Curtis Lacruse jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stricimobil2100

Aktív fórumozó
2021. 04. 12.
276
949
V4 karakter
Liro Kyllonen
LV karakter
Jason Verhoeven

LOGO2per2.png

A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Curtis Lacruse
- Születési neve: Curtis Lacruse
- Születési helye, év, hónap, nap: Las Venturas, 1998 őszén.
- Anyja neve: Rhony Shakur
- Személyi igazolvány száma: Később pótolandó. 112276318
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): CurtisLacruse@seemail.com
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos Ganton negyed.
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Sheriff Las Venturas területén.

- Miért pont hozzánk jelentkezik? A munkatársaik véleménye alapján élvezetes munka, és szerető közösség.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Szorgalmas, és fegyelmezett vagyok. Szeretem a rendet megtartani magam körül, mint példáúl nem szétszórni a munkajármüveket ahol éppen kedvem tartja.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Pontosan tudom mi a dolga egy parkfelügyelőnek, a helytelenül várakozó jármüvek elszállitása. Nincs igazán elvárásom, korrekt bánás módra vágyom.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Sziasztok, Mátrai vagyok. 18. életévemet töltöttem nem rég, Gimnáziumba járok. Kikapcsolódás gyanánt csatlakoznék a frakcióba. Szeretek rp-zni, aktiv voltam már több szerveren is ezek közül emlitésre méltó lehet a V3 LV, Finemta. Fivem-eztem is korábban, de az nem igazán fogott meg. Összességében lassan négy éve rp-zem, ez szerintem már elég tapasztalatot von maga után, hogy ne csináljak felelőtlen dolgokat. Jó halgató vagyok, viszont van amikor kissé szük beszédü. Továbbá szeretek csapatba tartozni, nem áll jól nekem a magányos farkas lét. Ha az emberek jól bánnak velem akkor csak hasonlót várhatnak vissza, hálás vagyok ha valaki korrekt.álasz
- Mióta játszol a SeeMTA v3 szerveren, mennyi játszott perced van? 30800+,és 2021-05-28 19:18:41
- Miért ebbe a frakcióba jelentkezel, hol voltál korábban? Ahogy hallottam, és láttam nem egetrengetőek az elvárások. Ez nekem nagy + mivel nem mindig tudok fent lenni a szerveren, vannak napok amikor egyátalán nincs kedvem, de ez nem azt jelenti, hogy hetekig inaktiv vagyok.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Szerintem korombol, és rp tapasztalatombol adódóan megfelelő jelölt vagyok. Ettöl függetlenül tökéletes én sem lehetek, de mindig próbálom a legjobbat nyújtani.
- Napi/heti hány percet tudsz a frakcióra szánni?: Kb. 800 perc hetente.
- AccountID?: 215176
- Van TeamSpeak 3-mad?: Van
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (kép):

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: lajarel

Bari

Fórum betyár
Támogató
2019. 01. 12.
1 029
473
27
V4 karakter
Ben Muzbi
LV karakter
Sean P Hicks
Szia.
Az - Írj magadról legalább 8-10 mondatot: részben a "Kikapcsolódás gyanánt csatlakoznék a frakcióba" részletnél kicsit megakadt a szemem. Ezt, hogy érted?
Nem vennéd komolyan a frakit, ill a Rp-zést?
Nem tudom, hogy hogyan értetted azt a részt.
Alapvetően jó lap. Nem mondom, hogy bő, de jó lap.
Sok sikert kívánok.

• Imádom
Reactions: Stricimobil2100

Stricimobil2100

Aktív fórumozó
2021. 04. 12.
276
949
V4 karakter
Liro Kyllonen
LV karakter
Jason Verhoeven
Szia.
Az - Írj magadról legalább 8-10 mondatot: részben a "Kikapcsolódás gyanánt csatlakoznék a frakcióba" részletnél kicsit megakadt a szemem. Ezt, hogy érted?
Nem vennéd komolyan a frakit, ill a Rp-zést?
Nem tudom, hogy hogyan értetted azt a részt.
Alapvetően jó lap. Nem mondom, hogy bő, de jó lap.
Sok sikert kívánok.
Szia Bari! Akkor bővebben kifejtem. A mindennapi teendőimtöl vonulnék el a frakcióban való tevékenykedéssel. Remélem igy már világos! Köszi a kérdést.

• Tetszik
Reactions: Bari

Bari

Fórum betyár
Támogató
2019. 01. 12.
1 029
473
27
V4 karakter
Ben Muzbi
LV karakter
Sean P Hicks
Értelek. Így már tisztább a dolog.
Nincs más hátra. Mint előre.

• Imádom
Reactions: Stricimobil2100

Piszke69

Pletykafészek
2019. 01. 10.
974
1 473
23
V4 karakter
Mason Byers
LOGO2per2.png

Jelentkezési lap: Bírálat
Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezési lapját ELFOGADTUK.
A meghallgatás időpontokat a jelentkezési minta alatti témában találod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.