Damian Trewis jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

whosRafii

Újonc
Támogató
2019. 07. 20.
68
44
21
LV karakter
Damian Trewis
Jesse-Car-Service-logo2.png

Tisztelt jelentkező!

Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.

A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!

Teljes neve:
- Damian Trewis -

Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb

Születési hely, idő:
- Las Venturas, 1997.04.15 -

Bejelentett lakcím:
- Rockshore West 65. -

Telefonszám:
- +38765071464 -

Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Rendelkezek megfelelő szakmai tapasztalattal a pozíció betöltésére, illetve szorgalmas, segítőkész, figyelmes vagyok. -

Miért pont önt válasszuk?
- Biztosan mondhatom, hogy a legnagyobb figyelemmel végzem, nem csak a munkám, hanem mindent amit csinálok. A problémamegoldó képességem emiatt fejlett. -

Hol talált cégünk hirdetésére?
- OLX-en. -

Korábbi munka helye, feladatköre:
- Áruszállító, azóta magánvállalkozóként működök. -

Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka:
(X-elje be a megfelelő mezőt)
[—] Felmondás
[—] Kirúgás

Kirúgásának okát fejtse ki:
- - -

Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Damian Trewis
Kelt: 2024.10.02

- Out Of Character -

Neved, ahogy szólíthatunk:
- Rafi, Damian -

Betöltött életkorod:
- 21 -

Jelenlegi játszott perced:
- 32.129 -

Korábbi frakcióid:
- Nincsenek. -

Korábbi frakcióid távozásának oka:
- x -

Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 2014-ben kezdtem RP-zni, valamivel minőségibb szinten pár évre rá, játszottam Recovery előtt. -

Terveid a frakcióban:
- Jófejek, segítőkészek a srácok, sokat vagyok a szerelőtelepen, egy jó közösség tagjának lenni mindig kifizetődő, illetve érdekelt a frakció már egy ideje. Szeretném kipróbálni magam szerelőként, megküzdeni új dolgokkal. -

Miért válasszunk téged?
- Megbízható vagyok, odafigyelek mindenre, egy paraszt autószerelő meg mindig jól jön a műhelybe! Másodszor pedig szívesen segítek a frakciónak, kiemelkedő tagjai miatt. -

Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- 2-3 óra hétköznap, hétvégén többszöröse is elképzelhető. -

Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -

Account ID-d:
- 2447 -

Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Na sziasztok! Rafi lennék, 21 éves. Autószerelőként dolgozom jelenleg, a szakot közel 2 és fél éve tettem le. A munka miatt nincs is sok szabadidőm, ha nem dolgozok, akkor valahol máshol kell valakinek szerelni, ahogy illik. Abban a kevés időben általában 1/3-ad haverokkal elugrunk valahova, kikapcsolódni kicsit, Edzeni szoktam a második harmadában, a harmadik, egyben végső pedig a gempázás, főleg ha az idő rossz. Néha focizni is lejárok, de azt már sajnos egyre ritkábban. Az RP tapasztalatom régre nyúlik vissza, viszont a see szervereken sose játszottam huzamosabb ideig, ami idén nyár elején megváltozott, amit nem is bánok, mivel sok világi forma embert ismertem meg. Barátságos vagyok, megértő, sőt azt is hazudták már, hogy humorom is van egy kevés. Na de nem untatok tovább senkit, köszönöm az időt, amit a lap elolvasására fordítottál / fordítottatok, további szép estét mindenkinek! -

Utoljára szerkesztve:

darage

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 30.
311
211
22
Uganda
LV karakter
Gracia Dei
Szerintem simán tudnád teljesíteni az elvárásokat, ismerlek már egy ideje. Egy támogatással tudom finanszírozni a bekerülésed hozzánk.

• Imádom
Reactions: whosRafii

davegitics

Barangoló
2019. 01. 16.
142
160
21
LV karakter
Shane Booker
Szia! 2024.07.21.-én volt egy jogtalan panaszod néhány frakció társunkra, ahol számomra nem megfelelő stílust képviseltél. " UI.: Az üres fenyegetőzésnek böjtje lesz fiúk, sok sikert. " ezzel a kijelentéseddel, illetve frakció társ visszajelzésével sajnálatos módon NEM TÁMOGATOM a jelentkezésed.

whosRafii

Újonc
Támogató
2019. 07. 20.
68
44
21
LV karakter
Damian Trewis
Szia! 2024.07.21.-én volt egy jogtalan panaszod néhány frakció társunkra, ahol számomra nem megfelelő stílust képviseltél. " UI.: Az üres fenyegetőzésnek böjtje lesz fiúk, sok sikert. " ezzel a kijelentéseddel, illetve frakció társ visszajelzésével sajnálatos módon NEM TÁMOGATOM a jelentkezésed.
Szia, megértem az álláspontodat, az adott tagokkal már sikerült az után nem sokkal tisztáznom a helyzetet. Ettől függetlenül köszönöm, hogy írtál véleményt!

Markyy

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 11. 03.
236
117
21
V4 karakter
Andrey De Sousa
LV karakter
Antonio De Sousa
V2 karakter
Antonio Kensington
Jesse-Car-Service-logo2.png

Sajnálattal értesítjük, lapja bírálásra került: ELUTASÍTVA
Személyes megjegyzés -
Nem nyerte el a vezetőség tetszését.

Újrajelentkezését várjuk a következő ciklusban.

Antonio-De-Sousa-al-r-s.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.