Panasztevő InGame neve:
► Dane S Vance ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ismeretlen ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A szitu röviden: Haverral/haverokkal már több hónapja egy bizonyos helyen parkolunk. Eddig semmi probléma nem adódott ebből, néha jöttek ide emberek, vagy volt aki épp itt logolt be, de ezek mind percek alatt el lettek rendezve mind IC mind OOC. Volt egy taxis cég nem messze, egész pontosan itt , de velük is IC-OOC értelmesen megbeszéltük, hogy nem sz0patjuk egymást azzal, hogy más kilogolt autójának helyére parkolunk, stb. A tegnapi nap folyamán haverom nevén lévő protectes pony random eltűnt a /placcról/ pontosan innen a sarokból. Először mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy le van foglalva, majd ma, amikor csomóan lejöttek ide parkolni (LCN-nek lehet köze hozzá, pedig ők biztosan tudják, hogy használva van a placc általunk) ideparkoltak, aztán miután elmentek a három járművemmel beálltam, hogy blokkoljam a telepet.. Mivel ez a /telep/ tudtommal egyetlen más frakció/szervezet/közösség által sincsen használva, ezért már jóval korábban, hónapokkal ezelőtt "kisajátítottuk", hogy jó lesz parkolónak. Na most a problémám az, hogy akár ic rendvédelem által, akár ooc admin által, miért nem megfelelő, ha így parkolok? A saját kis helyünket, amit már rég óta használunk próbáltam elkülöníteni, hogy ne parkoljon ide a fél szerver, aztán legyen tks minden kocsi, nem csak az enyém, többen parkolunk itt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2019-04-12 22:54:58] [Output] : SCPD: Üdvözöljük! Tájékoztatjuk, hogy járművét kapitányaságunk lefoglalta és elszállította nem megfelelő parkolás miatt.
[2019-04-12 22:54:58] [Output] : SCPD: Amennyiben ki szeretné váltani járművét, úgy fáradjon be a kapitányságra. Kiváltási díj: 5000$ ((NPC)).
EDIT: Kép, hogy mind3 le van foglalva
◄
Megjegyzés:
► Nem akarok ebből nagyobb ügyet csinálni, csak szeretném megbeszélni az illetővel, hogy mi volt a probléma a parkolással, mert ahelyett, hogy IC intézkedett volna, szerintem nagy valószínűséggel adminnal lett elintéztetve. [Mindenki tudja, hogy mennyi protectes jármű van "kapunak" használva, amikkel én beálltam egyik sem protectes, és nem értem, mi volt ezzel a mozdulattal a baj. ◄
Utoljára szerkesztve: