Daniel Bjorn jelentkezése a Redline Auto Service-hez.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

flashyy

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 12. 27.
257
154
V4 karakter
Daniel Bjorn
LV karakter
Rymone Dereece
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Daniel Bjorn. >

Születési helye, ideje:
< Tirane (Albánia), 1997.09.29. >

Édesanyja lánykori neve:
< Beziana Gojani.>

Jelenlegi lakcíme:
< Whitewood Estates 54.>

Hány éve él a városban?:
< Fél éve élek a városban. >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Leginkább az autók iránti érdeklődésem motivált arra hogy megírjam ezt a lapot. Kisgyermek koromban sokat figyeltem édesapámat, ahogy bütykölte a barátaink autóit, nem volt bejelentett szerelő, de sokan jártak hozzá, így hamar kialakult bennem az úgynevezett "petrolhead"-ség. >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Miután édesapám elhunyt, sokan még mindig a házunkhoz hozták a különböző problémákkal rendelkező autókat, néhányat elvállaltam, majd egyre több lett, egy idő után már gyakorlatilag ez volt a fő bevételforrásom, azonban sajnos lecsapott rám az adóhatóság, nem voltam bejelentve, így abba kellett hagynom. Ez pont az előtt volt, illetve pont ez volt az oka, annak hogy elhagyjam az országot, és Las Venturasban kezdjek egy új életet. Azonban azóta ég bennem a vágy, hogy újra autókat szereljek, így úgy gondolom, Önöknek is remek munkaerő lenne egy elszánt, ( aránylag ) hozzáértő fiatalember. Illetve hozzátenném, hogy megbízható vagyok, a rám kiszabott munkát mindig becsülettel, és tisztességesen végzem. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Ahogy említettem, bejelentett szerelőként még sosem.>

Előző munkahelye(i):
< A városban eddig szabadúszóként dolgoztam, mindenféle munkát elvállaltam ami szembe jött velem. Charles Co.-nál dolgoztam vontatósként egy ideig, azután pedig alkalmi munkákat vettem fel. >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen. >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Daniel Bjorn >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 15791. >

Eddigi frakcióid:
< Nem voltam még ezen a szerveren frakcióban. >

Jelenlegi frakciód:
< - >

Mióta RP-zel?:
< 2013 környékén kezdtem az RP-zést, azóta mondhatni folyamatosan jelen voltam a különböző RP szervereken. >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Mindig is akartam szerelőként dolgozni, azonban sajnos az időm nem engedte. Most, hogy ráérek, mindenképp szeretnék jelentkezni. >

Miért pont téged válasszunk?:
< Leginkább a megbízhatóságot tudnám felhozni, amikor elérhetőnek kell lennem, minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy fent legyek, illetve azt, hogy most tényleg nagyon sokat tudok elérhető lenni. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Egyetlen egyszer kerültem jail-be, forrófejű voltam, butaságot csináltam, de mindenki hibázik, és azért ~15800 perc alatt ez nem sok. https://imgur.com/a/2kPAK4A >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nem, soha. https://imgur.com/a/dTiujk8>

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nem volt. https://imgur.com/a/STkaIl4 >

Voltál-e már szerelő?:
< Ezen a szerveren még nem. >

Mennyi idős vagy?:
< 18. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Nagyjából 4 hónapja. >

Használsz-e TS3-at?:
< Igen. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Akár napi 10 órákat, a kialakult helyzetnek köszönhetően. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Igazából délelőtt és délután is tudok aktív lenni, este is jó ideig. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Az első. Akár már előtte is, és késő estig mindenképp szolgálatot tudok teljesíteni. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Fejér megyében lakom, ezen belül végzősként tanulok jelenleg egy szakgimnáziumban, informatika szakon. Nem véletlen választottam ezt a szakot, kiskorom óta vonzanak a videójátékok. Emellett fontosnak tartom természetesen a való életet is, eléggé extrovertált ember vagyok. Emiatt egész könnyen alakítok ki a játékon belül (illetve TS-en) is új baráti kapcsolatokat. Sok új barátságot, illetve játékélményt köszönhetek az RP szervereknek, a nagyjából 7 év alatt borzasztó sok szerveren játszottam, többön ezek közül Leader is voltam különböző frakciókban. SeeMTA-n V2-vel kezdtem játszani, akkoriban nem túl aktívan, V3-on azonban elég sokat játszottam, ott is voltam néhány frakcióban, és most decemberben kezdtem itt LV-n, azóta aktívan játszok. Remélem eljutunk a TS meghallgatásig, és ott majd megismerhetlek titeket is. >

• Imádom
Reactions: Bjorn

Salvatore

Modern Verne
SModerátor
LV
2019. 01. 10.
1 326
1 377
LV karakter
Leon Seanetti
Szép lapot sikerült összehoznod, támogatlak. Sok sikert! :)

• Imádom
Reactions: flashyy

Puri

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 10.
606
208
29
LV karakter
Purinsesu Aishiteru
V2 karakter
Emily Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.03.28. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

• Imádom
Reactions: flashyy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.