Neved:
< Damien Morris >
A ban időpontja:
< 2022.12.12 10:41 >
A ban időtartama:
< Végleges >
Neve, aki bannolt:
< Korsi >
A ban oka:
< Adminnak való hazudás, PM stílus @Chris >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Korsi most feléd írnám először a történteket, hogy átlásd az én szemszögemből mi történt. Reggel 9kor elmentem detektorozni gondoltam nincsenek sokan kajálgatok ec-zgetek séta közben (ilyenkor mindig rárakok egy elemet a W-re és egérrel forgolódok míg nem hallok csipogást) aztán átmentem a sziget bal oldalára ahol az incidens történt az út egyik részén voltam gondoltam átfutok detektorral mivel ott úgy sem lehet áskálni de egyből kaptam is a jail-t és egyből szóvá tettem Chrisnek (sajnos a kialakult helyzet miatt elég helytelen hangnemben) mivel előtte nem futottam egyáltalán detektorral és egy jailt már kaptam ez ügyben 1-es szintű voltam nem tudtam, hogy tilos futni vele meg is húztam magam azután nem is futottam vele ez meg is látszik azon, hogy minden nap detektorozok és 1es szinttől 6-os szintig nem is volt semmi ilyen jellegű jailem ilyen ügyben (természetesen tudom, hogy míg átfutottam az úton az idő alatt sem kellett volna). Elég feszült voltam mivel indokolatlannak éreztem a 60percet és a következőket írtam pm-ben: ,,Nemár, hogy ezért 60percet kapjak" erre kérdezte Chris, hogy volt e már hasonló jailem feleltem, hogy ,,nem volt még mivel 6os szintű vagyok" csak az kiment a fejemből, hogy azelőtt kaptam ezzel kapcsolatban egyet amit teljesen őszintén mondok a szívemre téve a kezem, hogy tényleg elfelejtettem. Ezután írta, hogy ,,akkor szeretnél még 100percet kapni adminnak való hazudás miatt?" erre én feleltem: ,,Egyébként sem értem hogy miért ne lehetne futni ezzel a retekkel, IRL is lehetséges lenne" szóval itt történt a PM stílus. Ezután kickelve lettem olyan indokkal, hogy ,,én visszavennék kicsit" visszajöttem a szerverre leülni a 60percem kicsit megnyugodtam kimentem sütni egy rántottát amíg telik az idő és mire visszaültem a gép elé sajnos az várt, hogy ki lettem tiltva a szerverről.
@Chris tőled szeretnék elnézést kérni ennyire nem gondoltam komolyan és nem téged akartalak megbántani csak egyszerűen felhúzott az egész helyzet, hogy 5másodperc futásért jailt kaptam ami teljesen jogos mert egyáltalán nem kéne futni teljes mértékben megértem viszont az örök bant sajnos nagyon súlyosnak érzem. Teljesen szabályosan játszottam a szerveren soha senkinek nem ártottam. Amennyiben összeütköztem bárkivel több soros RP-ket írtunk és ha én hibáztam megtérítettem az autója kárát. Elkezdtem a farmom is nem funolni járok fel szerintem értékes játékosa vagyok a szervernek IC barátokat is szereztem és közülük jó néhánnyal több órás RP-ket folytatunk. Mindenképpen szeretnék visszatérni és megígérem, hogy soha több ilyen nem fog előfordulni. Hosszú távú terveim közé tartozik, hogy megpróbáljak bekerülni a szerelőkhöz és további értékes RP-ket folytatni illetve a farmom gyarapítani és természetesen a vagyonom is. Szóval akár nagyobb jail vagy akármi fejében mindenképpen szeretnék tovább játszani a szerveren és sajnálok mindent amivel ennyire megbántottalak Chris! Köszönöm ha végig olvasta a bíráló admin! Nem fogtok csalódni amennyiben feloldódik a tiltásom! (nem 100%-osak az említett pm-ek 1-2 szó eltérés lehet benne de a lényeget úgy gondolom, hogy sikerült átadni) >
Utoljára szerkesztve: