Danesz --> Demon Yazmin[Marker]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dane S Vance

Panaszra tett személy InGame neve:
Demon Yazmin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csomagtartózás (Carbon knife, Colt, colt töli)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Haverral farmot rentelni voltunk, nyitvahagytam a kocsit benne a fentiekkel, hogy ne kelljen nyitogatnom, ha neki kéne mag, kanna stb. Erre mikor jövök ki egy adag magért a cuccok varázslatos módon eltűntek, mint Petőfi a ködben.

Megjegyzés:
199642 a kocsi ID-je, 2019.03.23 0:30 és 1:10 között történt az eset, pontosabbat nem tudok. Itt a log ahogy berakom a csomiba: https://pastebin.com/tGucUttS
És itt a kép, ahogyan már nincs ott: https://imgur.com/a/mbzl0PT

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Eyestone

lacika88

Újonc
2019. 02. 23.
7
2
V4 karakter
Han_Torento
helo.az igaz hogy én is ott voltam mer nekem is ott a farmom és az én kocsim is nyitva volt és ki lopták a ripáimat és körul néztem a farmon de nem látam semit

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Te lennél aki csomizott? Valami IG nevet írj már légyszi, mert a "ja ja" nem túl sokat mond. Egyébként a logért keresd meg, hogy hova raktad fel az MTA-t, alapból ez: C -> Programfájlok -> MTA San Andreas 1.5 -> MTA -> logs mappa, és azon belül pedig a console.log file. Vagy ha azóta többet játszottál, akkor a console.log.2 3 4 5 Feltöltöd azt egy oldalra, vagy kimásolod azt a részt, és pastebin.com-ra feltöltöd, azt a linket pedig elküldöd ide.

lacika88

Újonc
2019. 02. 23.
7
2
V4 karakter
Han_Torento
én vagyok Damon Yazmin én voltam ott de én nem vetem el semit mer én nekem is ott a farmom és tölem is loptak el

• Hűha
Reactions: Danesz

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Rendben.
Bünetésed örökös kitiltás adminnak való hazudás és PP-s item csomagtartózása miatt.
A dolgokat Borisztól vagy Főadmintól tudod vissza igényelni.
Zárom. Helyezhető.

• Imádom
Reactions: Danesz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.