Daniel La Cruza-Ghost

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nyurgica

Barangoló
2020. 12. 23.
106
37
LV karakter
Daniel la Cruza
zoldlogo.png

Neved:
< Daniel La Cruza >

A ban időpontja:
< 2021-11-05 23:02:50 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Ghost >

A ban oka:
< Farmmal való átverés[50 db tojás], Adminnak való hazudás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Neki lendülök még egyszer.Szoval röviden annyi volt a story hogy az elözö farmomal átvertek mivel egy alkalmazottat vettem fel egy hétre de ö nem végezte el a feladatait igy nekem az a farm csödbement,mivel nem volt bizonyiték az esetröl igy nem tettek ez ügyben semmit.Majd mikor én is kiadtam a farmom csak egy annyira használtam a tojásokat hogy legyen miböl hosszabitani a farmot.Végül mikor erre rájöttek Ghost magához teleportált és vissza adtam a tojásokat de nem az összeset mivel 30/20db hiányzott mivel azok a farm hosszabitására mentek el.Igy ugy vélték hogy hazudok és megtörtént a ban. Ugy gondolom 50 tojásért már leültem 1 évet már kicsit sok és ujra szeretnék játszani a szerveren.Nem azért használtam ki mert volt lehetöségem csakmert nem volt miböl meghoszabitani.Ha kapok egy uj esélyt igérem egy centig visszafizetném az illetönek a tojások árát és többet nem foglalkozok farm kiadásal.Ha egy meghatározot AJ-t kapnék se bánnám csak kérlek engedjetek vissza a szervere.Ujra szeretnék a barátaimmal játszani és ujra kezdeni mindent a szerveren. Nagyon bánom a dolgot és sajnálom igérem többet nem fordul elö ijen . Ts-en is felkereshetek,de elöre szolok jelenleg nem tudok beszélni mikrofon hiánya miatt. Elöre is köszönöm. >

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
7 napon belül maximum egy alkalommal írhatsz unban kérelmet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.