Elutasítva Damien Sean - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Damipapa

Újonc
2023. 04. 02.
63
43
V4 karakter
Sofia Volkov
LV karakter
Damien Sean
zoldlogo.png

Neved:
< Damien Sean >

A ban időpontja:
< 2023.05.14 >

A ban időtartama:
< 2 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Korsi >

A ban oka:
< Súlyos PG, Súlyos NONRP, UCP előélet >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! A szitu az volt, hogy körözés volt az autón.. Elmentem megszereltetni, leraktam a fegyvert, pont jött értem Bryan barátom hogy autót cseréljünk mivel a Subarut körözték. Ebben a pillanatban ahogy kiszálltunk az autónál megjelent 1 egység, kiszálltak. Subaru motorja járt, nyitva volt az ajtó és mellette álltam. Fegyvert ebben a pillanatban még nem tartották rám (mikor én beszálltam ők akkor szálltak ki még csak (tehát nem értem a PG mire fel jött) ezért gondoltam meglógok. 2. felvonás: Súlyos NONRP-t arra kaptam Korsi szerint, mert hogy miért kocsikázok egy olyan autóval amin körözés van és miért lassítok be direkt a traffipax előtt (mint ahogy említettem a Subaruval csak szerelőnél voltam és fegyvert lerakni oda ahol a videón látni). Ezt szintúgy nem értem, mivel az autót pont akkor raktuk volna le és ültünk volna át az EVO-ba. A direkt lelassítás a traffi előtt meg abszolút nem értem, lelassítottam mert nem akartam hogy bemérjenek, ilyen egyszerű volt a történet. Szóval teljes mértékben elhamarkodott és jogtalan döntésnek tartom a 2 hónapot, természetesen az UCP előélettel tisztában vagyok, de a súlyos NONRP, Súlyos PG fogalmát túlzónak tartom. Ezt a videót pedig itthagyom: https://i.gyazo.com/df68bec8ffe9d5c3d35db9abacc2d9bd.mp4 (Elején ha megállítod látod hogy mikor beszálltam akkor szálltak még csak ki, tehát abszolút nem volt rámfogva ebben a pillanatban még a fegyver)
Köszi, hogy elolvastad! Szép napot. >

Utoljára szerkesztve:

DominikFHR

Újonc
2019. 11. 17.
3
2
V4 karakter
nincs
LV karakter
Bryan S White
V2 karakter
nincs
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! @Felipe
Tanúsitom,ott voltam mögötte az EVO-val és láttam minden pillanatot,így történt az egész ahogy Damien leírta.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.