- 2024. 10. 25.
- 4
- 0
- V4 karakter
- Egy Olasz papas,aki maffiavezér szeretne lenni,ezért mindent megtesz,hogy sikerüljön neki. Eléggé eszes és nagyon is veszélyes,sok nyelven beszél és megérzi ha valaki át akarja verni,nagyon jó üzleti érzéke van és eléggé utálja a kopókat
- LV karakter
- Egy Olasz papas,aki maffiavezér szeretne lenni,ezért mindent megtesz,hogy sikerüljön neki. Eléggé eszes és nagyon is veszélyes,sok nyelven beszél és megérzi ha valaki át akarja verni,nagyon jó üzleti érzéke van és eléggé utálja a kopókat
- V2 karakter
Az Országos Mentőszolgálat hivatalos jelentkezési lapja.
Tisztelt Jelentkezők! A lap kitöltése csak és kizárólag saját tudásból valósulhat meg, más lapból átmásolni, lemásolni bármit (kivételt képeznek a szakmai kérdések, ám ezekben is tilos a "teljes plágium". Ezen szabály megszegése a lap azonnali elutasítását vonja maga után, melyhez a leadereknek minden joga megvan.
Ebben a részben az OOC információkra vagyunk kíváncsiak.
Mi a neved?
• Sanyi/COLOR]
Hány éves vagy?
• 17
Mióta játszol különböző MTA/SA:MP RolePlay szervereken?
• Kicsit több mint fél éve[,/COLOR]
Mióta játszol SeeMTA V3-on?
•V4 en játszom kb 4 hete,
Mellékeld a jelenlegi játszott perceidet szinteddel együtt!
•
Milyen frakció(k)ban voltál eddig? Mi volt a távozásod indoka/oka?
• Sajnos nem voltam még frakcióban.
Voltál már adminjailba helyezve, illetve banolva? (Csatolj egy képet UCP-ről)
•
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?(Min 5 mondat)
• Szeretnék mentős lenni, szeretnék végre normálisan valamit dolgozni,és nem csak lébecolni a szerveren.
Naponta mennyi időt tudnál a szerveren a frakcióra fordítani?
• nagyjából 2-3 órát
Mutatkozz be pár mondatban! (Min 10 mondat)
• Sanyi vagyok,17 éves. Techikumban tanulok informatiát. 8 éve küzdősportolok. Hobby-ból kondizom,és olvasok. Szerintem egy átlagos gyerek vagyok aki szeret játszani. Kiskorom óta érdekelnek a különféle munkák pl Autószerelés stb.. Van egy kutyám és Palinak hívják. Nem járok bulizni és nem is iszom. Veszprém megyében élek. Szabadidőmben a hobbijaimon kívül,a barátaimmal vagyok.
Rendelkezel TeamSpeak illetve mikrofonnal?
• Igen
Ebben a részben a karaktered információira vagyunk kíváncsiak.
Teljes neve:
Cyrus Kenny
Édesanyja leánykori neve:
• Maria Salvatore
Születési helye,ideje:
• Los Santos 1999.12.17
Bejelentett lakcím:
• Los Santos
Legmagasabb iskolai végzettsége,szakképesítése:
• Egyetem-
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal? Ha igen milyen típusúval?
• Igen B kategóriás jogosítványom van,tervezem letenni a Teherautó és Helikopter jogosítványt is.
Önéletrajz: (Min 5-10 összefüggő mondat)
• Cyrus Kenny a nevem,születtem 1999 december 17.én Los Santosban, édesanyám könyvelő édesapám autószerelő volt. Feleségem gyerekeim sajnos nincsenek. 4 nyelven beszélek szinte anyanyelven és még tanulok különféle nyelveken beszélni. Nagyon gyorsan tanulok,és jegyzek meg dolgokat. Kiskoromban nagypapám korházban kötött ki, ekkor kezdett az életmentés érdekelni.
Ebben a részben a te IC tudásodra vagyunk kíváncsiak így pár szituációs kérdést fel is tettünk neked.
Minden szituációra pontról-pontra kell levezetni az adott szituáció megoldását.
Próbálj meg szakszavakat is alkalmazni.
Sorolja fel a vérzések típusait illetve ezeknek az ellátási menetét!
• Artériás vérzésnél azonnali nyomókötést kell alkalmazni,majd a sérült végtagot a szív fölé kell emelni-Vénás vérzésnél ki kell tisztítani a sebet majd sterill kötést kell felhelyezni.
Belsővérzésnél civilként nem tudunk mit tenni csak egy kicsit meg tudjuk emelni a sérült fejét majd figyelünk rá amíg a mentő kiér
Az utcán egy fekvő beteget pillant meg. Megközelíti, majd arra lesz figyelmes hogy az úr látszólag nincs magánál. Mit tesz, hogyan cselekszik?
• Először megszólítóm,ha válaszol megkérdezem,hogy el tudja e mondani a panaszát és az szerint járok el,ha nincs válasz azonnal mentőt hívok,
Szemtanúja egy autóbalesetnek, melyben egy autó egy oszlopnak ütközik. Ön a kocsihoz rohan, majd azt látja hogy a kocsiban csak a sofőr tartózkodik, akinek a feje a kormányra van hajtva, látszólag eszméletlen. Tudása alapján határozza meg, milyen sérüléseket szenvedhetett az autó sofőrje. (Soroljon fel annyit, amennyit tud)
•Nos egy ütközésnél a sofőr nagyon sok sérülést tud szenvedni nyak,orr,kar,láb.bordatörések,akár át is szúrhatja a borda a tüdőt. A nem látható sérüléseket nem lehet megállapítani,nagyjából minden megeshet,ha nagy sebességgel csapódik be.
A konyhában a konzervdoboz tetejével megvágja az ujját, amelyből intenzíven folyni kezd a vér. Mit tesz, hogyan cselekszik?
•Először lefertlőtenítem a sebet majd nyomókötést helyezek rá. Majd a karomat a fejem felé emelem,majd orvosi segítséget kérek./COLOR]