- 2019. 12. 27.
- 257
- 154
- V4 karakter
- Daniel Bjorn
- LV karakter
- Rymone Dereece
Személyes információk
Általános adatok A.1
Vezetéknév: HensleyA.2
Középső név: -A.3
Keresztnév: DanielA.4
Születés ideje: 09/24/1997A.5
Születés helye: Tampa - Florida - 33647A.6
Nem: Férfi
Elérhetőségek:A.7
Telefonszám: 38761111965
Munkatapasztalat
Előző munkaviszonyokCég/Ügynökség neve: -Betöltött pozíció: -Feladatköre: -Alkalmazás intervalluma: -Szerződésbontás indoka: -
Részletezze ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: -
Végzettség
Jelölje be a magára illő állítást![X]
Rendelkezem egy U.S. High School diplomával.[X]
Rendelkezem egy GED teszttel, amelyben megfelelő pontszámokat értem el.[X]
Rendelkezem egy egyetemi diplomával, amelyet egy hivatalos egyetem állított ki.
Egyetemi szaktárgy típusa:[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás[—]
Ökonómia[—]
Általános/Nem eldöntött[—]
Mérnök/Számítástechnika[—]
Kommunikáció[—]
Pszichológia/Szociológia[—]
Bölcsészettudomány[—]
Természettudomány[—]
Egészségügy/Orvostudomány
Az oktatási intézmény adatai:Az intézmény neve: University Of South Florida ( USFPD )A látogatás intervalluma: 09/03/2016 — 06/23/2020
Kérdések
B.1
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X]
Igen[—]
Nem
B.2
Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[—]
Igen[X]
NemB.2.1
Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze:
B.3
Volt valaha akadémiai próbaidőn, felfüggesztésen, esetleg kiutasítva bármilyen oktatásügyi intézetből?[—]
Igen[X]
NemB.3.1
B.4
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?[—]
Igen[X]
NemB.4.1
B.5
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget, rendellenességet?[—]
Igen[X]
NemB.5.1
B.6
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?[—]
Igen[X]
Nem
B.7
Jelölje be a magára illő állítást![X]
U.S. állampolgár vagyok.[—]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.[—]
Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[—]
Semelyik a fentiek közül.
B.8
Kérjük válassza ki azt az opciót (bőrszínt), mely magához viszonyítva a valóságot tükrözi![—]
Kaukázusi[—]
Közel-keleti[—]
Hispán vagy Latin[X]
Afro-Amerikai[—]
Ázsiai[—]
Amerindián
Kiegészítő kérdések
C.1
Honnan értesült a jelentkezés lehetőségéről?Gyakran bújom a napi lapot a városban, innen értesültem a munkalehetőségről.
C.2
Rendelkezik jogi bizonyítékokkal, mellyel legálisan folytathat munkaviszonyt az Amerikai Egyesült Államokban? Rendelkezem.
C.3
Amennyiben szolgált az amerikai hadseregben, kérjük fejtse ki, hogy mikor és melyik ágon tevékenykedett.Nem teljesítettem az amerikai hadseregben szolgálatot.
C.4
Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket az angol nyelven kívül, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni.Sajnos nincs ilyen, ezen azonban folyamatosan dolgozok, jelenleg "arab" nyelvet tanulok.
C.5
Az előző 1 évben állítottak ki magának büntetést a gépjárművének vezetése alatt tett cselekedetei miatt?(Ide tartoznak, azonban nem a következőkre korlátozódnak: gyorshajtás, közúti veszélyeztetés, tilos jelzéseken való áthaladás, stb.)Nem történt ilyen.
C.6
Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?Rendelkezem, a jobb vállamon található, melyet könnyen elrejt a ruházat.
C.7
Fogyasztott valaha marihuánát? Amennyiben a válasza igen, mikor fogyasztott utoljára?Nem fogyasztottam.
