- 2020. 12. 23.
- 106
- 37
- LV karakter
- Daniel la Cruza
Neved:
< Daniel La Cruza >
A ban időpontja:
< 2023-05-08 20:36:08 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Nojel >
A ban oka:
< súlyos nonrp, adminisztrátori szankciókból nem tanul, adminisztrátor félrevezetése >
Amiért szeretnéd az unbant:
< félreértes volt ettol függetlenül sajnálom. Nem akartam senkit átverni volt egy minimális video készitve az ügyröl de sajnos a videoba nem látszik minden mivel elég rossz a minösége. Ennek ellenére sajnálom hogy nem tudtam olyan gyorsan le rp-zni a dolgokat legközelebb inkább bel se keveredek ilyen dolgokba . Nagyon szeretnék ujra játszani igérem hogy ezentul minden szabályt kötelezöen megtanulok és alkalmazom.
itt mellékelem az emlitett videot remélem valamit kitudtok szürni belölle : >
< Daniel La Cruza >
A ban időpontja:
< 2023-05-08 20:36:08 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Nojel >
A ban oka:
< súlyos nonrp, adminisztrátori szankciókból nem tanul, adminisztrátor félrevezetése >
Amiért szeretnéd az unbant:
< félreértes volt ettol függetlenül sajnálom. Nem akartam senkit átverni volt egy minimális video készitve az ügyröl de sajnos a videoba nem látszik minden mivel elég rossz a minösége. Ennek ellenére sajnálom hogy nem tudtam olyan gyorsan le rp-zni a dolgokat legközelebb inkább bel se keveredek ilyen dolgokba . Nagyon szeretnék ujra játszani igérem hogy ezentul minden szabályt kötelezöen megtanulok és alkalmazom.
itt mellékelem az emlitett videot remélem valamit kitudtok szürni belölle : >