- 2020. 02. 04.
- 92
- 64
- V4 karakter
- Damian W Ablenger
- LV karakter
- X
- V2 karakter
- X
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Balázs,jelenleg 16 éves vagyok.A Szerveren az IN-Game nevem Cydle B Frame >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 13.102 percem van jelenleg(2020.12.05),igen lehet elsőnek kevésnek tűnhet,de ez napról napra több lesz. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az én véleményem szerint,Egy SGH feladata a játékosok útbaigazítása a szerveren. Az elakadt vagy esetleg valamit nem értő játékosok kérdéseket tehetnek fel az adminsegédeknek amit ők megválaszolnak.Ez általában a szerveren történik,de TS-en is lehetséges.Ezzel segítik előrrébb a kezdő(avagy nem kezdő) játékosokat,és az adminisztrátorok munkáját.Példát kell mutatniuk a többi játékos előtt, és az esetlegesen a kezdő játékosok betanítását is ide sorolhatom.Esetleg még az is megtörténhet hogy szól hogy szóljak egy Főadminnak hogy széf getelés,kocsikulcs visszaigénylés miatt keresi,és hogy a topicját már elfogadták,ez esetben AScheten szólhatok egy Főadminisztrátornak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játékos társaimnak a szerveren,párszor volt alkalmam kipróbálni magamat IDG Adminsegéd ként,amit szerintem mondanom sem kell nagyon tetszett,ezzel örömöt okoztam magamnak hogy segíthetek a playereken,visszatérve a sablondumára, hogy miért szeretnék SGH-tag lenni,jobb választ nem tudok adni mint hogy segíthetek vele az adminoknak,playereknek és ezzel örömet okozva nekik/magamnak is.Szeretnék úgymondd élve segíteni a játékosoknak olyan tanácsokkal/kérdések megválaszolásával amivel majd később tudnak kamatoztatni az RolePlay-ban is. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem már elég sokat elértem a szerveren ahhoz képes amennyi perccel rendelkezem,és szerintem élhető út lenne nekem az SGH mert szeretek,és általában tudok segíteni a kisebb szintű(avagy nem kisebb szintű) játékosokon gondolok itt péládul az RP színesebbé tételére avagy ha kérdeznek valamit tudok rá válaszolni,mert tisztában vagyok a szerver szabályzattal,és mostanában sok szabad időm van és tudnám teljesíteni az elvárt követelményeket. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Az összes időt amit a szerveren töltök, Napontba körülbelül 3-4órát töltök a szerveren. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos igen voltam,ez lesz a legrosszabb része a lapomnak.Kitiltások A Zozzy-s bant még így idő elteltével is semlegesnek találom,mivel az incidest az volt hogy Jogtalanul rakott jailbe,amit utánna persze megbeszéltünk,majd berakott 1perc AJ-be hogy akkor semleges és meg írtam neki hogy kösöznöm,de benne lesz az UCP-m ben és erre kaptam a ban-t.OOC-ker bannok megbeszélve,tisztázva.Utolsó ban deaktiválta rá pár hétre Wellhouse,mivel az volt hogy annó NAV-ban voltam és azthittem hogy a srácok is(de kiderült hogy közben már illegáloznak és TS-en ejtettem egy olyan elszólást hogy "NNI megfigyelés az kom"és ebből lett a ban,ami részben jogos részben nem,de mint ahogy látjátok deaktiválva lett és megbeszélve. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen,sajnos.Jail,Szerintem itt az utolsó ban a legsúlyosabb,mert mikor visszatértem a szerverre nem olvastam el az új szabályokat és csak egy admint kérdeztem meg hogy most akkor Fegyverengedély-el tudok-e hírdetni kést,az egyik azt mondta hogy igen,majd cares jailezett,jogosan.Ennek hatására újra átolvastam a Szerver szabályzatot,és többet nem történik ilyen.