Panasztevő InGame neve:
► Dane S Romes ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Adrian Agron ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► MG,NONrp, ütközésnél Rp elhanyagolás, RP hiánya többször is. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Itt a log az ütközéstől a jailig: https://pastebin.com/gzrKkSkh ◄
Megjegyzés:
► Ütköztünk, egy hanyag "/megprobal megkapaszkodni" után 0 rpvel már jött is a bind, hogy álljak félre. A kocctól akit vittek volna be meghalt, a pd-s srác minden RP nélkül (pl pulzus lecsekkolás vagy bármi) IC megállapította kb. 10 sec alatt, hogy a csávó hátul meghalt, majd rámrakatta a bilincset a kadéttal, és jelvényszám, név vagy bármi info közlése nélkül már vitt is be. Bizonyítékként IC a hullát hozta fel, amit KÖNYÖRGÖM RP-vel még csak a kocsiból sem távolított el. Szerintem teljesen nonsense, hogy PD-s ként valaki ilyet megengedhet magának, szerintem ez a max 10 sor RP belefért volna bőven, amivel esetleg megnézi, hogy mi történt a /halottal/ , meg mondjuk ha már a script kidobja a kocsiból, akkor legalább rpvel kivette volna, vagy valamit kezd vele. Szerintem az nem ic ügynek számít, ha egy alacsony rangú rendőr jelvényszám stb közlése nélkül jailez be, ticketet nem is ad, holott ha jól tudom az btk szerint kötelező, csökkenteni lehet, bizonyos százalékkal. Végszó: nyilván mire a panasz bírálva lenne már rég leültem a jailt, de attól függetlenül egyáltalán nem tartom jogosnak az egészet. Várom a bírálást. ◄
Ethan válasza:Helyezem!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: