Daniel J Martienz jelentkezése a Nemzeti adó- és Vámhivatalhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dr3X

ca?h
Támogató
2019. 01. 10.
945
1 800
22
ʟᴏs ᴀɴɢᴇʟᴇs, ᴄʟᴀʏᴛᴏɴ ᴀᴠᴇ??
LV karakter
ʏᴀᴢᴇɴ_ɢʀᴀɴᴛ
V2 karakter
ʙᴀɴɴᴇᴅ
OOC

Neved?:

Kalló Márk

Korod?:

16

Játszott perc:

6947

Volt-e már bannod?: (UCP)

Volt-e már jailed?: (UCP)

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)

Mert más szervereken is voltam NAV-os/ORFK-s és nagyon megkedveltem a közösséget meg szeretek igazoltatni, járőrözni és csapatban dolgozni, legyen akár az 1 ember vagy 10. Megkiakarom magamat próbálni, hogy mennyire lennék jó NAV-os

Miért téged válasszunk?: (70 szó)

Azért válasszanak engem, mert szeretek csapatmunkába dolgozni és megbizható ember vagyok ic és irl is, meg sok szabadidőm van és abból soakt lennék fenn a szerveren és 5-ből 4 órát frakcióra fordítanám

Mesélj magadról: (150 szó)

16 éves fiú vagyok. Gimnáziumba járok, egy tőlem nagyobb városba. A tanulmányi átlagaim jók és a szabadidőmet is jól betudom osztani a tanulás mellett (Napi 4-5 óra) így nem lenne gond a szerveren lévő napi ativitásommal és azzal az időtartammal amit a frakció elvár, hogy egynap teljesítsem

IC

Neve:

Daniel J Martinez

Születési éve:

1994

Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:

Járőrözés, cégek bejelentése, termékek ellenőrzése, igazoltatás és ehhez hasonló feladatok

Hogy végezne el egy igazoltatást?

Megaphone segítségével beleszólnák, hogy a közlekedeés megzavarása nélkül hajtson le az út jobb szélére, majd ha lemenne akkor kiszállnák és iratokat ellenőrizném meg a csomagtartót, ha minden jó, akkor tovább engedném, ha nem akkor megbüntetném pl: ha színes izzója van, de ha fegyvert találnák a csomagtartóban vagy valamelyik kollega csomagtartóban akkor bevinném kihallgatni.

Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:

Van-e ismertsége az állományba?:

Nem nagyon, egyszer voltam jelentkezni még régebben, de akkor sajnos nem vettek fel, de remélem ez most máshogy lesz

Miért pont önt válasszuk?

Mert jó fizikumú, magas és gyors vagyok, aki ráadásúl elszánt és nem hagyja annyiba a dolgokat. /color]

Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?

Igazoltatás, vám/határellenőrzés, üldözés

Mikor használhat kényszerítő eszközt?

Mikor az ember akit igazoltatunk ellenkezik és szökni szeretne vagy megüt

Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?

Sokkolót fogok arra a célszemélyre aki elkezdett rám lőni, megpróbálom lesokkolni hanem találom el akkor éles fegyvert veszek elő és azzal próbálom meglőni

Önéletrajz: (180 szó)

Spanyolországban éltem 20 évig. Az a 20 év alatt elvégeztem az általános iskolát, gimnáziumot és utána megszereztem a diplomámat az egyetemen így van egyetemi végzettségem és 3 nyelvvizsgám ami az Olasz, Magyar és Angol nyelvet takarja. 20. életévem után SeeCitybe költöztem és azóta itt élek az öcsémmel. Jelenleg bányász a munkám, de elötte voltam mentős és ott is ápoló rangot kaptam, de nem voltak jók a munkatársak meg a főnökkel is volt nézet eltérésem így ott hagytam és most megönökhöz írok egy jelentkezési lapot, amit remélem elfogadnak. Nagyjából ennyi az én életem röviden.

Aláírás és dátum:

Daniel J Martinez

Kelt: 2019.01.13

Utoljára szerkesztve:

Dzsoni.

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
160
16
24
V4 karakter
Kesean Howell
LV karakter
Keon Loyd
V2 karakter
Keon Lloyd
Hali,át olvastam a lapodat és nekem be jött a legtöbb kérdésre jól váaszoltál,egyedűl az UCP-d nem olyan jó,hogy múltkor kaptál egy FK jumpot ha ide be kerűlnél akkor remélem,hogy nem egy hét múlva akarnál majd ki lépni,de amúgy TÁMOGATOM a lapodat !! ;)

• Tetszik
Reactions: dr3X

dr3X

ca?h
Támogató
2019. 01. 10.
945
1 800
22
ʟᴏs ᴀɴɢᴇʟᴇs, ᴄʟᴀʏᴛᴏɴ ᴀᴠᴇ??
LV karakter
ʏᴀᴢᴇɴ_ɢʀᴀɴᴛ
V2 karakter
ʙᴀɴɴᴇᴅ
Oh köszönöm szépen. Az a frakció jump azért volt mert a leader kirugott engem személyes okok miatt és ts-en megkérdeztem miért adott nekem FK Jumpot és normális válasz nem jött rá csak az, hogy ez az ő titka. De azért köszönöm szépen!:giggle:

Bazseyyy

Barangoló
2019. 01. 10.
100
79
Szekszárd
V2 karakter
Nathan Shavershain
Tisztelt címzett! Örömmel értesítem hogy a jelentkezési lapja ELFOGADÁSRA került. Kérem keressen fel a kapitányságon egyéb információkért. ((TS))

• Tetszik
Reactions: dr3X
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.