>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdem elsőnek a hideg vízzel a negatív tulajdonságokkal,negatív tulajdonágaim közé tudom sorolni azt hogy néha tudok türelmetlen lenni,szerintem ezt nem is kell taglalnom,a másik nagyon rossz tulajdonságom hogy akár több 10órát tudok a gép előtt ülni megállás nélkül,a harmadik meg szerintem a legrosszabb az amikor megmondom a véleményemet azaz túlzottan őszinte is tudok lenni ami néha nagy hátrány.Pozitív tulajdonságaimhoz tudom sorolni a kitartóságomat,azaz ha valamit elkezdek csinálni azt meg is fogom csinálni,második a nyugodtságom általában nagyon nyugodt természetű vagyok,persze ez attól függ hogy milyen kedvem van aznap,harmadik a Segítőkész/Megértő szerintem ezt sem kell tovább taglalnom. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Egy bizonyos idő után igen,szeretnék adminisztrátor lenni a szerveren,mivel megszeretném tapasztalni az "admin élet szépségeit".Általában minden See MTA-val kapcsolatos platformon jelen vagyok azért későbbiekben magam belátása szerint megfelelnék az adminisztrátor követelményeknek.Szeretnék egy jó csapat tagja lenni ami szerintem a legfontosabb.Mindig komolyan veszem a szerveren történő dolgokat ezért szerintem egy nagyobb adminügyet is letudnék bonyolítani gond nélkül.Érzek magamban annyi ambíciót,rendelkezem annyi értelemmel hogy betudjam tölteni ezt a feladatkört a későbbiekben. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< See MTA V3 szerverre egy RolePlayra épült szerver,ami azt tükrözi hogy itt élheted a második életedet,te alakítod a karaktered történetét lehetsz akár Rendőr,Tűzoltó,TEK-es,vagy esetleg válaszhatod a másik oldalt ami ugye az illegális élet lehetsz tanult Diplomás ember,vagy akár egy olyan ember is aki csak egy általános bizonyítvánnyal rendelkezik.Nagyon fontos a szerveren a /me,/do használata mert ezzel tudod a cselekvéseket kifejezni a szerveren,/me-vel a cselekvéseket tudod kifejezni,akár ha csak felemeled a kezet,már ezzel is színesíted az RP-det,de persze ne feletkezzünk meg a /do használatáról sem mert az is elengedethetetlen a szerveren való életed során,ezzel a történéseket tudok kifejezni gondolok ezen belül arra akár hogy leesett egy pohár az asztalról..vagy akármi,ezekből van kisebb hatótávú is amit akár egy fegyverelővételnél célszerű használni,ezeket a ./melow , /dolow paranccsal érheted el.A szerveren még található egy úgynevezett ./ame parancs ami a karaktered vizuális leírását foglalja magába,és tudod vele színesíteni a karakteredet.Ezeken kívül azonban nagyon fontos hogy a szerveren sem tehetsz meg olyan dolgokat amit a való életben sem tennél meg,például gondolok itt arra hogy nem állsz ki egy közösségi helyre és lősz le mindenkit,vagy akár odamész egy rendőrhöz és azt mondod neki hogy Édesanyukáddal aludtam tegnap este.Mindenképpen mielőtt elkezded a játékot szükséges elolvasnod a szerver szabályzatát mert nagyon sok fontos dolog benne található,vagy esetleg kérdezhetsz tőllem is,a szerverszabályzat teljes elolvasásával és megértésével elkerülhetők az AdminJailek és a Bannok is ha ezzel már készen vagy,akkor itt az ide hogy elkezdd az életed a szerveren,remélem találkozunk még egy RP szituációban. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Továbbítom egy admin felé,vagy esetleg megkérem hogy F3-at megnyomva,az Adminok fülnél írjon egy nagyobb adminisztrátornak,és ha az Admin elég indokot kapott akkor VHspawnolja.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá (ID) Szia,én ebben sajnos nem tudok segíteni,de ha PP-s item fordulj egy Adminisztrátorhoz,vagy esetleg Fórumon lehetőséged van Panaszkönyvet írni az adott személyre,viszont ha PP-s item és te vásároltad akkor sajnálom ebben nem tudunk segíteni.>>