- 2021. 04. 12.
- 276
- 949
- V4 karakter
- Liro Kyllonen
- LV karakter
- Jason Verhoeven

A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Curtis Lacruse
- Születési neve: Curtis Lacruse
- Születési helye, év, hónap, nap: Las Venturas, 1998 őszén.
- Anyja neve: Rhony Shakur
- Személyi igazolvány száma: Később pótolandó. 112276318
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): CurtisLacruse@seemail.com
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos Ganton negyed.
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Sheriff Las Venturas területén.
- Miért pont hozzánk jelentkezik? A munkatársaik véleménye alapján élvezetes munka, és szerető közösség.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Szorgalmas, és fegyelmezett vagyok. Szeretem a rendet megtartani magam körül, mint példáúl nem szétszórni a munkajármüveket ahol éppen kedvem tartja.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Pontosan tudom mi a dolga egy parkfelügyelőnek, a helytelenül várakozó jármüvek elszállitása. Nincs igazán elvárásom, korrekt bánás módra vágyom.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Sziasztok, Mátrai vagyok. 18. életévemet töltöttem nem rég, Gimnáziumba járok. Kikapcsolódás gyanánt csatlakoznék a frakcióba. Szeretek rp-zni, aktiv voltam már több szerveren is ezek közül emlitésre méltó lehet a V3 LV, Finemta. Fivem-eztem is korábban, de az nem igazán fogott meg. Összességében lassan négy éve rp-zem, ez szerintem már elég tapasztalatot von maga után, hogy ne csináljak felelőtlen dolgokat. Jó halgató vagyok, viszont van amikor kissé szük beszédü. Továbbá szeretek csapatba tartozni, nem áll jól nekem a magányos farkas lét. Ha az emberek jól bánnak velem akkor csak hasonlót várhatnak vissza, hálás vagyok ha valaki korrekt.álasz
- Mióta játszol a SeeMTA v3 szerveren, mennyi játszott perced van? 30800+,és 2021-05-28 19:18:41
- Miért ebbe a frakcióba jelentkezel, hol voltál korábban? Ahogy hallottam, és láttam nem egetrengetőek az elvárások. Ez nekem nagy + mivel nem mindig tudok fent lenni a szerveren, vannak napok amikor egyátalán nincs kedvem, de ez nem azt jelenti, hogy hetekig inaktiv vagyok.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Szerintem korombol, és rp tapasztalatombol adódóan megfelelő jelölt vagyok. Ettöl függetlenül tökéletes én sem lehetek, de mindig próbálom a legjobbat nyújtani.
- Napi/heti hány percet tudsz a frakcióra szánni?: Kb. 800 perc hetente.
- AccountID?: 215176
- Van TeamSpeak 3-mad?: Van
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (kép):
Utoljára szerkesztve: