Damyan Younes jelentkezése S.G.H. tagnak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PeT

GameAdmin[3]
2019. 01. 12.
104
91
Kecskemét
www.youtube.com
V4 karakter
rhys cruz
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Pálos Péternek hívnak és 16 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 102.570perc jelenleg. >>

Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a játékosoknak való segítség nyújtás kisebb problémák, kérdések esetén. Akár egy parancs megfelelő használata ,vagy legyen szó egyszerűbb parancsokról, amit a játékos esetleg nem ismer, vagy nem tudja hogy kell azt alkalmazni. Illetve a kezdő játékok betanításában segédkeznek. De ide tartozhat az is ,ha egy Főadmint szeretnének elérni például interior lerakás, széf getelés céljából, azt az SGH Adminsegédek továbbítani tudják AS chaten. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék egy aktív és kiemelkedő csapat tagja lenni. Ezzel megismerni egy együttműködő közösséget, melynek célja a játékosok segítése. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Az SGH feladatát teljes mértékben teljesíteni tudom, kellő szerver ismerettel is rendelkezem és a követelményeknek, minden szempontból megfelelek.E mellet a szerveren nagyon aktív vagyok. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta olyan 8-9 órát szoktam aktívan fent tölteni a szerveren. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam,KATT >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, utoljára kicsit több, mint 3 hónapja.KATT >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kicsit lusta vagyok de a kötelességem mindig precízen megcsinálom, kritikát néha rosszul viselem/kezelem, Néha türelmetlen tudok lenni, de ez nagyon ritkán fordul elő.Segítőkész vagyok, csapatjátékos, együttműködő, nem mellesleg tisztelettudó is. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen. Szeretném a rengeteg időt, amit a szerveren töltök hasznosítani és ezt az időt szívesen fordítanám a játékosok megsegítésére. Régi vágyam az adminisztrátor pozíció és most, hogy lehetőség nyílt rá, szívesen adnám át a játékosoknak a reálisabb játékélményt, ha ez szankcióval is jár. Úgy gondolom kellő ambiciózussal rendelkezem a feladatkör betöltéséhez. Nagyon elkötelezett vagyok ez iránt és ezt szeretném bebizonyítani.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A szerver ROLEPLAY-en alapul azaz, Szerep játék: Saját szabályokkal törekszünk arra, hogy a lehető legjobban a valóságot imitáljuk. Ez természetesen megmutatkozik a vezetésben, a munkavégzés módjában és a karakter minden egyéb cselekedeteiben. Alapvető parancsokat ismertetném vele, és azok használatát[/me, /do, /ame, /megpróbál]. Tudatnám vele az alapvető, fontos helyszíneket a szerveren ,mint például[Városháza(Munkát itt tud felvenni), Munkajármű igénylésének helye különböző munkáknál, Autókereskedés, ...] A szerver szabályzatot elküldöm neki, mindenképpen olvassa végig, sokkal könnyebb és zökkenőmentesebb lesz a játékmenete ezáltal. Illetve ha még valami nem tiszta neki nyugodtan forduljon későbbiekben hozzám, vagy más SGH tagokhoz. Készséggel segítünk neki.>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Én sajnos nem tudok fixet adni neki, de amennyiben bug miatt keletkezett a probléma és van is erről bizonyítéka keressen fel egy Admin-t és ő biztosan segíteni fog neki.>>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia! Ne haragudj én ebben nem tudok neked segíteni, de írj egy adminnak, és ügyelj máskor hogy ne a garázsba lépj ki, mindenképpen gyere ki a garázsból. >>

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.