- 2019. 02. 09.
- 349
- 854
- V4 karakter
- Daniel B Lorenz
- LV karakter
- Daniel B Lorenz
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Ádám, Daniel B Lorenz 23 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
13340[LVL 17]
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosoknak és Adminisztrátoroknak való segítése,Példa mutatás a játékosoknak minőségi RP-vel,Játékosoknak kérdéseinek megválaszólása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném fejleszteni magamat, Szeretnék egy jó csapat tagja lenni,Szeretnék Segíteni a játékosoknak problémákat minél hamarabb megoldani megfelelő legyen a játékélmény minden játékos számára.
Miért pont téged válasszunk?
Jól tudok csapatban dolgozni,Tiszteletet megadom mindenkinek,Jól tudok csapatban kommunikálni,Ha valakivel problémám lenne csapaton belül megbeszélném vele,Tanulok a hibámból és igyekszem javítani rajtuk.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 3 órát, Hétvégén 4-5 órát de lehetséges többet is(akár éjjel is)
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Türelmes,Figyelmes,Odafigyelő, Negatív: Visszahúzódó,Csendes,Minimálisan makacs
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Szeretném magam kipróbálni V4-en is Adminisztrátorként,korábban volt esélyem V3 LV-en Adminisztrátornak lenni(2019-ben voltam ott), szeretném magam tovább fejleszteni V4-re is megtapasztalni a dolgokat.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első és a legfontosabb megismertetném vele szerepjáték fogalmat, utána pedig alapvető szabályokat mik alapján tud játszani a szerveren, mik a szabályok miket kell betartani ahhoz hogy megfelelő játékélményhez jusson, Körbe vezetném alapvető helyeken Városháza,Kórház,Munka lehetőségeket illetve Rendőrséget Benzinkút,Szerelőtelep és természetesen Seering helyszínét, elmagyaráznám neki /me /do használatát, /megprobal használatát, elmagyaráznám neki IC-OOC fogalmát, mondanám számára mielőtt elkezd játszani, alaposan olvassa át a szabályzat pontjait illetve elmondanám neki alapvető parancsokat, elmagyaráznám neki homeba lévő dolgokat, hogyan tud segítséget kérni/kérdezni.
Utoljára szerkesztve: