Dagobert jelentkezés(féleség)e

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dagobert

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
1 230
V4 karakter
Robert Winston
V2 karakter
Robert Winston
Jelentkezési Lap

Játékbeli és fórum neved:
Alzet Lazamir - Dagobert

Előző fórum neveid:
MrBalint - Ezen a fórumon.

Roberto Webster - A régi fórumon

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
Több mint egy éve játszok a See MTA V3 szerverén. A fórumot is ezzel egy időben kezdtem el használni. Az új fórum megjelenésével ez rendszeresebbé vált, mivel ezt a felületet sokkal jobbnak találom.

Miért válasszunk téged a csapatban?
Remek a probléma megoldó képességem, jól és érthetően tudok fogalmazni.

Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Rengetegszer találkozom szabálytalansággal, ezért jobb lenne ha nem jelentenem kéne azokat, hanem saját magam is tudám őket kezelni vagy szankcionálni.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
3-7 órát átlagosan. Mindig meg van nyitva a böngészővel együtt.

Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Nagyobb dolgokat nem értem még el a szerveren, nem vagyok kifejezetten ismert. Igen, rendelkezem TeamSpeak3-mal, minden nap használom is.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Szerintem a legeslegegyszerűbb, ha invitálom egy TS3 beszélgetésre, ahol bemutatom neki a fórumunk főbb részeit. Amelyeket jó, ha naponta megnéz. Az első főbb topic-októl végigvezetem az utolsókig. Mit, hol talál meg. Átbeszélem vele a szabályzatot, a figyelmeztetések elkerülése végett. Egy mintát kitöltetek vele, hogy meg tudjon ismerkedni a "BB" kódba való behelyettesítést.

Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
A jelentkezésem azért erre a fórumra esett, mivel ennek a fórumnak a szerverén játszok nap mint nap. Ezt a fórumot böngészem a legtöbbet, ez alatt rengeteg szabálysértésbe futok bele.

Ismeretséged a csapaton belül?
Különösebben nem ismerek egy tagot sem a jelenlegi V3-as Globális Moderátor csapatból.

Mesélj magadról,minimum 10 mondatban... Ami számunkra fontos és publikus lehet:
Bálintnak hívnak, 16 éves vagyok. Salgótartjában élek, jelenleg Gimmnáziumba járok ahol egy hat osztályos képzésben veszek részt. A gimmnáziumi tanulmányaim mellett az iskolai "Diák hangtechnikus"-ok csapatába tartozom(feladatunk az iskolában lévő rendezvények technikai lebonyolítása). Szabad időmben sportolok, ezen belül biciklizek, focizok esetleg kosarazok és természetesen a számítógép elé is le szoktam ülni. Kedvenc sorozatom a Trónok Harca. Álltalam legjobban kedvelt zenei műfaj a techno. Modellezés a hobbim. Az általam egyik kedveltebb terület a vasútmodell. Jelenleg egy eléggé nagy gyűjteménnyel rendelkezem. Időnként találkozom a témában jártas barátaimmal is. A tíz újas gépelés alsajítítását tűztem ki célul erre a nyárra.

Utoljára szerkesztve:

front

Aktív fórumozó
2019. 01. 11.
297
271
V2 karakter
callem gaines
Hat robikam csakis tamogatni tudom a lapodat sok sikert.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Régóta ismerem, jógyerek a Robi. Meg tudná állni a helyét a csapatban. Segítőkész, becsületes, korrekt ember. Nagyon támogatom a bekerülését!

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia!

Elég rövid lett a lapod, ahogy látom nem nagyon erőltetted meg magad. Az általad írt aktivitás kiemelkedő,
de sajnos ez kevés ahhoz hogy moderátor legyél. A csapat nagyobb része nem támogatta a felvételed,
így sajnos azt kell, hogy mondjam, nem sikerült. De ne csüggedj lesz majd még alkalom és lehetőség!

További szép napot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.