- 2019. 01. 10.
- 1 091
- 4 326
- LV karakter
- Chris Foreman
Neved:
< Curt Brooks >
A ban időpontja:
< 2019.02.23 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Scott >
A ban oka:
< MG, Folytonos NonRP, Súlyos OOC el?élet, Modpanel buggoltatás, Admin hülyének nézése és átverése, gerinctelenség, nem vagy ide való. Nincs UB. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot. Nem szeretem nagyon hosszúra húzni a szót, viszont most szerintem ez elkerülhetetlen.
22-én visszatértem a 2 hónapos bannomból, ahol elhatároztam, hogy visszaveszek a tempóbol és egy teljesen másfajta játékirányt fogok folytatni. A ban lejárása előtt pár nappal Scott, egy meg nem nevezett Messenger csoportban írt nekem, hogy kifog bannolni ha bármi olyat csinálok ami nem az RP kereteihez tartozik. A bannom lejárata napján (02.22) egész nap engem specelt és nézett, hogy mi olyat fogok csinálni amiért szakciót lehetne osztani (Hozzátéve ez mind azért meg akkor volt 4 bannom illetve 26 jailem 108 ezer percel.) A lényeg 23-án olyan fél 8 felé történt, mikor is követtünk egy játékost, aki majd ki is lépett RP alól. Jó, rendben. Hívtuk Scott-ot. És odajött egy olyan szöveggel, hogy mi volt ez a modpanelezés. A kocsin felvillant a lámpa, ami előzőleg be volt törve ezért. Hát oké. Már eleinte úgy is nagyon féltem, mivel nem akartam bant egyből. Ezért is hazudtam, mert ahogy én ismerem őt, bárhogyan is de kibannolt volna, tehát más kimenekülőt nem találtam. (Erről vannak bizonyítékaim is, hogy ő bármi áron ki akart bannolni engem.)Aztán megnéztem, annak a játékostársaimnak a napilogját, akivel ott voltunk. És hozzáírtam a banhoz, hogy MG mivel köszöntem neki IC és nem mondtam semmit, csak mentünk mert éppen a PD-vel volt egy kis afférunk, amiben nem kis tétben voltak fegyverek, és siettem. Súlyos OOC előélethez csak annyi, hogy a 2 hónapos büntetésemet leültem tisztességesen és megbántam a dolgokat amiket tettem, erre meg egy ilyen indokkal kapok bant... A mai napon Spinaknak küldtem pár képet, hogy milyen ember is igazából Scott. És ahogy látom, már nem admin ezért próbálkozok egy unban kérelemmel, mivel szeretem a szervert. Szeretek rajta játszani, így mentem vissza. Csak sajnos léteznek rosszindulatú emberek is. Köszönöm, ha elolvastad. Ha megadnátok az esélyt, hogy valamennyire játszhassak a szerveren és mostmár megmutathassam, hogy én tudok játszani egy RP szerveren játszani, csak sajnos a lehetőséget sem kaphattam meg, amit szerettem volna. További szép napot.
>
Utoljára szerkesztve: