Daniel F Curry panasza Carlos B Rivera, Jimmy J Rivera -ra. (Kavics)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Daniel F Curry

Panaszra tett személy InGame neve:
Carlos B Rivera / Jimmy J Rivera

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rablás utáni ölés: Kiraboltak elvették a telefonom, majd az "akciójuk" végén 3x megszúrtak, ezzel garantált volt hogy életemet vesztem, hiszen a hely közelében egy bolt sem volt hogy tudjak kötszert szerezni.
MG vagy nem is tudom mire véljem: RP-vel megfejeltek hátúlról, majd én reakcióképp össze estem, majd /me-be eszméletlenséget tettettem. Nem nézték meg a pulzusom, hanem ezután egyből szerintem ok talanúl megszúrtak 3x, most ha én eszméletlenséget tettetek, ők nem ellenőrzik az állapotomat sem, nem győződnek meg róla, hanem egyből szúrnak.
Sínen való közlekedés, jól látszik a képen, máshogy nem tudtak volna kijutni/eljutni oda.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/OUtN1vl
https://pastebin.com/DgREE6iB

Megjegyzés:
Remélem a logot jól másoltam ki. Próbáltam kiszűrni a hírdetéseket/mdc értesítéseket/rádiókat/jaileket, bannokat.
Várom a bírlását, illetve az érintettek hozzászólását.
RP előzményt szívesen látnék az esetről.

Utoljára szerkesztve:

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Sziasztok!
A panaszt en fogom biralni!
24 oran belul varom a valaszukat!

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Sziasztok! Nem nevezném MG-nek mivel engem IC nem érdekelt az,hogy csak eszméletlen vagy, vagy meg is haltál, minden ilyen akció végén ezt megcsinálom, és még nem volt belölle baj. Rablás utáni ölésnek azért nem nevezném, mert nem ott helyben öltelek meg csak megszúrtalak,az hogy elvéreztél már a te hibád, közelben ott volt Palomino Creek. Azt nem értem ,hogyan jegyezted meg a rendszámtáblát mikor Jimmy neki volt dölve úgy ,hogy az ne látszodjon ,le is RP-zte ,hogy nekidől és ,hogy nem is látszódik.A sínen való közlekedést azért csináltuk mivel az Airride fel volt húzva ,hogy még lehessen a síneken közlekedni, mivel nem kilómétereket utaztunk rajta csak pár métert ezért ezt nem látom szabályellenesnek és vonat sem jár ,mint LV-n.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Es miert kellet megszurni? Rendszam script alapjan leolvashato ki lett ez mar mondva eleg sokszor. //telo

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Hogy ne láttam volna a rendszámot, alapból mikor oda jöttök, illetve mikor elmentetek.
És szerinted 3 szúrással majd én el fogok futni Palominoig? Garantált volt hogy meghalok.
Ha meg minden "akciótok" végén ezt csináljátok az szerintem eléggé nagy probléma.
Illetve, nem tudom hogy Real Life láttál e már sínt, de itt van egy: https://imgur.com/a/TdsyKne
Nem tudom hogy hogy menne át rajta egy autó ha reálisan gondolkozunk, hiába megemeled az airrideot.

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Nem muszáj feltétlenül rámenni a sínekre. És nem ott helyben öltelek meg, az ,hogy elvérzel már IC ügy. Ha ott elvágtam volna egyből a torkod akkor lett volna rablás utáni ölés. Azért kell megszúrni ,hogy ne tudjon olyan könnyen segítséget kérni.

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Nem muszáj feltétlenűl rámenni a sínekre? A képen is látszik hogy telibe ott álltok rajta a kocsival :D
IC ügy? Kiraboltál hagytál meghalni, döntsd el rabolsz vagy megölsz.
3 nyílt sebbel a gyomromba majd biztos elfutok paloba gondolkozzunk reálisan egy kicsikét :D
Illetve tessék Antonio is megmondta tegnap, csak sajnos nem tudta intézni, illetve én is léptem le.
[2019-02-07 23:02:30] [Output] : Antonio: (( nem, rablás után nem szabad hagyni hogy meghaljon az illető ))
[2019-02-07 23:02:37] [Output] : Antonio: (( ha animost is rabol valaki akkor utána fel kel lszedni ))
RP előzmény mikorra várható?Kifejezetten kíváncsi lennék rá.

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Sajnos nincs se logom se képem ,se képem mivel tegnap történt , de IC írtam ,hogy menjünk dokkokhoz ,mert alapból sokat rablás volt a tervbe, így hát amikor megláttunk téged, gondolkozás nélkül kiszálltam és előkaptam a kést.

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Ha tegnap történt akkor kell lennie logodnak, 5 bejelentkezésig írja.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Na a helyzet a következő!

Rablás utáni ölesnek minősül az is amit éppen Carlos csinált veled.
Miért? Megszurod 3x, nem fog tudni elmenni boltba magának kötszerért ezért meghal, tehát megöltétek rablás után, így már nem IC ügy!

Rendszámot letudja olvasni script engedi így ebbe nem látok kivetni valót.

NonRP-s közlekedést nem teljesen mondanám annak, mivel nyilván sínen nem igen lehet közlekedni, de inkább ott menjen mint ha hegyen rodeózna egy nem oda való autóval. (Azért probálkozzunk meg helyes, RP-s közlekedésre pártolni, nyilván mindenkinek szebb úgy a dolog).

Ennek következtében:
Panaszt jogosnak ítélem meg. Carlos Büntetése 120 perc Rablás utáni ölés indokkal.
Legközelebb figyeljünk erre, mit hogyan.

A büntetést kiosztottam.

Bárkinek bármi kérdése van az üggyel kapcsolatosan, keressen fel TS-en és átbeszéljük.

Zárom/Helyezhető lezártakhoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.