Damian Robbie Jelentkezési formanyomtatvány

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mestercsaba42

Újonc
2024. 10. 04.
5
0
22
V4 karakter
Damian Robbie
TNYXbst.png

Jelentkezési formanyomtatvány

🔧OOC részleg🔧

~ Hogy hívnak? ~
>Balog Attila Csaba<
~ Hány éves vagy? ~
>22<
~ Account ID-d? ~
>177338<
~ Jelenlegi játszott perced? ~
>27 868 perc<
~ Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív? ~
> Délután. Este. Éjszaka. Ha valami közbe jön akkor foglalt leszek az nap<
~ Aktív óráidból hányat tudnál szerelésre fordítani? ~
>több mint 4 óra.<
~ OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek) ~
> <
~ Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka? ~
>nincs<
~ Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal? ~
>Discord:mestercsaba42#0662 igen mikrofonom is van<
~ Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb.. ~
>Egy átlagos ember vagyok aki rég ott játszik a szerveren, és már régóta vágyok egy farciora csak akkor nem voltam alkalmas hozzá most már elértem sok mindent a játékban így alkalmasnak érzem magam rá, hobbim az nagyon nincs, haverólak szoktam találkozni ritkán, munka helyem jelelege nincs szóval szabad vagyok minta szél. <

🔧IC részleg🔧

~ Jelentkező neve? ~

>Damian Robbie<

~ Jelentkező születési helye, ideje? ~

>2001.05.31 San Fierro Medical Center<

~ Korábbi munkahelye(i)? ~

>Futárszolgálat
Fényező műhely
Farm,Bánya <

~ Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki! ~

>szakmám is autószerelő, így kamatoztatnám a tudásom a munkahelyen is. Ezen felül szorgosnak tartom magam, precíznek és megfontoltnak. Fontosnak tartom a kiadott munka minél jobb minőségét, ezen felül a saját magam folyamatos fejlesztését. <

~ Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik az oktatás és belépéshez szükséges összeggel? ~

>igen<

~ Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.) ~

>Damian Robbie, Született, San Fierro. Tanulmányai egészen a nyolc osztályig kimagaslóak voltak. Felsőbb oktatásban is kiválótanuló voltam és érettségi bizonyítványom meg szeretem mint autószerelő. Döntéseit soha nem kérdőjelezte meg viszont fontosnak tartotta a csapatban elvégzett munkák szerepét. Jogosítványát érettségi vizsga ellőt 1 nappal szeretem meg. Elkezdett futárként dolgozni viszont hamar észlelte nem neki való a kevés fizetés mellett és a folyamatos inflálódás mellett váltásra kényszerültem, Egy autószerelő kisvállalatnál helyezkedett el, viszont a munka körülmények nem a legideálisabbak voltak. Ezek a tényezők a gyors felmondásához vezettek. Ezek után egy kis ipari autószerelőnél helyezkedett el ahol is a tapasztalatomat kezdem fejleszteni. Ezt a munkakör után egy régi motoros mondta nekem miért nem megyek el egy nagyobb műhelybe és most azért jelentkezek maguk hoz hogy aki mellet tanultam be akarom bizonyítani hogy amit tőle tanultam sokra viszem. <

~ Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése? ~

>30 perc<

Utoljára szerkesztve:

lyuhasz

EX OperátorV3
2019. 01. 12.
469
158
V4 karakter
Enzo F Brasco🇮🇹
TNYXbst.png

Tisztelt jelentkező! A formanyomtatványát a vezetőség MEGFELELŐNEK találta, így esélye nyílik próbaidős szerelőként megkezdeni pályafutását a telepen!
Meghallgatás és betanítási időpontjaink :
- 2024.10.08. (Kedd) 16:30
- 2024.10.10. (Csütörtök) 17:00

(Akár 2-3 órát is igénybe vehet egy meghallgatás, érdemes úgy választani időpontot!)

Első körben TEAMSPEAK meghallgatásra kerül sor, ezért ajánlott alaposan átolvasni a szabályzatainkat! A szabályzatokért KATTINTS IDE!
Ez mellett a tutorial videókat is érdemes megnézni, sokat segít. A videókért KATTINTS IDE!

((A meghallgatásra TEAMSPEAK3-on kerül sor, a megadott időpontokban!! Várakozni itt : BMS -> Leader váró/TGF))
Abban az esetben, ha egyik időpont sem felel meg, vegye fel a kapcsolatot velem privát üzenetben! Amennyiben a megadott/megbeszélt időponton nem jelenik meg a jelentkező, automatikusan elutasításra kerül a jelentkezési lap. Ez esetben egy hónap múlva egy új jelentkezési lappal van lehetősége újra jelentkezni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.