Dani Carver - Rendvédelem [Csabi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Foxed

Újonc
2019. 07. 14.
2
5
V4 karakter
Dani Carver
Dani Carver - Rendvédelem ( TEK, NNI, PD, HONVÉDSÉG)

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dani Carver

Panaszra tett személy InGame neve:
Rendvédelem

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az alap téma az aranybank kirablása lesz. A PSZ elhozatallal semmi gond nincsen, viszont amikor már a beérünk vele LSbe onnantól teljesen lehetetlen ezt az rp szituációt teljesíteni. A rendvédelem amikor meglátja a PSZ-t akkor nem gondolhat semmi rosszra (pl.: bankrablás) mivel ez mgnek minősülne. Na de, a rendvédelem követi a PSZ-t állandóan vagy helikopterrel, vagy fekete Camarókkal, amiket kommandósok vezetnek. Illetve úgy elég nehéz végrehajtani ezt a szituációt ha a rendvédelem minden mg-s kihívásra szirénákkal jelenik meg, de ezeket elméletileg figyelmen kívül kéne hagyniuk. A képeken láthatók, hogy a rendvédelmi szervek állandóan, vagy a sarkon álltak vagy a PSZ mellett. Illetve történt egy olyan eset hogy "véletlenül" pont a bankrablás közben gyakorlatoztak a TEKesek a BANKBAN, egy civil bejelentésére.

Bizonyíték :

a Többi képet még nem bírtam elkérni a táraimtól szóval majd kérem Cuttimerg Wyldet és David Bulfinchet hogy kommentben küldjék be a képeket

Megjegyzés:
Kérem a Adminok segítséget ez ügy megoldásában mivel ezzel hogy a rendvédelem ezt csinálja egy RP lehetőségtől fosztja meg a játékosokat. Esetleg szabályzatba olyan pont hogy a bank rabláshoz nem 10 PDs kell hanem 15 rendvédelmis h online legyen , illetve egy olyan pont h ne körözzenek 0 - 24 a rendőrök a Bank körül. Illetve ha egy pszt meglátnak akkor ne a bank körül legyen NNI, PD, TEK találkozó/ gyakorlat hirtelen

(PSZ=pénzszállító)

Utoljára szerkesztve:

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Cső én fogom birálni a pk-t. Igazából ez, hogy az egész rendvédelemre teszel pk-t nem értem, illetve értelme sincs, azért mert mondjuk 2-3 ember valóban elkezd követni akár helikopterrel akár fekete camarokkal, ott konkrét személyeket kéne megnevezni, mert, ha 2-3 ember "hülyeséget,, csinál az nem az egész rendvédelem hibája, igy kérlek nevezd meg azokat a konkrét személyeket, akikkel bajod volt ebben az rp szituációban, amennyiben nem tudsz konkrét embert megnevezni, akkor valamelyik rendvédelmis leader irjon hozzá a pk-hoz, aztán egy közös ts3 beszélgetés keretei közt átdumáljuk az egészet, mivel irásos formában ennek nem lesz előremenetele.

Edit.: A bankrablókhoz pedig annyit, hogy nem abból áll lehozni egy bankrablást, hogy utcai ruhákba bementek psz-el, hogy majd ti kiraboljátok, lehetett hallani sok-sok okos megoldásról, hogy kik, hogyan hozták le a bankot, ha nem fektettek bele elég időt / kreativitást, akkor nem érdemlitek meg, hogy lehozzátok, hisz nem kis pénzről beszélünk, nem hiába nehéz lehozni.

Utoljára szerkesztve:

SzabY

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
Kenny S Bradshaw
LV karakter
Kenny S Kenway
V2 karakter
Michael Kenny
Sziasztok.
Hozzá szólok, mert az egyik képen én szerepelek. Nem tudom, hogy miért tettél bele, mivel én nem csináltam semmit. Attól, hogy erősítésre siettem, és villogóval mentem el mellettetek, az nem azt jelenti, hogy bankhoz jöttem. Még le se lassítottam a bank előtt, ki se szálltam. Attól, hogy meglátsz egy szirénázó rendőr autót, vagy más rendvédelmi gépjárművet az nem azt jelenti egyből, hogy a bankhoz mennek MG-zni. Én nem érzem magamat hibásnak, mivel én csak a bank mellett mentem el, mivel erősítésre siettem mint ezt márt fentebb említettem. Ennyit szerettem volna.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi. Az utolso reszt nem is ertem... hirtelen ott a gyakorlat? A tek spsunak kikepzest tartottunk. Az egyik resz az az volt a probaidosnek, hogy csak repkedjen amerre szeretne. Akkor lsben a bank melletti csaladihaz kertjeben meglatta a psz-t. Szerinted ez mennyire normalis, hogy egy psz bent parkol egy kertben? Utana en voltam az aki leszallt a tetore es benezett a bankba. Lattam, hogy nagykaliberesek setalnak fel-ala a bankban ekkor hivtam erositest es lottem ratok. Tsen elmondtam mindent neked most pedig pk-t teszel. Talan megkene probalni valami komolyan megszervezett rablast. Elhiheted nem 1-2 csapatnak sikerult mar. Ha pedig normalisan vezetnetek a psz-t nem kovetne titeket senki. A masik kephez csak annyit fuznek hozza, hogy szerintetek mennyire oke, hogy 10 ember tancol egy bank elott? Meg jo, hogy kinez ratok egy pd egyseg. #telo

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Igazából Justin leirása alapján zárnám a pk-t, mivel leirta a miértjét ennek a szituációnak, illetve én is úgy gondolom, hogy 10 ember ott táncol bank előtt, az elég fun ( ahhoz képest, hogy egy ilyen rpnek mennyire komolyan kéne, hogy menjen ) amennyiben a panaszt nyitó fél nem kiván hozzáfüzni Justin válaszához bármit is, akkor zárom nyilván következmények nélkül. Kicsit több komolysággal, rendezettséggel/odafigyeléssel próbáljátok újra ezt az egészet srácok, nem mindig a rendvédelem a hibás, vesziteni meg tudni kell, illetve legközelebb konkrét személyekre nyissátok a pk-t, ha lesz ilyen.

Edit.: Mivel nem irtál semmit, illetve voltál fent Ma 17:32-kor fórumon ezért gondolom nincs további hozzáfüzni valód a pk-hoz, ezért mint fent irtam következmények nélkül zárom.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.