Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Teljes név:
Paul F Curry
Rendfokozat:
Zászlós
Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai:
Paulo Lincoln, főtörzsőrmester
Alosztály/Főosztály:
Civil rendészet
Intézkedést kezdeményező egység azonosítója:
B4 [MER-15]
Előállítás időpontja:
2019. 02. 25., 17:30
Előállított személy teljes neve:
Johan Jaylen
Vétség/Bűncselekmény megnevezése:
Rendőr elől menekülés járművel, rendőri utasítások megszegése (bűnrészesség), okirathamisítás.
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
105 nap.
Kiállított bírság összege:
24.450 $
Az előállítás teljes leírása:
17:15 körül civil járőrszolgálatot teljesítettünk Commerce környékén a B4-es e60-nal, amikor arra lettem figyelmes a visszapillantóban, hogy egy körözött autó halad mögöttünk. Feltettem a villogót, megfordultunk, és üldözőbe vettük a kocsit. 10 perc üldözés után sikeresen elkaptuk Mákvirág Kaszinónál. Eredetileg hárman ültek benne, de az egyikőjük lőfegyvert vett elő, és tüzet nyitott az ott lévő egységekre, ám sikertelenül. A sofőr súlyos balesetet szenvedett, de az OMSZ szerencsére hamar kiért, és tudtak segíteni rajta. Végül előállítottuk a két urat.
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Teljes név:
Paul F Curry
Rendfokozat:
Zászlós
Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai:
Paulo Lincoln, főtörzsőrmester
Alosztály/Főosztály:
Civil rendészet
Intézkedést kezdeményező egység azonosítója:
B4 [MER-15]
Előállítás időpontja:
2019. 02. 25., 17:30
Előállított személy teljes neve:
Johan Jaylen
Vétség/Bűncselekmény megnevezése:
Rendőr elől menekülés járművel, rendőri utasítások megszegése (bűnrészesség), okirathamisítás.
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
105 nap.
Kiállított bírság összege:
24.450 $
Az előállítás teljes leírása:
17:15 körül civil járőrszolgálatot teljesítettünk Commerce környékén a B4-es e60-nal, amikor arra lettem figyelmes a visszapillantóban, hogy egy körözött autó halad mögöttünk. Feltettem a villogót, megfordultunk, és üldözőbe vettük a kocsit. 10 perc üldözés után sikeresen elkaptuk Mákvirág Kaszinónál. Eredetileg hárman ültek benne, de az egyikőjük lőfegyvert vett elő, és tüzet nyitott az ott lévő egységekre, ám sikertelenül. A sofőr súlyos balesetet szenvedett, de az OMSZ szerencsére hamar kiért, és tudtak segíteni rajta. Végül előállítottuk a két urat.