Dacquan Gaines - Aila Bailey [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tonias

Zöldfülű
2020. 03. 19.
199
173
V4 karakter
paige nune
LV karakter
deacon reeves
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Dacquan Gaines

Panaszra tett személy InGame neve:
Aila Bailey

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG gyanúja.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/8yzatb

Megjegyzés:
Nem tartom egy normális cselekmény sorozatnak azt amit tett. Szerintem ez nem egy elfogadható cselekedet. Az egész abból indult ki, hogy egy ATM jelzett be Gantonon. Mi oda mentünk, már autókerhez érve levettük a villogót szándékosan. Ahogy oda értünk egyből elkanyarodtunk, hogy a távolból tudjuk biztosítani a történéseket. Ezt nem sikerült teljesítetünk, mivel ránk lett lőve. Nem értem, hogy miért lettünk mi szét lőve. A felvételen látszik, hogy végig háttal van nekünk, amint megfordult egyből lőtt gondolkodás nélkül.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Várom a panaszra tett válaszát, magyarázza meg mi okból lőtt az autóra.

Keon

Újonc
2021. 03. 24.
15
22
V4 karakter
Keon Covington
Szia/Sziasztok az ok amiért igazából lőttem az autóra az az hogy ATM furáskor megjelent több autó köztük 'jelölt rendvédelmis autó' is amiből kiszálltak. Ekkor már elkezdődött a lövöldözés és ti az autóval már nem egyszer elmentetek mellettünk és sok társam mellett is ebből mi egyből észre vettük, hogy rendvédelmisek vagytok mivel közvetlen az orrunk mellett mentetek el. Nem egyszer mentetek körbe, fordultatok meg. Ezután ha minden igaz de ezt már itt annyira nem is számít pullozás is történt ami még több indokot adott arra hogy lőjek rátok. Ha éppen nem egy társam után mentek egyfolytába aki védte az ATM-est akkor nem lövünk rátok hisz pont én mondtam hogy jelöletlenre ne lőjön senki csak ha biztos benne. Többször is volt már ilyen eset hogy teljesen a szemünk előtt mentek el nem is egyszer. A te klippedből ami látszik az annyi hogy akkor már ugrok be a sikátorba viszont az nem hogy már akkor nem egyszer jártatok ott körbe.

Keon

Újonc
2021. 03. 24.
15
22
V4 karakter
Keon Covington
Szándékomban nem áll hazudni. Nem tudom mire számítasz amikor egy elég nagy tűzharc közepén mész átt egy fegyveres társamat követve, nem mehtek hozzád oda hogy ki vagy. Szinte az orrom előtt mentél el ebből kivehető volt hogy nem civilek vagytok. Az meg a másik hogy egy fegyverest egy tűzharc közepén nem fog követni egy civil alfa. Maga a helyszín tele volt rendvédelmis emberekkel és azt meg nem képzelhetem miután futottám hátra és elmentél mellettem hogy te egy civil vagy. Nyilván ha megvan a megfelelő távolság akkor nem történik meg a lövés. Ha jól tudom ebből nem egy panaszkönyv született már hogy civil alfa egy atm rablás közepén megy átt és le lettek lőve de itt nem tudlak csak elkerülni mivel tisztán látható volt hogy nem civilek vagytok. Véleményem szerint már elég közel voltatok hozzám. Az atm rablós srác mellett meg is áltál egy pillanatra ebből se az jött le hogy te civil vagy. Ennél rosszabb nagyon nincs amikor rengeteg autó közt nekünk kell eldönteni hogy ki az nni-s, ki a civil. Próbálunk erre mindig odafigyelni hogy ne legyen olyan eset hogy ok nélkül lelőjük az embereket de itt szerintem volt elég indokom ami megerősítette hogy te nem civil vagy. De nem öltem meg abban a pillanatban egy rendőrt se hisz énis siettem, próbáltam fedezéket keresni. A későbbiekben megpróbálok ennél is jobban figyelni arra hogy ilyen szituáció ne forduljon elő.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Szeretnék tőled egy szemszöget elkérni.

A videót nézve te a söröző mögött futottál, amíg a panaszkodó Rendőrök meg nem érkeztek a helyszínre. Amikor te olyan helyen voltál, ahol láthattad volna már őket normálisan az az a jelenet volt, amikor szinte a kerítést másztad. Aközben nem tudom milyen módon tudnál kiszemelni egy komplett civil rendvédelmis autót, miközben mászással foglalkozol. A kerítés átugrása előtt max annyit láttál, hogy egy autó jön az utcában.

Amikor ők az utcában voltak, addigra befejeződött a lövöldözés, egyedül a fúró társatokat sokkolták le végszóként tehát azt se tudom annyira megerősíteni, hogy egy lövöldözés közepén mennek át.

Ekkor már elkezdődött a lövöldözés és ti az autóval már nem egyszer elmentetek mellettünk és sok társam mellett is ebből mi egyből észre vettük. Nem egyszer mentetek körbe, fordultatok meg.
Erről légyszi az IC kommunikációt küldd el, mert rajtad kívül itt nem nagyon látok más illegálost aki észrevehette volna.

Maga a helyszín tele volt rendvédelmis emberekkel és azt meg nem képzelhetem miután futottám hátra és elmentél mellettem hogy te egy civil vagy.
Úgy gondolom, hogy ez jelen esetben teljesen lényegtelen. Azért mert egy utca tele van rendőrökkel azért egy civil nem mehet már ott és ez azt jelentené, hogy ott mindenki teljes mértékben rendvédelmis?

• Vicces
Reactions: Er1kk

Keon

Újonc
2021. 03. 24.
15
22
V4 karakter
Keon Covington
Itt az én szemszögem ahol látható volt hogy szinte mellettem mentél el. Tisztán kivehető volt hogy rendvédelmis emberek ülnek a jelöletlen autóba. Pont előttem ment el a társam is aki után te mentél és mivel én észre vettem hogy ő utána mész és oda is néztem még mászás közeben is. Ez egy valós szituációba is megálja a helyét mert eltudom fordítani a fejem és megtudok róla győződni hogy te egy nni-s egység vagy. Mivel nagyon közel voltált tisztán kivehető volt hogy kik ülnek benne. Természetesen megértem a te részed is hiszen eléggé hülyén jött ki ez hogy pont akkor mentél el de mivel és meggyőződtem róla hogy te nem civil vagy ''azért történt meg a lövés''. Nem illegálos volt aki még észre vette hanem egy illegálos társam után jött az autó ( szürke bmw ) Ezzel nektek én igazából hátrányt nem okoztam. ( https://streamable.com/6h09lr )

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Marcesz

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 493
V4 karakter
Mesa Varela
Ne haragudj, de akárhogy is nézem a videódat, itt felismerni se lehet az autóban ülő embereket.
Még az se igaz, hogy a barátod után ment, mert ő egyenesen bement Grove Street zsákutcájába, míg a rendvédelmis autó lekanyarodott. Az, hogy egy útszakaszt megoszt két különböző autó, az nem a követéssel egyenlő. Erős híve vagyok annak, hogy ha egy civil rendőrautóról tudomásod van akkor legyen kilőve, viszont itt semmi olyat nem látok ami okot adna a lövésre. (Nem felismerhetőek a benne ülő karakterek, követni se követett senkit) Nehezen tudom elhinni a felvételről amit beküldtél, hogy te ott felismertél bárkit is a kocsiból.

150 perc NonRP lesz a jutalmad ezért, következő alkalommal egy kicsit egyértelműbb dologra nyiss tüzet, ne ilyenre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.