy meggondolom magam előbb vagy utóbb. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban elmagyaráznám, hogy mit is jelent maga a RolePlay egy játék keretein belül. Ha ezt részletesen elmagyaráztam neki, akkor megmutatnám a legfontosabb dolgokat ami a /me és a /do szabályos használat, hogy mikor melyiket, milyen szituációban hogyan használja azt. Ha ezzel megvagyunk rátérnék a fontosabb szabályokra, ez alatt értem a PG, DM, DB, RK, SK, MG, stb., itt mindegyiket szépen elmagyaráznám, hogy mi minek a rövidétése és jelentése. Tisztáznám vele még az alap dolgokat, hogy hogyan is tud érvényesül egy ilyen szerveren. Itt ha már mindent elmagyaráztam neki akkor még ellinkelném neki a szervernek a szabályzatát és még felhívnám a figyelmét az F1-re, hogy azt is nézegesse át. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tisztáznám vele, hogy fixet kéregetni szabályellenes, de megírnám még neki, hogy ha van nyomós indokat/bizonyítéka, hogy a fix nem ic esemény kimenetele miatt kellene neki, akkor keressen fel egy adminisztrátort. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia! Valószínüleg éhen vagy szomjan haltál, ami pedig egy ic ügy és ebben nem tudok segíteni. De ha esetleg lelőttek vagy bármi ilyesmi, akkor keress fel egy adminisztrátort a megfelelő bizonyítékokkal. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Most jelen pillanatban nem szándékozom a közeljövőben adminisztrátor lenni, de lehet, hogy meggondolom magam előbb vagy utóbb. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban elmagyaráznám, hogy mit is jelent maga a RolePlay egy játék keretein belül. Ha ezt részletesen elmagyaráztam neki, akkor megmutatnám a legfontosabb dolgokat ami a /me és a /do szabályos használat, hogy mikor melyiket, milyen szituációban hogyan használja azt. Ha ezzel megvagyunk rátérnék a fontosabb szabályokra, ez alatt értem a PG, DM, DB, RK, SK, MG, stb., itt mindegyiket szépen elmagyaráznám, hogy mi minek a rövidétése és jelentése. Tisztáznám vele még az alap dolgokat, hogy hogyan is tud érvényesül egy ilyen szerveren. Itt ha már mindent elmagyaráztam neki akkor még ellinkelném neki a szervernek a szabályzatát és még felhívnám a figyelmét az F1-re, hogy azt is nézegesse át. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tisztáznám vele, hogy fixet kéregetni szabályellenes, de megírnám még neki, hogy ha van nyomós indokat/bizonyítéka, hogy a fix nem ic esemény kimenetele miatt kellene neki, akkor keressen fel egy adminisztrátort. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia! Valószínüleg éhen vagy szomjan haltál, ami pedig egy ic ügy és ebben nem tudok segíteni. De ha esetleg lelőttek vagy bármi ilyesmi, akkor keress fel egy adminisztrátort a megfelelő bizonyítékokkal. >>
Utoljára szerkesztve: