Daniel De Luca - Tommy Engstrom [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kubu

Zöldfülű
Támogató
2019. 10. 24.
185
107
23
Kisvárda
V4 karakter
Daniel De Luca
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Daniel De Luca

Panaszra tett személy InGame neve:
Tommy Engstrom

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kétszeres NonRP

Történt a minap, hogy STOP tábla miatt igazoltatni szereltettük volna a panaszolt felet, aki éppen tesztvezetésen volt, egy TEC-9-el a zsebébe. Mondta, hogy nem tudja leállítani a gépjárművet, mivel tesztvezetésen van, ezért RP-vel kidobta a kocsikulcsot az ablakon, kidarált minket, majd beült és elhajtott, minden RP nélkül hogy felveszi, beindítja a kocsit stb. Ez számomra kimeríti a NonRP fogalmát, másfelől az is, hogy valaki felfegyverkezve megy gépjárművet vásárolni. Továbbá azt sem értem, ha nem az ő kocsija, miért volt szükséges még az igazoltatás előtt lelőni minket. Lehet, hogy volt oka, csak nem tudunk róla, szeretném ezt is tisztázni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
MDC infók végett a videót privátban küldöm a bíráló adminisztrátor számára.

[2025-05-09 22:51:26] [Output] : Dritan Demiri mondja: Faszi élesbe elment lőni a kocsimmal...
[2025-05-09 22:51:33] [Output] : Dritan Demiri mondja: Aki megvette volna...

Megjegyzés:
Nincs

kapuze.tief

Újonc
2024. 10. 06.
18
36
8.ker
V4 karakter
tommy.engström
Sziasztok! Őszintén szólva elég balszerencsésre sikeredett ez a szituáció. Akció után voltam felfegyverkezve még délután és leléptem mert mentem edzésre. Este amikor feljöttem a szerverre megszerettem volna venni egy kocsit amit kipróbáltam és elmentem vele a bankba pénzért. Már vissza fele tartottam a pénzel amikor átmentem egy Stop táblán és levillogtatok. Priuszom van nyilván átkutattatok volna viszont akkor már semmi esélyem nem lett volna a megmenekülésre mivel tartottátok volna rám a sokkolót stb. Egy 4 venomos Giuliaval nem terveztem menekülni, így próbáltam megoldani ezt a balszerencsés szituációt. Nem ezt volt tervben.

Kubu

Zöldfülű
Támogató
2019. 10. 24.
185
107
23
Kisvárda
V4 karakter
Daniel De Luca
Szia!

Balszerencsés volt, ez nem vitás. Ha jól értem, akkor akció után leléptél, miután feljöttél, jónak gondoltad azt, hogy a priuszod ellenére, amivel elvileg tisztában voltál (nem voltál, erre még visszatérek) elmenj autót vásárolni fegyverrel tölténnyel. Itt most ezt a részt nem igazán tartom reálisnak.

A lövöldözés helyett kettő jobb lehetőség is rendelkezésre állt volna a számodra

1. Haladsz tovább az intézkedéssel, mivel tudtad, hogy a STOP-ért állítottunk félre, se átvizsgálás se semmi nem volt még csak meg se említve.
Ha olyan helyzetbe kerülsz, akkor lősz. (sokkolóra nincs PG, tehát ott lőhettél volna, és ha lehozod, akkor elismerem, jobb voltál, kész.)
Viszont eddig nem jutottunk volna el. Egyetlen darab priuszod volt a névváltásod óta, nem számítasz visszaesőnek, semmi okunk nem lett volna rá, hogy átnézzünk. Direkt szigorítva lettek az átnézés szabályai, hogy ilyenből ne legyen probléma, hogy csak úgy átnézünk "mert", és tartjuk is magunkat hozzá.

2. Menekülsz mielőtt kidobod a kulcsot. Értem én, hogy egy 4 venomos alfa, de megadod vele az esélyt a karakterednek hogy a börtön és a halál elől elmeneküljön, nem mellesleg, ha sikerül a menekülés, senki se tudja, ki vagy miféle vagy, mivel ugye nem a te kocsiddal voltál.

Ha pedig már kidobod a kulcsot (mert ugye script szerint nem tudtad leállítani) s rp szerint nem jár a motor, akkor ne hoppanjunk már be és menjünk el vele csak úgy, mintha mi se történt volna.

Lac

Fórum Mester
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 577
2 314
V4 karakter
Kayden Neal
Simán letehetted volna a fegyvert, ha nagyon akartad volna. Feltételezésre sajnos nem lehet elkezdeni lövöldözni, amikor a rendőr még semmit se közölt. Miből gondolod, hogy átnézik a ruházatodat? Lehet, hogy csak elenged egy szóbeli figyelmeztetéssel. Sajnos ezt nem tudjuk már meg így utólag, mivel egyből kidaráltad őket. Az meg már csak hab a tortán, hogy a jelenlegi neveddel abban a pillanatban csak 1 priuszod volt, tehát nem is nagyon néztek volna át.

Legközelebb ha fegyver van nálad akkor legyen is miért, és csak akkor kezdj el lövöldözni, ha át szeretnék nézni a ruházatodat.

150 percet fogsz kapni DM indokkal, a panasz jogos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.