Daniel F Curry panasztétele David Kearney-re (Adam)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry

dc0c92b415af0898ec530743cdcb16d2.png

Panasztevő InGame neve:
Daniel F Curry

Panaszra tett adminisztrátor neve:
Adam

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rendőrhergelés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2019-06-28 00:27:48] [Output] : David Kearney ordítja: fasszopó
https://gyazo.com/0dab34136b207e5140df674f4fbc1f8b
https://gyazo.com/de20e1885b031f5e33bfffc9f72dd5f5
https://gyazo.com/567cbc8bb4f52a615b30865c308ab651

Megjegyzés:
Indulnék el kórháztól járőrszolgálatot teljesíteni amikor az fogad hogy a NOT-CAT rendszámú E34 beérkezik elém, amivel önmagában nem is lett volna gond.
Állok vele szembe, várom hogy mit lép egyszer csak annyit látom hogy annyit ír IC: "fasszopó".
Nem értettem a szituációt, elkezdtem követni, ő toltatott egy 4sávos útszakaszon.
Egyszer csak megfordult, haladt pár métert majd megállt, kiszállt AK47essel és fejbe lőtt.
Ez szerintem ebben a formában rendőrhergelésnek vagy akár szándékos üldöztetésnek minősűl.
További hozzáfűzni valóm nincs az ügyhöz.

Utoljára szerkesztve:

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Lelőttétek Mirko-t kórház előtt, ezért ordítottam azt amit. :)
És nem illik ferdíteni a valóságot.
Kilőttétek Mirko-t kórház előtt, beálltál elém, ordítottam, aztán elkezdtél kövvetni, tolattam mindaddig míg nem jött egy PD egység, megfordultam, rám nyomtad a megaphoneodat, és mivel pont ATM rablás után volt ez az egész, ezért volt nálam fegyver, és úgy gondoltam hogy menekülés helyett inkább lelőlek.

Itt a megaphone log:
[2019-06-28 00:28:35] [Output] : (( Daniel F Curry )) Megaphone <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjárművet, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben!

Utoljára szerkesztve:

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Én nem lőttem le, sőtt azt hittem elvérzett a kórház előtt.
A két dolgot így se tudom összekapcsolni, nem tudom mi szükség volt ezért /hergelni/ aztán pedig egy belvárosban tüzet nyitni rám...
EDIT: Megaphonet a kiabálás illetve a tolatás miatt nyomtam rád, intézkedés alá akartalak vonni ic.
Illetve ha szükséges tudok küldeni logot hogy semmi közöm nem volt Mirko halálához, én nem rádióztam róla semmit, nem szóltam hogy ott van kórháznál stb.
Nem tudom miféle valóságot ferdítettem.
Illetve még azért nem kezdtem ott intézkedésbe, nem hívtam erősítést mert azt hittem hogy az még az előző ATM rp, vagy már nem tudom őket nyomon követni mivel van egy pár. OOC akartam megkérdezni hogy oda tartozik e, de Mirko meghalt ezért elmentem, te akkor jöttél szembe, ezt már más szituációnak véltem.

Utoljára szerkesztve:

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Egyrészt kórháznál ki se szálltam a jáműből. Így hogy tudtam volna megölni?
Illetve említettem hogy azért nem kezdtem ott intézkedésbe szálltam ki, fogtam rá a fegyvert mivel nem tudtam hogy az előző ATMR /rp/-be tartozik e.
Mirko meghallt innentől úgy érzetem hogy nekem nincs ott keresni valóm ezért tovább mentem, utánna érkeztél te.
Másrészt nem értem hogy miért ölhettem volna meg kórház előtt, legalábbis ha lett volna lehetőségem egy ilyen körözés esetén ÉN
nem/végeztem/ volna ki egyből, azaz nem szálltam volna ki és lőttem volna agyon.

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Manapság nem lehet tudni hogy a rendvédelem mikor lő meg mikor nem. Rosszul jöttél ko az egész szituációból, de ez ic esemény. Ha nem vágod rám a villogót meg a megaphone-t, nem haltál volna meg. A többi pedig csak egy ic félreértésből adódott.

• Vicces
Reactions: marton04

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Két oldalú a dolog, ha nem állsz be elém kórháznál és kiabálod IC hogy fasszopó majd kezdesz el tolatni egy 4sávos úton akkor nem vágom rád a villogót meg a megaphone-t. Illetve ha a helyszínen tüzet nyitottam volna Mirkora, akkor te ott miért nem szálltál ki segíteni neki? Miért csak utólag jöttél oda kiabálni?

• Tetszik
Reactions: Dani.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.