C.8
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? (THC, LSD, PCP, GHB, kokain, amfetamin, metamfetamin, szteroid, ecstasy, hasis, ópium, morfium...)Nem használtam ilyen szereket.
Tanúsítvány
A jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyulnak a jelentkezési ciklusból való kizárásra. Elfogadom, hogy a Recruit Training Academy program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot, vagy DNS mintát vesz tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department vezetősége.
OOC Információk
D.1
Életkorod: 19D.2
Neved/beceneved: Dani / FlashyD.3
Bemutatkozás: Dániel vagyok, 19 éves, Fejér megyében élek. Ezt az évet felnőttképzésen töltöttem, szoftverfejlesztő szakon. Közvetlen srácnak tartom magam, így könnyen beilleszkedek egy adott társaságba, könnyen barátkozok, ebből nem szokott gond adódni. Az utóbbi időben illegális frakciókban töltöttem az időmet a szerveren, bár elég nagy kihagyásokkal. Múlt év ősszel tevékenykedtem az FBI-ban is, kicsit utólag hiányzik a legál, újra megpróbálkoznék vele.
D.4
Mióta szerepjátékozol?: Borzasztó régóta, 7-8 éve már mondhatni aktív résztvevője vagyok a magyar GTA:SA roleplay közösségnek.D.4.1
Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén?: 2019.12.23.-án regisztráltam. Azóta több mint 100 ezer percet töltöttem a szerveren.
D.5
Milyen karaktert alkotnál az LVMPD tagjaként? A karakterem alapvetően egy frissen diplomázott srác, aki a munkatapasztalat hiányából adódóan kicsit ügyetlen, nehezen találja meg a helyét a szervezeten belül, és még nincs teljesen tisztában a céljaival. Ezek ellenére egy erős jellemet akarok felépíteni, aki ambiciózus, mindent megtesz azért hogy fejlődjön, illetve azért, hogy jobban végezze a munkáját napról napra. Kicsit nehéz ezt így előre kitalálni, de a lényeg hogy egy sokszínű karaktert szeretnék felépíteni, akin keresztül másoknak nem csak a rendvédelem azon oldalát tudom átadni hogy "jajj megbüntettek", hanem inkább egy élményt hogy milyen jó RP-vel járt az az adott szituáció.
D.6
Miért szeretnél csatlakozni az LVMPD-hez? Úgy gondolom hogy a rendvédelmi frakciókban borzasztó sok RP lehetőség rejlik, nagyon könnyű RP helyzeteket kialakítani, ezáltal a szerveren töltött időmet nem magával a szituációk keresésével, hanem azok megélésével, kiélvezésével tudnám tölteni.D.7
Töltöttél már be USA rendvédelmére alapuló frakcióban szerepkört? FBI-ban nagyjából 2 hónapon keresztül aktívan tevékenykedtem.D.8
Fejtsd ki, hogy miben különbözik az Amerika rendvédelme Magyarországéhoz képest! Már alapjaiban is egészen más a két szervezet. Mind jogkörben, felszerelésben, képzettségben, aktivitásban, feladatkörökben. Ha már csak a felszereltségre tekintünk, Magyarországon eléggé szokatlan hogy egy járőrnél különböző fegyvereket, kényszerítőeszközöket látnánk, hiszen ez nálunk kevésbé szükséges, a civil embereknél sincs olyan eszköz amik miatt szükség lenne olyan szintű önvédelemre. Emellett az is, hogy Amerikában sokkal többször alakulnak ki olyan helyzetek, ahol hirtelen kell cselekedni, dönteni, hiszen egy egyszerű igazoltatásból is sokszor kialakulhatnak akár különféle üldözések, lövöldözések, míg nálunk ezek általában statisztikailag sokkal kontrolláltabban mennek véghez.
D.9
Csatolj egy UCP-n készített képet a névváltásaidról (link):D.10
Csatolj egy UCP-n készített képet az adminjaileidről és banjaidról (link):