Dane S Romes ---> Adrian Agron [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Dane S Romes

Panaszra tett személy InGame neve:
Adrian Agron

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG,NONrp, ütközésnél Rp elhanyagolás, RP hiánya többször is.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Itt a log az ütközéstől a jailig: https://pastebin.com/gzrKkSkh

Megjegyzés:
Ütköztünk, egy hanyag "/megprobal megkapaszkodni" után 0 rpvel már jött is a bind, hogy álljak félre. A kocctól akit vittek volna be meghalt, a pd-s srác minden RP nélkül (pl pulzus lecsekkolás vagy bármi) IC megállapította kb. 10 sec alatt, hogy a csávó hátul meghalt, majd rámrakatta a bilincset a kadéttal, és jelvényszám, név vagy bármi info közlése nélkül már vitt is be. Bizonyítékként IC a hullát hozta fel, amit KÖNYÖRGÖM RP-vel még csak a kocsiból sem távolított el. Szerintem teljesen nonsense, hogy PD-s ként valaki ilyet megengedhet magának, szerintem ez a max 10 sor RP belefért volna bőven, amivel esetleg megnézi, hogy mi történt a /halottal/ , meg mondjuk ha már a script kidobja a kocsiból, akkor legalább rpvel kivette volna, vagy valamit kezd vele. Szerintem az nem ic ügynek számít, ha egy alacsony rangú rendőr jelvényszám stb közlése nélkül jailez be, ticketet nem is ad, holott ha jól tudom az btk szerint kötelező, csökkenteni lehet, bizonyos százalékkal. Végszó: nyilván mire a panasz bírálva lenne már rég leültem a jailt, de attól függetlenül egyáltalán nem tartom jogosnak az egészet. Várom a bírálást.
Ethan válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: puskás és Aspect

atobei

Zöldfülű
2019. 01. 10.
190
168
V4 karakter
Bandzuyin Tobei
LV karakter
x
V2 karakter
x
Üdv az uraknak.
Nem tudom hogy mi lenne itt az MG.
Szembesávba közlekedtél,mi vitünk volna be egy gyanusítottat a kapitányságra.

Ezt a logot valami oknál folytán kitörölted a tiedből mert ha a /do-t láttad ezt is kelett volna.

[2019-03-06 21:16:38] [Output] : *Megüti magát,de nem esik komolyabb baja mivel az öv megfogta ((Adrian Agron))

ezt követte a:

[2019-03-06 21:16:44] [Output] : *** Adrian Agron megpróbál megkapaszkodni de sajnos nem sikerül neki.

És még csodálkozol hogy levillogunk?
Karambolt okoztál,úgy hogy meghalt valaki,ez pedig törvénybe ütköző ahogy a BTK-ban is benne van.

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Nem volt benne a logomban, mivel távolabb voltunk egymástól, az MG talán az, hogy ig nem vizsgáltad meg a srácot, semmi rpt nem követtél el hogy a karaktered megtudja, hogy mi van vele. Attól hogy neked mint playernek a script megjelenít egy sírkövet felette, attól még a karaktered nem tudja megállapítani ránézés nélkül szerintem. IC hivatkoztál a hullára mint bizonyíték, ehez hozzáfűzném, hogy attól, hogy a script kidobja a kocsiból a halottat, attól irl egy ekkora kocctól nem repült volna ki az ablakon, vagy máshol, szóval rp szerint az még a kocsiban volt. Értem én, hogy Pd-sként haladni kell, de szerintem az összes frakció azért létezik, hogy sajátos rp lehetőséget biztosítson, ami nem feltétlen a megaphone bindekből, és a /jail /ticketből áll.

• Tetszik

atobei

Zöldfülű
2019. 01. 10.
190
168
V4 karakter
Bandzuyin Tobei
LV karakter
x
V2 karakter
x
Akkor ezt az ütközéses RP-s dolgot tisztáztuk.
A hátsó ülésről a gyerek kirepült odamentem mellé miután téged levillogtunk és a Kadétom bilincselt téged.

További hozzáfűzni valóm nincs,várom a bírálást.

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
A gyereket kidobta a script, nyomtad a megaphone-t, félreálltam, kiszálltatok, "kadát bilincset rá", és ott álltatok velem szemben. De kétlem hogy egy /me vet egy pillantást a testre/gyanúsítottra stb ne fért volna bele, esetleg legugolsz, és ahogy ic példaként felhoztad megnézed a pulzusát, lélegzetét stb. Másrészt kétlem, hogy irl egy alacsony fokozatú rendőrként meg mernéd azt tenni, hogy jelvényszám és név közlése nélkül csuksz le valakit, azért ezt igen komolyan ellenőrzik, aztán ha szoktál írni jelentéseket, akkor biztosan ott is látszódni fog ;)

• Tetszik

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos, átolvastam a panaszt a panasz részben jogos mégpedig az MG jogos, ennek értelmében
Adrian_Agron büntetése 60 perc adminjail "MG" indokkal.
A büntetést kiosztom, zárom, helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Danesz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.